COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, November 4, 2015

10th ANNIVERSARY SALES MELETOP... Discount 2 Kali Ganda!




Yuhuuuuuu... Hello November!!!

Oh.. I love November... because November is the month of Love for me! Hehehe..


Untitled

Tak lama jer lagi Kak Neen & En. Teman will be celebrating our 10th Years Wedding Anniversary! Syukur Alhamdulillah.. we are so excited about it.. nampak tak muke super excited kiteorg kat sini... dah macam iklan gigi dah kekdahnya... ahahha...

So today... Kak Neen & En. Teman dengan berbesar hati nak share rasa kasih sayang kami berdua nie dengan all of you our beloved readers!

Yup nie... Kak Neen nak buat sales... Sales yg meletop kebabomm punyer! Ahahaha.... OK.. disebabkan Kak Neen & En.Teman bakal menyambut ulang tahun perkahwinan kami yg kesepuluh tahun pada 19hb November ni.. jadi bermula dari hari ini, Kak Neen buat sales utk Tudung Instant Shawl Damia yg super duper cool nie!

Memang rugi sapa tak grab tudung nie skg sebab Kak Neen bagi discount 2 kali ganda tau! Disebabkan Kak Neen sambut 10 years wedding anniversary.. so Kak Neen dgn sukacita nya nak bagi discount harga sebanyak RM10 ringgit dari harga sebenar tudung instant shawl Damia! Lepas tu kan.. en.teman pun sibuk jugak nak bagi korang discount niehh... well dia tu kan Kak Neen punyer side kick.. mana boleh dia tak menyebok dlm apa pun yg Kak Neen buat... ahahaha.. So maka berganda lah discount nie lagi apabila en.teman pulak nak bagi 10% discount selepas penolakkan discount yg Kak Neen dah bagi tadi! Ahaha. Paham ke idakk???

Ok lah... Sila tengok senarai potongan harga di bawah nie ya!

HARGA ASAL - RM68.90

HARGA 10th ANNIVERSARY SALES MELETOP - RM53.00 SAHAJA!!! (Discount RM10 + Discount 10%)

Rugi.. memang rugi lah kalau korang tak grab tudung nie skg! Ade customer yg dah beli kesemua 6 koleksi warna tudung Damia nie... as for now, warna hitam dah sold out ok.. skg hanya tinggal 5 colors nie jer yg available..


Damia (Lavender)

Damia (Emerald Green)

Damia (Electric Blue)

Damia (Dusty Pink)

Damia (Brown)

For your info, kesemua tudung nie dah limited tau stocknya and ade warna yg dah tersangat limited kuantiti nya!.. so bagi warna yg tersangat limited tu kalau korang tak grab sekarang nasib lah yer.. bile dah sold out nanti jgn menangis tepi bucu tingkap pulakk sebab konsep tudung Kak Neen adelah limited edition ok! Kalau dah abis satu2 production tu.. That's it! Memang Kak Neen takkan restock lagi tudung yg sama sebijik sejebonnn... kalau kak Neen produce yg baru pun ianya akan di produce dari koleksi warna tudung ataupun corak material yg berlainan pulak!

Ni antara kelebihan tudung instant shawl DAMIA:-

- Di perbuat daripada kain material high quality moss crepe
- Tidak jarang
- Tak perlu pakai inner neck
- Sejuk dan sangat selesa di pakai
- Travel friendly
- Mudah utk digayakan
- Labuh (1.8 meters)
- Ironless (material tidak berkedut)


Haa.. banyak kelebihan tu! nie kak neen bagi korang simple tutorial utk korang yg nak dptkan idea macam mana nak gayakan tudung instant shawl damia nie yer.. dlm masa less then 1 minute korang dah siap bergaya dgn tudung instant shawl damia nie ok!








Simple giler kan? ingat tau.. ini sales kasih sayang namanya! Kak Neen belanja korang RM10.. en.teman pulak belanja korang lagi 10%! Sales nie amat jarang berlaku dan tak tahu bile lagi akan berlaku... ahaha.. so tunggu apa lagi... cecepat lah whatsapp Kak Neen at 019-3769459 or email me at pin2it.neenaanuar@gmail.com for purchase ok! :)

3 comments:

Chubby Hanna said...

ala, bajet dah lari.. hope ada lagi sampai hujung bulan ni plak..

Nurzakiah Hanum said...

syukur alhamdullilah

nurul harnani kasmari said...

wahhh berganda2 sales ni. kena cpt2 contact ni..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails