COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, November 25, 2015

Sorry Neelofa… Tudung Instant Shawl Kak Neen Dah Setaraf Tudung You OK!


Untitled

Harap-harap Neelopak tak makan hati! Muahahahahaha…


Syukurr Alhamdulillah.. thank you so much for all kind feedback from Naazneen Faiqa customer ! Kak Neen hargai semua feedback yg korang bagi.. yg positive mahupun negative! Kalau ade feedback negative jgn segan nak habaqq mai naaaa… just whatsapp kak neen… don’t worry Kak Neen takkan sentap sebab pada Kak Neen semua feedback itu adelah utk memajukan lagi business kecil-kecilan kak neen nie! Yang kurang kene improve.. dan yg baik2 tu perlu di kekalkan dan di tambah baik lagi di masa hadapan!


Actually kalau ikutkan 10th Anniversary Sales Meletop nie over dah sebenarnya.. tapi disebabkan November month nie adelah bulan penuh kasih sayang bagi Kak Neen.. jadi kak neen dengan berbesar hati akan panjang kan tempoh sales nie sampai hujung bulan nie ok!


So sesapa yg nak repeat order tu or sesiapa yg belum penah try tudung instant shawl DAMIA kak neen nie, sila lah grab waktu tengah sales nie yer.. sebab skg harga penuh kasih sayang Kak Neen bagi RM53.00 jer sehelai.. kalau tak harga sebenar adelah RM68.90 tau!


Skg 3 warna nie jer yg masih available tuk korang grab!


Untitled

Warna electric blue tu dah tinggal 1 last piece okkk.. so siapa cepat dia dpt!!!!


Pink & Lavender pun dah tinggal limited pieces.. so sesiapa nak beli… terus jer whatsapp Kak Neen di 019-3769459 or email me at pin2it.neenaanuar@gmail.com ok.. ingat tauu… product Kak Neen limited edition.. kalau dah sold out.. that’s it… no more restock item ok! :D

3 comments:

Nor Afidah Bte Che Azmi said...

teringin nak beli tapi tudung byk sgt dah.T husban bising g..hahaha

Nurzakiah Hanum said...

teringin la

Shahida Dzulkafli said...

Alhamdulillah.. semoga bisnes kak neen akan terus maju dan berkembang seperti Dato vida..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails