COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, May 22, 2015

Astaghfirullahal'adzim!



Ada masa dan ketikanya kepala otak kite nie seakan tak berfungsi secara waras!  Tadi waktu bungkus mee hoon sup sedap nie, lepas makcik menjual tu pass kan kat tangan aku.. aku boleh terus jalan!  Lepas menapak 4-5 langkah… Aku pegang wallet aku, baru aku teringat… Ya Allah!  Aku rasa macam aku tak bayar lagi kat makcik mee hoon sup nie!  
Sumpah aku memang tak ingat langsung… bukan sengaja nak buat camgitu!  Pasal tu aku patah balik ke makcik tu and pegi ckp “makcik maaf.. saya rasa macam saya tak bayar lagi tadi.. sorry terlupa!”  makcik tu senggih sambal ckp.. “ha’ah.. tak bayar lagi ya.”  Adoii.. aku pun tak sure lah kot makcik tu ade jerit panggil aku ke tidak lepas aku beredar pergi time tu.. tapi seriously memang aku tak dengar langsung till aku sendiri yg realize aku tak bayar lagi mee hoon sup aku tuh!  Anyway, syukur sgt sbb at last otak aku connected pulak selepas beberapa saat beredar dari gerai makcik tu! ahahha…
So korang penah tak ade pengalaman camgini?  Kalau ade meh lah kongsi.. kalau takde… maknanya aku memang kene terima hakikat that I’m heading to 40 years oldddddddddd ya’ll!!!!! So simptom penuaan semakin jelas kelihatan nampaknya! *sobsss… sobsss*






P/S:  Tudung instant ARDINI (labuh & ade lapik dagu) masih available ya.. warna Dusty Pink dah sold out... warna hitam pun dah sold out.. So tinggal 9 warna nie sahaja yg boleh korang grab!  Kalau tak beli utk diri sendiri.. maybe boleh hadiahkan pada mak, nenek, or sesiapa sahaja yg korang rasa nak bagi as gift!  packaging gorgeous is available.. don't worry ok.!  Hari nie dah ade sorang customer belikan tudung instant utk birthday mak dia.. so sweeet!  nanti aku share eh! So kalau korang nak beli tudung ARDINI nie korang boleh whatsapp Kak Neen at 0193769459 ya!

5 comments:

Pn Qema said...

Neena.. saya penah ada pengalaman cam ni..

beli coklat anak... barang lain saya dah bayar coklat kat tangan tak bayar...
bila balik umah tgk kat tgn anak ada coklat tuh.. lps tuh pk eh mcm tak bayar lagi...

nak tau bila saya bayar...
selepas ntah beberapa bulan saya pegi balik kedai runcit tuh (sbb saya pegi masa makan2 kat area tuh).. saya bg tau anak saya ada amik coklat tapi saya lupa bayar..
nasib tokey kedai baik hati... dia kata xpe dia bg... adoi... malu pun ada...

Nurzakiah Hanum said...

pergggggggggggggg

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam sis neena,
he3
terlopa takpa haih
jangan sengaja sajork kan3
tua2 pun vogue gitew :)

tallgirl said...

akak kena bnyk minum susu anmun bg sel sel otak berhubung. Hahahha kidding kak :p

QASEEH HATIKU QASEEH said...

sy pun lately ni ada kes pelupa yg teruk..
satu kes psl lupa byr..
mkn food court..order mkn ..tmpt lain ...air tmpt lain..asben sy order air..trus byr..sy order mkn..mknn da smpi trus mkn..lps knyang da abis mkn trus jln..da smpi tingkat 2 bgnn..laaa...blm byr la mknn tadi...seseap rasa aja sy tgl kn meja mkn..apa la org sblh meja sy anak beranak lg tu..mesti dia org perasan lp mkn sy trus jln..sy patah balik turun g basement...byr hrga mknn tu..pekrja tu senyum saja bila sy dtg..syukur la sy x lupa trus n blik rmh..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails