COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, January 3, 2012

3rd Anniversary for I'm Yourss!

Semalam... 2hb Jan 2012... blog yg gonjeng nie dah pun berusia 3 tahun.. serious tak percayaaaaaaaaaa aku adelah seorang blog addict! hahaha...

Seriously aku sukerr berblogging! aku anggap I'm Yourss nie sebagai my own personal cyber diary.. which aku suker nak berkongsi suka duka kehidupan aku... blog aku nie pun tak tertumpuu pada satu2 topik jerk... apa yg aku terfikir.. ade idea nak blog.. then aku blog jerr...

Tujuan asal aku berblog bukan sebab nakkan duit nuffnang.. ataupun nak jadik terkenal cam dik Hamiss yg cantik tu.. tapi blogging nie merupakan satu Hobby yg seriously aku sangat2 addicted! :p  I do enjoy blogging.. tak kisah duit nuffnang banyak mana.. ade BE ke takde BE ke.. kalau ade of coz double happy.. kalau takde pun takde lah sedih mana coz niat dan tujuan asal blogging is my HOBBY! :)

Ok.. sejak 3 tahun berbloggin nie.. aku dah pun publish almost 1432 entriess.. woooOoooOOooo.. with 823 followers which tak termasuk silent readers yg tak tekan butang followers... so aku tak tahu lah berapa ramai yg baca blog dan follow blog aku nie... but kalau tengok kat Unique Visitors.. so far alhamdulillah sehari telah pun mencecah 1K++ pengunjungg.. Owhh.. you make make me meltssss!!! Serious aku tak tahu nak cakap apa lagi kat korang semuaaaa yg sudii terjah blog picisan cam aku nie.. so bile dpt UV 1K++ pun dah rasa cam vanggaaa gilerrr gak lah coz siapa lah aku di dunia blog nie kan.. uhuhu...

The only thing yg I can say is .. THANK YOU SOOO MUCH GUYSSSSSSSS for your support.. for your comments & compliments!  Ayat bugdet retiss sikit.. "tanpa korang siapalah gonjeng di I'm Yourss nie! :p"


Tahun lepas aku tukar layout blog nie konon nak kasik refresh sikit... but for this year aku tak tukar apa2 pun lah kot kat I'm Yourss nie melainkan header blog nya ajer... coz aku rasa aku dah sangat2 selesa ngan layout camgini.. in fact en.teman tak kasik aku olah2 sangat.. dia kata biar ade identity tersendiri.. kalau kerap2 tukar nanti hilang identity.. wahh gituu kata laki ku! owh bile sebut tentang laki ku.. nak say TQ so muchh jugak kat en.teman coz dia merupakan one of my big supporter kat I'm Yourss nie.. dia lah pendorong aku utk teruss berbloggin tanpa henti! Thanks my luv!

Btw rasanya aku belum bagi tahu lagi secara informative about my Pages Tab kat header blog nie kan.. haa. kat situ actually dah pun aku link kan utk korang some of my favorite entries lah kat sini.. coz aku suker gie holiday... so rasanye kat sini banyak entry aku about holiday disana sini... so korang leh click jek kat tab My Gorjes Vacation nie and then kat situ korang leh tengok aku dah pun siapkan link2 utk korang teruss ke destinasi2 yg pernah aku pergi.. korang just click jek kat gambar percutian yg aku penah pegi tu.. then korang terus leh dpt semua info about my trip tuu.. begitu jugak dengan My Gorjes Recipe nie!  page nie pun aku dah update segala masakan dari air tangan aku yg bergelar 'Naked Chef'! Ade 2 page lagi yg aku belum dpt masa dan ruang utk update sepenuh nya i.e. My Gorjes Tutorial/Tips & My Gorjes Attire... insyallah kalau ade kesempatan nanti aku update cam pages my gorjes vacation & recipe tu ye! :)

Oh ya.. out of my 1432 entries di sini.. entry Puding Trifle nie yg paling hit, hot & spicy sekali! serious ianya memiliki traffic tertinggi di I'm Yourss!  Ramai jugak yg dah mencuba puding trifle nie.. so sapa2 yg belum cuba.. sila cuba coz ternyata kamu takkan menyesal! hahaha.. :p

Last but not least.. aku jugak nak mintak maaf pada korang2 yg follow blog aku.. then comment kat blog aku.. tapi aku mungkin sometimes agak lambat or tak terjah ke blog korang.. aku harap sangat korang jgn berkecil hati ye... insyallah.. aku cepat atau lambat.. aku akan sampai gak ke blog korang.. apakan daya rutin sehari sangat2 mencemburi utk aku buat aktiviti berblog-walking dengan jayanya! @______@

Ok lah korang.. have a nice day... teruskan semangat utk bekerja dengan jayanya di 2012 nie... moga rezeki kite semua bertambah dan berkat di tahun ini.... Insyallah!

p/s:  Actually semalam bukan hari kelahiran blog aku semata.. tapi hari kelahiran seseorang yg aku sangat2 sayangi... my little baby.. will share with you guys later yea! banyak gambar nak kene pilih dulu nie.. uhuhu..

13 comments:

Cik Ayu said...

congratz dear.. jeles tgk header u. suweettttt

kazmyra afkar said...

hepi anniversary im yours...

Qaseh said...

Happy anniversary I'm Yours..

suka blog ni because entry2 yang sempoi & gambar2 yg sangat cantik

Mimy Hamid said...

hepi annivesary blog neena anuar...aku nya blog pun dah 3 tahun..tp kenal life neena anuar dah 2 tahun kaann..

pnsusu said...

wahhhhhhh suda 3 tahun.....selamat berblogging ya...

su su suka dgn resepi yang superrpp

Happy anniversary I'm Yours..

O'gosh said...

dah 3 taun..kene bagi hadiah kat kitorang ni...eh? hehe

Karbon Kopie said...

happy anniversary..


silent reader.

Tina Othman said...

tahniah

Chenta Eyfa Najibrz said...

Alhamdulillah..congrats I'M YOURS dah 3 tawon..teruskan ber bloging ek..i loikee sgt2 tiap entri u..sgt2 loikeee.cite2 yg beh HOT..

::CIK LYNN:: said...

slmt bblogging...
haah, bgus akak wat tab atas...sy ska tgk pic akak p holiday...=)

ak yuyunz said...

happy anni :)

Bitt (double IS) said...

happy blog anniversary!

Aini said...

Ceria, gojes, gonjeng.. tu la yg kite suke =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails