COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, March 14, 2012

3rd Birthday ~ Qaseh NurAnissa!

Diam tak diam... kite dah pun berada di bulan 3 tahun nie.. dan diam tak diam... Qaseh dah pun berusia 3 tahun 2 bulan.. dan diam tak diam jugak.. citer basi nie dah punn berperam selama 2 bulan lamanya! hahahaa... well.. you know me! :p

2nd January... birthday my cutie pie Qaseh NurAnissa!

DSC_0203 copy
kek semestinya keluaran dari SR!

DSC_0205 copy
Happy Birthday Acehh!!!
Dah besarrr dah anak Untie Nin nie!
Dah tak dpt nak timang dan lambung dia tinggi-tinggi lagi..
Kalau Untie Nin lambung kamuu.. silap haribulan Untie Nin yg melambung..
Untie Nin belum start minum susu Anlene utk Osteoporosis!
Sobb.. sobssss.........

DSC_0215 copy
Alah.. alahh.. alahhhh!!
Makin besar.. makin cantekkkkk... macam Untie Nin
Makin besar makin chomelllll....... macam Untie Nin
Makin besar makin banyak potpetttttt.... macam Untie Nin
Makin besar makin bergayaaaaa... macam Untie Nin
Makin besar makin bijakkkkk... macam Untie NinM
Makin besar makin pandai posinggg... macam Untie Nin
Makin besar makin gedikkkkkkkkkkk.... macam Untie Nin
Makin besar makin nottie... BUKAN macam Untie Nin

DSC_0217 copy
Moga Qaseh menjadi anak yg baik.. anak yg soleh.. seorang yg tahu menghormati org-org tua... seorang yang akan berjaya dunia akhirat! insyallah.. Untie Nin selalu mendoakan yg terbaik buat kamuu sayang!!!
*meja atok joe jenis kaca.. so tak pasal2 terkeluar biasan lilin kat muke Aceh*

DSC_0223 copy
alololoo... sweettnya dia ngan mummy dia!

DSC_0225 copy
Jom tengok gelagat Qaseh di usia 3 tahun!

DSC_0227 copy
Candid 1

DSC_0228 copy
Candid 2

DSC_0229 copy
Candid 3

DSC_0230 copy
Candid 4

DSC_0233 copy
Candid 5

DSC_0236 copy
Candid 6!

Nottiee kann??  bukan main dia layann kek tuh! belum sempat org potongg dia dah belasah dari pisau potong kek! hahaha.. takpe.. birthday Aceh.. belasah lah Aceh nak wat apa punn.. takde sapa nak marah!!

DSC_0242 copy
Qaseh's Family!
Adik Anith tu takde lah keje lain.. asyik nak tumbuk org jek dia tuh!

DSC_0245 copy
with Atok Joe!

DSC_0247 copy
Alololooollooohhhhhh!
memang Qaseh sayangg sangat2 adik dia nih!
pantangg lah kalau Untie Nin cium adik.. ngomol adik.. dia pun nak cium & ngomol sama!
Tapi baguss lah.. dia tak dengki ngan adik dia.. memang terserlah lah kasih sayang dia pada adik dia nie!

DSC_0259 copy
Sayang Untie Nin Takk?????

DSC_0256 copy
Sayanggggggggggggggggggggggg!!!!
tu lah yg dia selalu ckp kat aku and then akan teruss cium aku camgini!

DSC_0261 copy
dah big girl.. still nak Untie Nin dokong dia!

DSC_0265 copy
takpe lahhhhhh... birthday punyer pasal.. apa pun bolehhhhhhhhhhh!!!! :D

DSC_0263 copy
Sukerr lah tuh kene dukung!!!!

DSC_0271 copy
pastuhh nak suruh timang.. banyak ko punyer timangg!!
aku lepaskan dia ke bawah adelah.. haaa itu adelah timangan utk budak umur 3 tahun ke atas tauk? hahaha..

DSC_0272 copy
"If you think I'm cute.. you should see my Untie!"
bluuueekk!! :p

DSC_0273 copy
I love you soo much darling!!!

DSC_0281 copy
Uiitt!! sapa kasik hadiah tuh??

DSC_0274 copy
ehemm!!

DSC_0283 copy
Ehemmmm.............. eehhheemmmmmmmmmmmm!!!!! :p

DSC_0286 copy
relaxxx Qaseh relaxx.. takkan lari barang kat dlm tuh!

DSC_0290 copy
muketaksabar

DSC_0292 copy
first reaction!

DSC_0293 copy
second reaction!

DSC_0296 copy
third reaction!

DSC_0297 copy
fourth reaction!

DSC_0300 copy
fifth reaction!

DSC_0305 copy
sixth reaction!

DSC_0301 copy
seventh reaction!

DSC_0307 copy
dia suker bergaya dengan beg.. macam Untie Nin

DSC_0310 copy
so pasal tu lah Untie Nin hadiahkan dia beg mickey nie!
senang leh bawak jejalan.. isi baju.. pampers.. susu...

Sempat lah tanyer dia hari tuh.. Qaseh suke tak ngan beg nie?? dia jawab.. Sukerrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!

Nasib ko jawab sukerr.. kalau tak aku tarik balik hadiah tu biar aku yg bawak beg tu gie office as beg bekal! muahahhaaa.. :p

Actually aku nie dah naik buntutttt tak tahu nak kasik hadiah apa kat budak nieh!  nak kasik baju... dah penah kasik baju.. nak kasik permainan.. dia nie jenis yg tak layan permainan melainkan application cam kat iPhone.. takkan aku nak kasik ko iPhong nakkkk oii?? kalau iPad tuh murah.. dah lama Untie Nin hadiah kan ko.. Untie Nin sendirikkk pun belum punya iPad ok!  tapi memang lah budak2 jenis zaman skg nie.. dah tak layan dah permainan cam barbie ke.. main masak2 ker... memang budak zaman IT sungguh.. cuba ko sua dia dgn application kat smartphone.. teruss dia diam.. cam si Qaseh nie dah pandai.. asal jumpa aku jerk mesti mintak nak main ngan si Tom (kucing bijak yg tak berapa nak bijak bercakap tuh)... bile dia layan iPhong.. diaam lah dia kejap... kalau tak kang.. confirmm tak dok diam!

Since aku pun tak tahu nak kasik apa kat Aceh selain dari beg Minnie tuh.. aku ckp kat adik aku.. kot2 dia ade nak belikan Qaseh bende lain yg Qaseh perlukan.. belikan lah.. nanti aku bagi duit.. kire aku belikan lah barang tu as hadiah birthday dia utk yg ke tiga tahun nie!  Kang kot aku yg pegi beli kangg.. kot tak suai pulak pada citarasa mak dia kanggg... so biar lah mak dia yg pilih.. aku ulurr duit jek!

Qaseh1
Qaseh dah besarr.. so mak dia kata perlukan Buggy tuk dia!
biler pergi jejalan senang kalau ade Buggy nie..
kot dia dah tak larat nak berjalan.. nak tido ker.. so letakkan jer dia dlm Buggy nie.. then tolak lah dia!
Buggy nie lebih kurang cam stroller lah!  tapi dia lain sikit dari stroller! haha.. faham? :p
Btw.. gedikk kann anak buah aku nie?  siap kasik 3 pose yg berbezaa gituuh! haha.. well.. Loike untie like niece lahh! :p

pssssstttttttttttttttt......... NeenaAnuar Giveaway "Aigner & JLo Scent Treasure Hunt!" tinggal lagi dua hari utk ditamatkan... aku masih mencarik jawapan yg betol2 LENGKAP & TEPAT!  pada yg dah join.. TQ so much guys! nanti pada 16 March.. insyallah akan aku publishkan korang punyer jawapan disini ye!  Sekiranya takde siapa yg memberikan jawapan yg benar-benar TEPAT & LENGKAP... maka sistem undian di Random akan dijalankan! :)



6 comments:

Mimy Hamid said...

hepi besday dear kakak qaseh..dah besor dh dia...nampak matang sudah...**tanjat boboi** hahaha

Shu Shinju said...

comelnye dia.... geram tgk si qaseh ni...

bertuah qaseh tau dpt untie cam untie nin ni..:)

nome said...

happy birthdy qaseh! semog membesar menjadi anak yg solehah dan bijak pandai :)

Softtouch [Hanim] said...

Hepy birthday kasih comel yg mcm untie nin ni.....bestnya adiah2 dia..semoga jd anak yg bijak pndai nnsolehah

ratusiput said...

hepi bday qaseh....comel dah dia...cam aunty nin :)

cik pinkmoon said...

ur face siyes mcm kajol:))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails