COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, March 6, 2012

Mentor Yang Tak Patot DiContohi!

DSC_0965 copy


DSC_0963 copy


DSC_0984 copy

Hahahaa... nie contoh mentor yg tak elok & tak patot dicontohi!  :p  

Takpe.. moga dipercepatkan Untie Nina berhijab dan boleh jadik mentor kepada perkara yg lebih baik.. Insyallah! Aminnn.... :) 

Penangan rambut curly-curlyyy.. sampaikan anak dua pupuu aku nie mengikuttt sama!  Alamak lupa pulak nama budak cute miut lagi chubby nie!  Sebab dia duduk kat Kelantan.. so jarang jumpa.. sampai nama anak dua pupu sendiri pun tak ingat.. apalah Untie Nina nie.. belum dpt title nenek gorjes dah jadi seorang pelupa! *facepalm*

Suke benar dia ngan rambut aku.. asyikk lah dok ckp.. rambut Untie Nina cantikk.. rambut Untie Nina cantikk laa.. adoiyaiii.. nak nangess rasa!  sobbss.. sobbss...  lupa pulak nak upah gula2 hari tu sebab terlalu buzyy with Iman's Reception! oh btw.. nie gambar sewaktu kami berada di majlis reception Iman & Balqies! will update it soon! :)

DSC_0955 copy
Ni lah Abg Mahadi, my cousin yg baik hati dan jugak merupakan ayah pada budak chubby kat atas tu!

DSC_0951 copy
nie mummy dia pulak.. my sweet Kak La! :)

p/s: Dear my beloved readers...  ade GA yg sedang berlangsung di I'm Yourss skg nie.. Nak join? come.. let's rockin' with NeenaAnuar Giveaway "Aigner & JLo Scent Treasure Hunt!" :)

4 comments:

Hanis Azla said...

mentor & protege sama2 sweet..

Shu Shinju said...

comelnye adik tu....

my everything said...

comeyy sangat dua2 hehe

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

amboi penangan untie nin kuat yea...sib baik rmbt pendek klu tak ku curly jugak hehehhee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails