COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, November 23, 2015

Pilihan Handbag - Yang Besar Atau Yang Kecik?


Untitled

Kalau korang pilih yang mana satu? Heheheehe….

Pleaseeeeeeeeeeeeeee!!!! Tolong jangan kata pilih bothhh OK! Ahahahaha…

14 comments:

nor nazliana said...

kalau ana la mesti yg besar punya sebab anak baru masuk 2 bulan

Nor Afidah Bte Che Azmi said...

kalau Fida.Haruslah yg besar..Sebab macm2 nak masukkan dlm tu..bedak,krim.pewangi.Lipstik.Dompet.Charger.hanset 2 pulak tu..losen tgn lagi..tisu lagi...hahaha

anis abdullah said...

Kecil sudah. Chanel pakai yang comel2 sudah.

SYANI said...

Vote for yang besarrrr... Cantiknya..

Mommy Cici said...

yang besar . cantik and spacious nak sumbat kamera pun boleh :)

Alinx Al Juma said...

vote untuk yang comel... sesuai bawa ke banyak occasion, kan?

miss eimanhikmah said...

yg kecik sb sng nk bawak..ringan

Ain Rahman said...

yg kecik.. comel & senang dibawa

Mama Tuah Melaty said...

Yg besarrrrr..combibation colors gold and black tu sangat jelita!

izz zac said...

Yg kecil, looks edgy:-)

Rizziela said...

kecik tu nampak comel sangat

Rossuhaila Haron said...

my vote ialah boy bag. look elegent. tp ada komen ckp boy bag berat.
Manakala tote tu tali dia x stabil di atas bahu.
apa kata try nengok LV - saint germain.

Rossuhaila Haron said...

apa kata try lv saint germain
boy bag org kata talinya berat naw
tote lak talinya x berapa stabil di atas bahu

I am ZieLA said...

Besar mmg best bole sumbat mcm2
Tapi i prefer chanel boy nampak lebih stylo hhihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails