COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, May 20, 2015

Suke!



Semalam kan aku kata fefeeling nak masak nasik goreng kampung kan? Alhamdulillah.. Ianya menjadik kenyataan! 

Ini Nasik goreng kampung yg tak berapa nak kampung sbb guna kobis bukan kangkung! 😜 sorry lah aku tak suke kangkung aku suke kobis.. So aku buat ikut suke Aku lah! 

Ehhh korang kisah ke pun apa yg aku suke and apa yg tak? Haha.. 😝

Ikan bilis di blend kan sekali harung dengan bawang merah, bawang putih, cili padi & sedikit belacan!

K.bai! 🙋🏼



5 comments:

Nurzakiah Hanum said...

wow sedapnya

Farah Waheda Wahid said...

nampak macam sedap jer ni neena... nakkkk???

cik mah said...

Yummy ...samalah...kangkung suka je..tp lagi suka kubis..hehehe

Chekgu Azrine said...

Tengok pun tau sedap

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam kak neena,
NGK ni kalo makan tak meleleh ayor idung tu tak kick la kan3
ooooooooo
telor mata gegor2
iols loike he3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails