COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, November 19, 2015

10 Years and Growing Stronger.. Happy Anniversary to Us!

IMG_8884 copy

 *Photo by Fuyoo Pictures*

Syukurrrrr alhamdulillahh... thank you Allah for the past 10 years wonderful journey with my strong man!

Iskk.. sumpah rasa macam tak percayaaaaaaaaaaaa jerr yg kami lakik binik nie dah pun bernikah selama 10 tahun!  tetiba rasa touching sgt nie.. sebakk rasa nya!

haih.. macam2 rasa nak berceloteh kat sini sebenarnya..  tapi disebabkan entry nie adelah entry autopublish yg aku dah siap2 set before aku pegi bercuti... so tak dpt lah nak berceloteh panjang sebab waktu aku menaip entry nie pun dah pukul 1 pagi! ahaha..

Esok flight pagi dlm kol 10 lebih.. pepagi dah nak kene bangun... hoih.. kerja gile nie tak tido lagi.. ok lah you olllzz... will catch up with you guys lepas kak neen balik dari bercuti nanti yer..

Yerr yerr... Kak neen tahu.. belum abis cerita percutian tahun lepas tapi pegi tambah lagi cerita cuti yg baru.. ahahahhaa.. matikkk lahh kak neen macam nie!  insyallahh.. selagi kak neen sihat.. selagi en.teman terus support Kak Neen utk menjadik seorang blogger yg tak berapa nak hot sebab selalu sgt buat cerita basi.. ahahahaa.. insyallah biar lah cerita percutian tu bertahun lama nya.. Kak Neen tetapp akan buat jugak sebagai pengabadian terindah di I'm Yourss nie!

Nanti lah kite sambung cerita kegagahan en.teman mengangkat kak Neen menjelang 10 tahun usia perkahwinan kami tu yer! hehehe... Kak neen sayang sgt ngan korang sbb sentiasa support dan sabar menanti entry2 basi kak neen.. luv you all sesangatt!

Doakan kami yer!

Muahhhh!!!





9 comments:

Nor Afidah Bte Che Azmi said...

happy anniversary akak..

EIKA said...

Happy anniversary kak neena & husband :D semoga terus stay sweet & berkekalan ke jannah...ika doakan kak neena dianugerahkan cahaya mata oleh-Nya, amin...

Nurzakiah Hanum said...

tahniah sis
happy anniversray

Wawa Yusoff said...

moga bahagia hingga syurga kak neena dan husband :)

MuMMie BeRRy said...

happy anniversary kak nina

anis abdullah said...

Happy anniversary neena dan anuar.

Chekgu Azrine said...

Happy anni dear!!!
Swmoga kekal till jannah

QasehnyaRania said...

alhamdulillah
tahniah kak neen
kita sambut bulan anniversary pd bln yg samaa la.
saya 15-11-15 8th anniversary

selamat bercuti.. ke mana tu ?

Engku Artini said...

Happy 10th annyversary neena!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails