COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, January 25, 2012

BUMBLEBEE CAMARO (TRANSFORMERS)... Mampukah Aku Memiliki Mu?

Piiiiraaahh!!! baru nak tukar dari Honda City ke Chevrolet Cruze dah meroyann cam nak rakkk... kepohh mulut pot pet pot pet kat laki sendirikk.. protes tanda tak setujuuuu pada mula nya... kecoh road tax mahal lah.. minyak high consumption lahh.. itu lah ini lah.. pastu ade hatikkk nak miliki Si BumbleBee nie??? 
Si Bumble tu ko jgn harapp nak dpt.. tapi yg Bee tu dah pasti dapat! hahaha..
eh kebetulan pulak baju en.teman sama tema kaler ngan si BumbleBee nie!
Dapat posingg mautt pun jadikk lahh!!
Waktu first time pegi survey si Cruze kat outlet Chevrolet Jalan Ampang... memang terkezutt jugak.. serious tak sangka ade sebijik BumbleBee kat dlm show unit tuu... aku ngan en.teman memang peminat fanatik filem Transformers... so bile dpt jumpa ngan si BumbleBee ni.. mauu tak terujaa?? Haruss ok... harusssssssss... siap tanye dulu kat salesman tu.. boleh amik gambar tak?? ahaha... 

Ye lah.. mana lah tahu tak leh sesukahati amik gambar kann.. sib baik dia kata boleh.. tapi sayangnya tak bawak camera godang.. dpt pakai iphong jek.. jadikk lahhh dari takde kenangan langsung kannn... bukan senangg tauu nak dpt posing2 ngan kereta yg bernilai hampir 1/2 juta nie! yerr.. aku ulang suara... harga sebijik Camaro nie adelah RM446,000.00 okkkk... Abg salesman tu siap citer lagi.. yg kat Malaysia nie so far ade 2 org jek yg guna kereta nie.. nak tahu siapa??? si Jejaii.. boypren nye si FashaSendat tuu... dan jugak Tengku Mahkota Pahang... ok.. nie make me really banyak question mark on my head.. yg TM Pahang tu aku pahamm lah dah sah2 dia dari kalangan diraja.. which tak mustahil even can buy a car for 1 million dollar... tapi yg si Jejaiii tu apa cerr?? business jual kapalterbang ke apa dia tu ek? Ok .. not good.. not good to underestimate people.. so bersangka lah baik! :p

Siap kat side platform kereta ade tulis Transformers tuuuuuuuuuuuuuu!!!!
Lambang Transformers di body Camaro!

Kat dlm bahagian dlm pun ade lambang Transformers!

Tayar pun sama!
TENGKUK Anuat & TENGKEK Nenot! @___@
Org kata.. tak mampu memiliki.. dpt merasaii buat seketikaa pun jadik lahhhh... fuhh.. memang superb gorjesss kereta nie! abg salesman tu siap on kan enjin lagi tuu... fuuhhh... bunyik enjin dia memang terbaekkkkk okkkk... serious dan dannnnnn rasa nak teruss drive jek kereta nie pergi! hahaha...  Tapi itu lah... kereta harga ratusan ribu ringgit.. yg boleh naik nya 2 org jek... kat belakang leh lah org duduk.. tapi cam tak berapa nak sesuaii arr....
Ingatkan si BumbleBee dah cukup mahal.. sekali si Corvette nie lagi mahal okk.. RM1.2 MILLION!
So haruss posing gorjesss utk kereta nie! :p

7 comments:

Anum said...

perggggggggggg
smart gila

Cik Rose Cute said...

Memang smart giler kereta tue...juling mata baca harga....boleh buat rumah sebijik....hehehe...

Shu Shinju said...

TENGKUK Anuat & TENGKEK Nenot...hahaha...kelakar giler !!!

tapi, mmg cantik la keta tu..bertuah fashasendat tu kan...hihihi..

ratna said...

1/2 juta baik beli rumah.. he he he.. tp kete tu mmg terbaikkk punya cantik..

miSsMawar... said...

neenaaaa.... jejai tu mmg kayaaaaa... diorang ada banyakkkk biz balakkkkk... sbb tu fasha tergila gila.... bapak dia kan dulu ex MB perak so pepaham lah.. hehehe... tapi mmg kaya sbb husben dulu kawan dgn dia..

O'gosh said...

amboi2...berposing kat yang mahal2 je dia ye...

Mimy Hamid said...

dushhhhhhh drooling lawa beb...at least ko dah try beb..puas hati gak

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails