COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, May 27, 2015

Hadiah Buat Ibu Buat Aku Menjadi Sebak!


Diam tak diam.. dah 7 tahun arwah mak pegi meninggal kan aku! Memang kalau nak compare perasaan mula2 kehilangan dia dulu dan sekarang memang lah jauh berbeza! Dulu setiap hari perasaan berkecamuk sbb rasa lostttt sesangat! But now as time flies… memang dah kurang lah rasa tuu.. tapi rinduu tu tak pernah hilang! And ade masa dan ketikanya aku rasa sebakkk sgt bile ade perkara-perkara yg mengingatkan aku pada dia!

Macam semalam.. ade sorang lagi customer order tudung ARDINI Naazneen Faiqa utk ibu dia!

Untitled



Entah kenapa aku rasa sebakkkkkkkkkkk gilerr bile aku dpt order nie! Touching sgt! Maybe aku rasa rinduu nak bagi hadiah arwah mak.. dulu waktu mak ade.. memang lah aku ade bagi dia hadiah jugak.. tapi waktu tu kewangan aku tak sekukuh skg… skg bile kewangan aku lebih kukuh.. so aku rasa cam sedih sgt sebab aku rasa aku nak bagi dia macam2… tapi aku tak dpt nak bagi kat dia! Sobs.. sobs… *tarik tisu*

*Sigh*

Doa jer lah hadiah paling terbaik yg boleh aku bagii dia skg nie… Semoga arwah mak tenang di sana hendaknya… I miss you so much mom!


So guys.. kalau korang masih ade mak… jgn sia-siakan masa indah ini utk terus bersama your mom ok… nanti bile dah takde mak.. trust me.. rinduuu nya tak terucap! You will missed lots of thingssssss… bukan setakat nak rasa air tangan dia.. kite akan rindu setiap perkara-perkara yg melibatkan diri dia!


Minggu lepas pun ade ade terima tempahan dari customer utk bagi hadiah kat Mak dia… Dia order 2 helai tudung Instant Athifa buat mak dia..

Untitled



Untitled

Untitled

Untitled

So you guys kalau nak bagi hadiah for your mom.. korang boleh request to do so okk.. Untuk gift wrap macam nie.. aku charge RM10 siap dengan box, ribbon and wish card!

Setakat nie… stock utk tudung instant ATHIFA tinggal 2 warna ini sahaja!

Untitled


Harga tudung Athifa – RM39.90/pcs

Untuk tudung instant ARDINI (berlapik dagu) pulak tinggal 7 warna ini sahaja!


Untitled

Untitled
Harga tudung Ardini – RM43.90/pcs

Dan koleksi terbaru dari Naazneen Faiqa iaitu tudung instant NAIFAH nie pulak masih available utk kesemua warna.. Cuma hitammmm dah nak almosttttttttt sold out sooon!


Untitled

Untitled

Untitled

Harga tudung Naifah:-

HARGA DENGAN KADAR GST – RM44.90

HARGA SELEPAS SERAPAN GST – RM41.90

Satu aku nak ingatkan korang yg product Naazneen Faiqa tidak akan ade restock ya… Kalau abis … kira abis lah! So kalau korang berkenan kat mana2 tudung… better grab it now ya… and offer yang sedang berlangsung sekarang ini ialah… utk pembelian tudung 2 helai ke atas.. korang akan dpt FREE POSTAGE ok! Seriously rugi kalau korang tak grab it now!


So cecepattt whatsapp Kak Neen di 019-3769459 yaa…. Or korang boleh jugak email me at pin2it.neenaanuar@gmail.com ok!

Have a good day everyone… Love!


4 comments:

QasehnyaRania said...

in shaa Allah
alfatihah
ala kak neen nape x nak restock ?
kalau permintaan melebihi penawaran macm mna? agak agak keluarkan lg x?

NeenaAnuar said...

Heheh.. Still Takkan restock sbb nak make it limited edition! Hehee.. Kak Neen will keep on keluarkan tudung dlm perincian yg berbeza-beza! :D

Nurzakiah Hanum said...

cantik

anyss said...

assalamualaikum,
ambo pun sebak jugaaaa

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails