COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, November 18, 2015

Nak Pegi Swiss Tapi...



Jangan ingat kawin jer ade segment Pre Wed & Post Wed.. Holiday pun nak jugekk segment pre & post! Ahahaha... 😜

Sebenarnya nak pegi Swiss dlm bulan Nov ni.. So nak celebrate lah 10 years anniversary kat pergunungan Alps tuu.. Tapiiii disebabkan skg kat sana tgh musim luruh dah nak masuk ke musim sejukk.. So tu yg terjadinya post anniversary trip tuh sbb kami teringin nak pegi Swiss pada musim bunga! Insyallah tahun depan bulan April ke Swiss lah kami! 😁

Maldives tu pun sebenarnya antara salah satu plan utk 10 years anniversary ni.. Kengkonon nak pegi Maldives dlm bulan November ni lahh.. Tapi Maldives ni pulak time paling cantik utk dikunjungi adelah pada bulan April! Dan kebetulan pulak dpt super deal utk accommodation & flight ke Maldives pada bulan April.. Maka terjadi lah pre anniversary trip! Ahaahahaa..

Since esok it's our 10th wedding anniversary.. Saja lah go away for a short break! But why Bali again??? Nanti lah Kak Neen story in my next post ya! 😆

#SemuaFlightTiketMurah
#neenaanuartravelogue #neenaanuar10yearsfabulousjourney


3 comments:

nurin khairi said...

Brp dpt harga tiket? I'm not the kind yg rajin survey harga tiket flight, oleh itu x pasti brp harga. Switzerland dgn new zealand adalah 2 top destination yg belum pegi lg dan teringin

Roz_lyna Saat said...

Kak neen bila nak sambung cerita new zealand tengah pre plan ke sana gak anniversary April next year

Nutasyah said...

Have fun!!! I pergi Amsterdam via KLM, steward and stewardess semua best tp yg tak bestnya dlm flight panas aih!I thot my brestfeeding hormon ke apa..tgk2 satu family i experience the same thing..so just wear something light la..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails