COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, January 4, 2012

Wedding Cousin En. Teman @ Serendah!

Last month sekupu en.teman kawin... Tahniah Wan dah pun selamat bergelar suami org skg nie..
Untitled-1
Bukan main hensemmmm Wan!
Iman.. wife Wan yg chomel!
Sedang berdebar menanti saat mereka disatukan!

Seawal pagi kiteorg dah gerak ke Serendah utk melihat mereka diijabkabulkan... lokasi bernikah di Masjid Nurul Iman Serendah... yg kebetulan sejibik sejibonn ngan nama pengantin perempuan! hehehe....

DSC_0308 copy
Mak Nin melayan kerenah anak buah nya pot pet pot pet!

Untitled-4
Alololooooo.. Sweet nya moment nie!
Dah selesai majlis ijabkabul.. maka sah lah Iman milik Iwan & Iwan miliki Iman!

Untitled-3
Upacara batal air sembahyang!

Untitled-5
moga mereka terus sayang menyayangi seperti detik ini sehingga hujung nyawa!

Untitled-2
aduuhhh... nie momentt yg palingg tak boleh blahhh!!! aku bergenangg air mata okkkkk tengok scene niee!! tinggal setitik penuh dlm mata confirm melelehh jatoh sampai ke pipi yg gebu nie... tapi sibbb baikkk gorjes dpt control supaya tak nampak gonjeng!   

DSC_0477 copy
MIL & akak dia memang penyegann bile amik gambau... yg tak reti segann si gonjeng tu hah! tak sedar kat mata tu air masih dok bergenang tak reti2 nak lap ngan tisu.. tetapp nak posingg ko ek!

Untitled-6
Yeay! saya suker sebab dptt tambah birass baru dlm family! Welcome Nurul Iman to our family! Jgn segan2 nak bergonjenggan dengan akak mu yg gorjes gonjeng nie ye!
Majlis nikah disebelah pagi.. then dlm tengahari diaorg terus disandingkan!  senang gak keje camgini.. takyah nak dua tiga kali dtg kann.. menyenangkan tuan rumah dan jugak semua kaum keluarga!

Mula-mula ingat cam lepas majlis akad nikah kat masjid tu nak free hair lah utk attend majlis persandingan.. pastu tetiba rasa camm ya ampunnn... memang sungguh menyetannn ko Neena kalau bukak tudung... dah elok molek cantik manis bergaya ngan tudung litup... tup2 nak bukakk pulak??? bagus2.. feeling2 camgini yg aku perlukan... sekurang-kurangnya dah ade suntikan yg positipp dlm diri sendiri.. kalau dulu2 tak fikir pun camgitu.. skg dah mula nak ade rasa sedarr diri.. walaupun sikittttttttttttttt... tapi tetap pada aku bermakna coz dulu tak penah rasa dan fikir pun camgitu... so it's better something than nothing rite? and biasa-biasakan diri utk sesuatu yg lebih baik.. insyallah... (: 
 
Untitled-7
3 generations...
Yang mak mertua aku lagi best.. dia punyer lah risauuu anak menantoo hantoo dia nie pegi majlis nikah pagi tu kat masjid tanpa pakai tudung... aku sampai2 jek kat masjid pagi tu... waktu salam peluk cium dia... sempat lah dia bisikk kat aku... "cantikkkk.. Ingatkan tak pakai tudung.. mak dah risau" hahahaha.. makkkkkk ooOOOoooOOOoooo Makkk!! walaupun anak menantu mak nie kengkadang perangai cam hantoo tapi itu tidak bermakna dia betol-betol HantoOOOoo makk oiii!! hehehee... 

Ye lah MIL aku risau coz nie first time majlis kenduri kawin wat kat dlm masjid.. kalau cam kenduri biasa2 tu aku pakai tudung ct nurhalijah punyer fesyen tu tanpa Innner pun ok jerk.. One thing laa.. MIL aku nie jenis yg sporting... tapi kalau ade bende yg tak betol dia tegur gak.. aku ok jer.. suker camgitu.. coz aku memang dah anggap dia cam mak aku sendiri punn.. sapa lagi org tua yg aku ade sekarang nie utk tegur aku melainkan MIL aku jek sekarang nie.. isk! isk! *tetiba lakk nak emo*

Untitled-8
OK.. perot dah berkecoronggg... jom tengok diaorg bersanding jom!

DSC_0497 copy
serious ini lah majlis kawin dengan khemas paling panjangggggg yg penah aku tengok! gambar nie en.teman amik pun dah setengah laluan dah nie!

Untitled-9
diaorg memilih concept Raja-Raja Melayu.. curtlasss kooo.. siap ade hulu balang & menteri2 pembesar istana lagi! :D

DSC_0531 copy
alaaaaaaa Tomeyy Tomeyyyy!! (stylo Boboi)

Untitled-10
Serious aku tak sukerr duduk meja VIP camgini.. sebab bile ko nak melantakk betoi2 punyer melantak kene control! ye lah.. food limited coz kalau dah abis kat dlm tray tu.. takdenya diaorg nak tambah2 melainkan ko mintak tambah.. abis org lain tak mintakk takkan aku nak mintak kan?? abiss lah I punyer gorjess.. so takmo lah nampak gonjengg sangatttt! so control please!! But kalau en.teman ade dah tentu2 aku suruh dia yg mintakkan... nie aku ngan dia dah terpisah... well kalau gie ngan mak mertua... haruss lah berkepitt ngan mak mertua okkkkk.. jgn ko ngada2 nak berkepitt ngan anak dia jerk.. nanti kalau dia bukak mulut tanyer kat ko kang.. "tak puas2 ke ko berkepit ngan akak mak Nak?"  apa ko nak jawab??? Tapikan of coz aku sukerrrr duduk sini sebab leh felling ala2 Puan Sri blingg blingggg gituuuuuu!! :p   But yet aku tetapp kenyangg makan hari tu.. sedap2 pun lauk pauk nya.. cuma nak makan dlm kategori puas melantak tu tak laaa kan... ahahahaha..

Untitled-11
Sama cantik sama padan...
Kami mendoakan kalian berbahagia dan berkekalan...
*Ewah.. aku dah kene sampuk ngan si Osbon punyer gaya berpantun lah nie!*

Untitled-13
Iman biasa-biasakan diri awak utk kena buli & disakat oleh NeenaAnuar ye! tapi kami tetap takott ngan abg Wan awk tu sebab dia kan Badanggg! hehehehe...

Untitled-12
'Puan Sri' sedang turunkan tanda ingatan!
Ini kenduri belah pengantin perempuan... the following week kenduri belah kami pulak di Kampar, Perak.. nanti aku continue on next entry yea.. kat situ lah akan terungkai cerita wordless pagi tadi! ;)

10 comments:

Lynda Che Lah said...

kak neena, u look gorjes n sweet ok..congratz to pengantin :)

pena rozie said...

Tahniah...

Shu Shinju said...

sempoi la wedding diorang... suke !!

Anum said...

tahniah
nice pict

Lulu Caldina said...

cover sikit makan tu.. adeh dah tak gorjes ;P

tahniah pengantin, sama cantik sama lawa..

Cik Sibuk said...

ooohh..comelnya konsep kawin dorang..
nasib ai dah kawin..kalo tak dah tiru dah..hoho

Cikpuan rara said...

temanya sungguh cm dolu2.

::CIK LYNN:: said...

cntik la knsep diorg...=) slmt pngntin baru...

pic pre wed pn cntik!!

suci kaseh nurain said...

cantek kak tema nie..akak pun chantekk..hehe..

Chenta Eyfa Najibrz said...

Selamat Pengantin Baru utk mereka.apa2 pun u maintain cute neena dlm persalinan serba putih itew..i laaeeekk..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails