COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, November 5, 2015

Kak Neen Buat Sales Meletop Untuk Tudung Instant Shawl DAMIA Ni.. Korang Tak Nak Beli Ke?


Hahaha.. tajuk agak melampau kat situ! :p


Ye lah… waktu aku tengah buat sales nie korang pandang suam2 kuku.. nanti bile dah abis sales korang dok mintak harga sales.. nanti bile dah sold out.. korang dok teriakk ckp.. “alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa… sedih nya!!!” “Uwaaaaaaaaaa!!! Kak Neennnnnnnnn… restock pleaseeeeeeeeee!!!”


Haa.. nie yg buat Kak Neen stresss nie! hahahha.. ye lah.. Kak Neen kan dah bagi tahu banyak kali yg kesemua product Naazneen Faiqa Kak Neen tidak akan di restock utk mana2 yg dah sold out! So that’s why Kak Neen tekan kan kat sini.. grab mana2 tudung yg ade ni sementara stock masih ade ok!


Untitled

Damia (Lavender)

Damia (Electric Blue)

Damia (Dusty Pink)

Selepas SALES MELETOP Kak Neen berlangsung selama 3 hari.. tudung Damia warna Emerald Green & Brown dah pun sold out yer! So yg tinggal skg nie hanya 3 warna sahaja iaitu dusty pink, lavender & electric Blue!


Untitled

For your info tudung color electric blue nie pun dah tinggal limited sgt2 dah.. so sapa cepat dia dpt ok!


Color Dusty pink & Lavender pun sedang mengekori color Electric Blue.. tak lama lagi akan jadik limited jugak nampak gayanya nie! so cepatt you ollzz… sales meletop nie Kak Neen buat bersempena my 10th Years Wedding Anniversary Kak Neen & En.teman!


Harga promo memang gler2 meletopp ok! Dari RM68.90 now dah jadik RM53.00 sahaja!!


Sapa yg tak baca lagi ENTRY SALES MELETOP Kak Neen yg nie.. sila baca yer.. takot nanti ade yg terlambat baca jadik gundah gelana macam cik adik sorang nie…

Untitled

Haaa.. see… kan dah keluar perkataan “Uwwaaaaaaaaaaaaa” kat situ! Ahahaha.. tu yg Kak Neen takot tu bile korang nak purchase pastu color tudung yg korang berkenan dah sold out.. acaner?? Yg nie dia bernasib baik dpt grab the last few pieces of emerald green & brown color tuh!


Thank you korang yg sudi shopping with Naazneen Faiqa by Neena Anuar.. so sesiapa nak beli… terus jer whatsapp Kak Neen di 019-3769459 or email me at pin2it.neenaanuar@gmail.com ok.. ingat tauu… product Kak Neen limited edition.. kalau dah sold out.. that’s it… no more restock item ok! :D


Nie hah few video of tutorial utk tatapan korang semua!






LinkWithin

Related Posts with Thumbnails