COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, March 7, 2012

TUTTI FRUTTI Frozen Yogurt Memang Awesome!

Rentetan dari kisah makan Char Koay Teow di Mali's Corner...  sessi melayan anak tekak diteruskan di sini pulak!

DSC_0605 copy
Tutti Frutti!

DSC_0589 copy
Cantikkkssssssssssss sangatt dia punyer wallpaper!! aku sukerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!

DSC_0591 copy
notice board!  Jaga2 ye.. harga dikire per 100 GRAMS! pakai timbangg tauuu!

DSC_0593 copy
percubaan kali pertama.. amik cup yg paling kecik sudaaaa!!
Nie lah first time aku menjejakkan kaki ke outlet TF!  punyer lah lama teringin.. tapi tak gak pegi2.. walhal kat area ampang tuh melambak-lambak outlet nya.. bukan takmo pegi.. biler nak pegi jek... aku tak sihat lah... en.teman tak sihat lah... end up terkuburr jek hasrat nak pegi makan si TF nie.. 

DSC_0596 copy
self service ye!  pandai2 lah ko agak nak picit yogurt tu banyak mana!
Aku amik perisa Royal Red Velvet ngan 2 lagi flavour apa entah.. tak ingat sangat...

DSC_0598 copy
boleh bubuh topping buah sesedap jiwa raga! tapi jgn lupa diri yer.. dia kire ikut timbang tuuh!

DSC_0600 copy
topping gula-gula pun ade!

DSC_0602 copy
nak tambah syrup pun boleh!

DSC_0604 copy
total ciput tu RM14!  ko nampak jek cam banyak.. sebab biler aku picit yogurt tu keluar tegak meninggi.. so nampak lah cam penuh! hahaha...

DSC_0608 copy
tak sabar nak rasa!!!!

DSC_0609 copy
dlm tak sabar sempatt lagi kan???

DSC_0611 copy
Si Iena dah byk kali makan... aku jerr yg tengah jakun! :p

DSC_0615 copy
sedapppppppppppp nyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
especially Red Velvet flavour! sumpahh awesome gilerr!!!
Nak pegi makan TF lagii dan lagi!!
coz katanya makan yogurt nie lebih sihat dari makan aiskrim ek?

DSC_0614 copy
aksi sengal adelah pelengkap majlis! :))


DSC_0618 copy
memang kerja giler!! keluar Mali's Corner.. masuk Tutti Fruti!  satu pengalaman yg sangat best! hahahaa....

9 comments:

Shu Shinju said...

laaahai.... comey sungguh anak pak Jo ni... geram tgk mata dia..hehehe...

xpenah makan lagi tutti frutti ni.. bila ntah nak try...

InaAchik said...

lepas makan rasa nak merangkak jer ker kereta... full tank!!! heheee...

gorjesbanyakcakap said...

kak nin!!! dulu kelas weekend ai kat blakang tuh jeeee.. mmg aktiviti wajib leee berfroyo lepas kelas.. kak nin bukan berTF tau tapi berfroyo hehehehee

wAnNy said...

best2,,TF mmg bestt ;)

kazmyra afkar said...

mira pun jakun lagi la sis, asyek tgk org mkn, asyek llu depan mali corner n tutti fruti tapi tak pernah nak nyinggah.. waaaaa.. nak jugakkk

ItaYaniN said...

dah dekat sangat ngan umah aku tu na...hehe

-oP_ida- said...

xsempat nak makan tf dh tebesalin....huhuhuh,

kena tgg pantang abiss baru leh g gediksantai kat TF lagik...aah TF memaggg sedappppppp

mama tisya said...

pernh cuba sekali ..trus amik cup pink yg size beso skali cz ank daraku peminat pink..actually nk try cup kecik yg oren tp tkde plak time tu...sekali sekala bole la mkn...kalo selalu mau tercekik poket..hehehe

Mimy Hamid said...

la nin ko pestime ke.?? hihihi sori gelak..aku lg suka baskin robbins...masing masing kan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails