COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, January 6, 2012

SLIDE.COM Dah Nak Tutup??? *Sedih*

Baru semalam bercita-cita nakkkkkkkkkkk.........

update slide show kat sidebar aku tuu...
Sekali bila click kat slide.com tengok page warning camgini!

Apakahh????

Whyyyy?? Whyyy?? Whyyyy???
Aku suker ngan slide.com nie coz senang nak buat slideshow.. just import gambar dari FB jerk.. then terus jalannnnnnnnnn... tak yah pening2 nak setup slide sendiri.. dah puas aku gOOgle slideshow utk aku gantikan slide.com nie.. tapi malangnya ade yg lecehh bukan main nak setup.. then ade satu lagi tu ko kene bayar kalau nak buat unlimited slideshows.. kalau free tu hanya pada kadar 1GB! itu yg aku menchikkk tuu kalau tang ade2 limit nie!

Kalau korang tahu any slides maker yg FREE.. with UNLIMITED uploads... sila kaborr kat aku yer!!  Kalau dpt slide maker yg baru.. aku buat lah.. if not aku tempek jek lah sekeping gambo kat sidebar tu... 

Sedeyyy.... bakal hilang lah seri sidebar & outlook I'm Yourss nie nanti! :(


4 comments:

Anum said...

terbaik...

Chenta Eyfa Najibrz said...

lorr kekdah nyew..xleh dah pasni nak tgok gambo2 slide u.huhuhu..saje jek nak totop plak kan.

Aini said...

chatbox application yg kat sidebar blog tu pun dah x free dah.... bpe lame guna free je sblum nih..huhu

Mimy Hamid said...

aku ada akaun slide.com..adakah storage gambar akan hilang jugak...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails