COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, January 10, 2012

Neena Budget Artis!

Kejadian di awal bulan December yg lalu.... temankan my elder sister gie look see look see set home theater kat Best Denki KLCC!

bloggerr gonjeng nie memang camgini.. dia kat mana pun suker jek nak amik gambar!
Lepas amik gambar nie... aku & en.teman chow gie nonton filem Ombak Rindu.. so terpisah lah kami anak beranak...

Keesokkan harinya.. dpt satu tag status message kat FB... akak aku up status yg berbunyik begini... 


*O*
reaksi muke aku memang terlompongg bile baca status nie!


Peminat si gonjeng @ Budak Sony yg duduk kat kanan gambar.. termasuk gak wajah dia sipi2 dlm dlm gambar nie rupanye...
Biler masa pulak aku masuk TV??? adekah ko maksud kan aku = Kajol dik oiii pasal tu ko kata ko penah tengok aku kat TV?? lagi satu my dad ckp mungkin dia ingat ko artis sbb ko amik2 gambar ngan kiteorg semua! ahahaahahaha.. takpe lah dik..apa pun ahhhkakk terrrr sangattt lah terharu dik ooii biler ko tetappp budgett akak gonjeng nie retisss! Aaaaauuuuwwwwwwwwwww!!! Oouucchhhh!!!!

Itu laaaaaaaa... naper hari tu awak tak mintak jek sign I hari tu?? kalau you mintakk.. mesti I signnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!! pen Montblanc memang ade jerk dlm handbeg utk I main sign2 nie.. muahahahahaa... tak boleh blahh.. si gonjeng budgett retisssssss youuu!! lalalalalaa... :p


14 comments:

kazmyra afkar said...

eh akak kembar kajol ke??

kan lain sikit kan.. hahahaha...

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

ahahhahha...nak signn....
yela ghupe kajol kot...

Cik Ayu said...

memang ade rupa kajol pun..

marinahunny said...

X lama dh tu..nanti jd retis la ko neena..hahahhaha

Glamer nyah!

Aini said...

oh... mmg la artis gitu... kajol katekan...hehe..

Wahidah said...

hari tu wai terjumpa artis mesia yg ala2 muka akk tu..ape eik nama die bole blur pulak..agak sama la kak..hehehe...:)

N.Aima K said...

ada lg sorang artis msia mcm kajol "farah wahida" mungkin dia ingt neena farah wahida kot..

Shu Shinju said...

MMG CM ARTIS PON KAK NIN NI...

Hanis Azla said...

nak sign dari artis jugak neena.. he..he..

O'gosh said...

haha..mmg de muka kajol pun...org gojes la katakan..

-oP_ida- said...

kaknin, takyah kata dak SOni tuh.....sedara - sedara nida kat sini kalO tgk bloq @ pic akak mesti cakap...eh *HANG KAWAN ngan ARTIS erk* WOWWWW...suka tau..

amin,amin..nida dOakan mana nak p taukan MASIn mulut yg dok menyebut kaknin arTiz.... hihihihih

ratna said...

He he he ...tp mmg muka awak mc kajol...

mummysyafie said...

ada gaya artis dah tu..hihihi..

nasib baik dier tak minta autograph

Liza said...

I pernah terserempak dgn you kat Pavilion last 2 weeks. masa tu you pakai hoodie biru. mmg you ni gorjes la...terkedu I tengok. menyesal pulak tak say hello. hope to see you again sometimes. take care!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails