COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, November 19, 2012

HAPPY 7th WEDDING ANNIVERSARY TO US!


Dah 7 tahunnnnnnnn dahhhhhhhhhhhh????? Masyallah... cam tak percaya jerr sbb biler tiap kali kami bersama.. kami rasa macam kami masih bercinta! muahaha...

Lagii touching... at times bile kami pegi vacation or jejalan kat shopping mall ataupun ke tempat makan... ade jer org awam yg tak dikenali kata kami nie pasangan yg sedang bercinta! bile aku kata yg kami berdua nie dah kawin.. tak percaya pulak tu.. dia kata nampak cam boypren girlprennn jer! ahak ahakk tuii!

Aku penah ckp kat en.teman.. bile lah agaknya org pejabat ugama Islam nak dtg ketuk pintu bilik hotel yg kite menginap time kite bercuti ek? time tu ngan vangga nya aku nak tunjuk surat nikah aku! muahahaha.. apakejadahh punyer angan² entah lerr! :p

Entah kenapa... bile tiap kali tiba nya anniversary... aku mesti rasa cam touching sgt! Touching bile memikirkan andai satu hari nanti aku akan hidup tanpa en.teman disisi aku! serious aku tak boleh hidup tanpa en.teman disisi aku! Yup.. He is my truly Soulmate! Pasal tuh aku selalu memohon pada Allah utk memanjangkan umur en.teman.. dan semoga kami berdua akan sehidup semati! *mata dah berkaca*

Walaupun masih belum dikurniakan zuriat pada usia perkahwinan kami yg ke 7.. tapi kami berdua tidak pernah rasa kosong dlm melayari bahtera perkahwinan kami! Alhamdulillahh... syukur padaMU ya Allah diatas segala nikmat rezeki & sinar kebahagiaan yg Engkau limpahkan buat kami berdua selama ini! Semoga ia berkekalan sehingga penghujung nafas kami berdua..!  Dan semoga satu hari nanti kami berdua bakal memiliki permata hati yg abadi sebagai penambah seri dlm kehidupan kami suami isteri!


Ya Allah.. Engkau panjang kan lah umur suami ku... 
Engkau murah kan lah rezeki buatnya...
Engkau permudahkan lah segala urusan nya...
Engkau beri kan lah kesihatan yg terbaik buatnya..
Engkau ampun kan lah segala dosa-dosa suami ku...
Dan Engkau bantu lah dia utk menjadi seorang anak yg terbaik buat org tuanya, menjadi suami yg terbaik dan mampu memimpin tangan isterinya ke JannahMU dan juga utk menjadi seorang hamba yg terbaik disisiMU!
Amin Ya Rabbal Alamin!


Dear My Bay Bee...
I couldn't have found a better Husband than you!
I truly, madly, deeply love you and always will!

HAPPY ANNIVERSARY DARLING





24 comments:

Mrs Lurve said...

dh 7 tahun...tahniah sis, happy anniversary

Sue-Rya Qistina said...

happy 7th anniversary to both of u. semoga berbahagia hingga ke syurga firdausi. insyaAllah. amin...

Ann@zanyra said...

Amin..
Happy 7th Anniversary sis..

Nadiah_Rahman said...

romantiknyew . hehe . semoga bhgia ke akhir hyt sis =)

azzpinky said...

Hepy anniversary sis...

Our 3th wedding anniversary would be tomorrow...May Allah bless our marriage till the end...amin...

Anum said...

amin
semoga kekal hingga ke akhir hayat

cikji said...

both of u so sweet kak kajol. Moga2 kekal hingga ke akhir hayat, bahagia selalu,aminnn

Rina Ellisa said...

happy anniversary sis :)

♥MAMASYAZA♥ said...

happy 7th anniversary neena. semoga kekal bahagia hingga akhir hayat. aminnnn

NanieZara said...

Happy 7th anniversary k.neena & hubby...sweetnya entry kak neena ni.....

me suya said...

happy anniversary kak..semoga tahun2 mendatang akan diraikan bersama buah hati kalian...in sha Allah

thebinipolischeritha said...

Happy 7th Annvsry kak Neena & abg Anuar.. huhuuu.. bestnya! korang lovyyy dovyyy giteww... smoga sentiasa dibawah lindungan rahmatNya.. In Shaa Allah.. semoga rezeki jugak murah.. =)

Siti Shuhadah said...

Happy anniversary kak nin !!

wAnNy said...

happy anniversary kak!! ;)

Lynda Che Lah said...

happy anniversary <3
May till Jannah :)

mrs kayrul said...

happy anniversary kak neena..suka tengok akak ngan en teman..memang loving couple

mrs puex said...

eppy eniversari kak neena..

happy for both of u...such a luvly kapel..**jeles skit dlm diam..hihih**

Miss Moon said...

happy 7th anniversary dear

moga cinta kalian akan sentiasa mekar ...

alahai ...tingin sangat tau nak jumpa Neena ......

Yana@Nana said...

happy anniversary kak.. yana singah baca disini

Angah said...

tahniah neena,tp rasa mcm sebak pulak bila hayati doa dari seorg isteri kepada seorg suami....apapun slmt panjang umur,bahagia,murah rezeki selalu....

aeinio said...

tahniah... dah 7 thn berlalu semoga terus berbahagia.. aminnn

Biqque said...

ours just turned 5 years on 16 nov, and still, takde rezeki lagi. but i agree that, kitorang masih macam bercinta and i couldnt imagine how do i live without him. tah2 sok ada anak, kena berebut kasih hehehehe!

anyway, congrats!

Madam Lala said...

happy berseri seri neenaanuar!!!

ydajeff said...

ceritera cinta u sama ngan idop i skang ni...tp,i bru nk msuk 5 thn...n mcm org bercintaaaa...harap suami kita dipnjangkn umur dan punya zuriat...x blh idop tnpa sang pencinta...mudah2an allah makbulkn doa kita...aaaminnn...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails