COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, November 16, 2012

Sorry... Salahkan Butang ENTER!

Sorry korang.. entry belum siap sepenuhnya... tapi dah tertekan ENTER... akibatnye korang masuk sini tanpa ade new post tadi sbb aku dah save as draft balik! 

Ishh.. geram tol lah ngan butang ENTER nie!  selalu aku ingat jer nak set kan schedule date & time entry post tu kat tarikh yg lain.. so kalau tertekan ENTER pun waktu kite tengah buzy mengDraftkan entry.. dia tak kan publish entry kite time tuh jugak!  kire selamat lah dari pi set kat automatic schedule.. yg mana kalau ko tertekan butang ENTER or terClik kat button Publish.. gamaknye entry belum siap.. tapi ianya dah terPublish at your own blog dan jugak bakal terpampang di dada dada dashboard rakan² yg memFollow kamu!

Ok... kang dah siap aku publish balik entry tadi tu ye!

I hateeeeeeeee youuu ENTER button! T__________T


2 comments:

Sue-Rya Qistina said...

alalalala..x psl je enter jadi mangsa kan. hehehehe

Nory Zoulkefle said...

kesian butang enter tu...hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails