COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, November 29, 2012

Minat Jugak Shopping Tudung Di Butik RADIUSITE!

DSC_9162 copy
I'm pretty sure most of hijabster nowadays sgt kenal dgn butik Radiusite ni kan?



DSC_9154 copy
Yup.. Radiusite nie merupakan salah satu pelopor hijab online butik yg agak terkenal skg nie!  




DSC_9153 copy
Sib baik lah Radiusite nie ade butik versi alam nyata di Seksyen 7 Shah Alam!



DSC_9163 copy
maka.. boleh lah org seperti aku yg allergic pada online shopping utk berShopping disini!



DSC_9168 copy
not bad jugak collection² dari Radiusite nie!



DSC_9161 copy
selain tudung.. Radiusite ade jugak jual baju... tapi tak sebanyak jual tudung lah.. time ni aku ke butik dlm bulan puasa yg lalu.. so masih banyak tengah banyak lah collection baju raya time tuh!


DSC_9169 copy
Dlm bulan puasa kalau pegi shopping di butik² hijab nie memang laa cepat licin segala jenis tudung disambar customer! 




DSC_9171 copy
OK lah.. time utk aku pilih memilih pulak!




DSC_9175 copy
agak² kalau nak try tudung ade kaum adam di kawasan sekitar.. sila lah masuk ke dalam fitting room yg disediakan itu!



DSC_9178 copy
contohnya, ko ternampak handsome guy camgini yg sedang enak melepak kat sofa nie.. so ko nak try tudung susah sbb aurat perlu dijaga kannn.. so dipersila kan lah masuk ke dlm bilik disebelah itu!  If not, ko halau je dia keluar.. but ko hanya boleh halau mamat yg handsome seperti dlm gambar nie sahaja.. kalau mamat yg lain, aku tak bertanggungjawab atas sebarang permasalahan yg bakal berlaku ye! muahahha.. :p



DSC_9179 copy
OK... I'm Done! :D
Jom tengok antara collection tudung dari Radiusite yg dah berjaya aku rembat setakat hari ini! 

Tudung jenis Shawl Satin (dwi-warna) nie berada dlm ranking pertama di hati aku!  Dia dari fabric satin.. and I love it so much coz biler dibelit melilit shawl nie camgini.. ianya sgt terletakkk dan mendengar kata! :D

Satin shawl nie ade a few colorss.. tapi color yg aku nak semuanya dah sold out! uuuhh.. memang tension bile tiap kali nak pi shopping tudung.. asal yg aku suke jer akan sold out!  tapi sib baik lah dpt gak grab 2 satin shawl nie hari tu.. walaupunnn kedua nya mempunyai tone warna purple!! satu purple gelap and satu purple cair (lilac)!  tak kisah lahhh.. janjii purplee.. aku sokakkk aje! hehehe..

DSC_1288 copy
then aku ade beli Shawl Niesya nie! dia ala² paddle pop gitu! heheh..

CL 5
Shawl nie agak panjang.. so boleh dililit dan dibelit ikut lah sesuka hati!

another style of Niesya Shawl!

DSC_3337 copy
Nie pun aku suke gak.. sbb ianya style hoodie a.k.a tudung ala TokTi! 

DSC_3339 copy
suke gak cutting dia yg just perfect when you wearing it!

DSC_3340 copy
lagi suke bile tudung nya agak labuh dah tutup gak lah part dada tu!

yang nie pun aku tak ingat apa ke  nama  shawl nya.. dia berbentuk half moon!  and inner tu aku pakai jenis Mila Stripes from Radiusite jugak!

aku beli dua tudung Mila Stripes nie.. satu warna coklat cam kat atas tadi tu and lagi satu warna hitam yg ini!  the good thing about this hijab... bile dlm keadaan malas nak berhias.. tudung nie sgt afdal utk diguna pakai sbb just sarung pastu terus jalannnn! haha...

8 comments:

Siti Shuhadah said...

cantiknya kakakku!!!

my everything said...

ohhhh lahhh haiiii cantikkknyaaaaaa neenaa niiiihhhh seriusssss

Ann@zanyra said...

pergi jugak time pose ritu, mybe sebab dh hujung2 so ramai org dan pilihan pun dh xbyk..neway shawl yg 2nd last tu cantikkkk bangat;)

Zila Zainal said...

tgk online pun mmg terkesima tgk tudung2 diorang

Anum said...

cantik kan tudung dia

Amanda Suria said...

cantik..tp sure mahal kan neena...

Biqque said...

i like the way u style the satin one. nice! haven't try any satin shawl (though i like it so much) coz takut susah pakai. will try!

haven't seen any half moon hijab yet, need to get one :)

the multicolor lining shawl tu pun cantek! must get one as well.

Wahidah said...

cayalah kak neena even baru berhijab kak neena dh pndai byk versi gaya hijab nsemuanya cantik je terletak atas kepala akk

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails