COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, May 26, 2015

Koleksi Terbaru dari Naazneen Faiqa – TUDUNG INSTANT NAIFAH!


Assalamualaikum lovelies!

Di sebabkan begitu ramai yg request utk Kak Neen restock semula Tudung Instant ATHIFA.. so hari nie Kak Neen release koleksi tudung yg seakan-akan tudung Athifa! Tapi koleksi nie ternyata lebih gorjes skit dari tudung Athifa.. nak tahu kenapa??? Sebab nyaa… meh tengok gambar2 kat bawah nie!


Naifah (Teal)

Naifah (Purple)

Naifah (Mustard)

Naifah (Maroon)

Naifah (Lilac)

Naifah (Grey)

Naifah (Deep Pink)

Naifah (Brown)

Naifah (Black)

Naifah (Aqua)

Naifah (Dusty Pink)

Naifah Front

Naifah Back

Naifah (Side)

Tudung Naifah nie diserikan dengan layer piping yg sangat sweet! Bak org putih kata.. SWEET LIKE A CANDY gitu! Ahaha…

Ok kat bawah nie sedikit info about tudung Naifah nie ya:-

MATERIAL – High quality cotton lycra (tidak melekap, sejuk dan lembut)
SAIZ – M (bukaan muka 10.5 inch, labuh dari bawah dagu 20 inch)

Sapa yg dah mengikuti blog kak Neen nie mesti dah penah baca all the happy feedback yg Kak Neen terima dari customer2 yg dah penah beli tudung Athifa dulu… so to you guys yg belum pernah memiliki tudung Athifa dulu.. sila grab tudung Naifah nie ya… ehh… korang yg dah penah grab tudung athifa dulu pun are most welcome utk grab tudung Naifah nie jugak.. sebab nya… lepas nie Kak Neen dah tak keluarkan tudung instant sarung camgini lagi! Sampai bile tu Kak neen tak pasti.. tapi yg pasti utk sepanjang tahun nie memang Kak Neen tak akan keluarkan tudung sarung instant yg design macam nie lagi dah!

So you guys kalau nak grab… do grab it now ya! Nak tahu apa kelebihan tudung instant Naifah nie… lebih kurang sama jer ngan tudung Athifa dulu.. tapi takpe.. kak neen tepek kan kembali kat sini utk peringatan kite bersama ya! Hehe..

Keistimewaan dan kelebihan tudung instant Athifa:-

- Tidak perlu digosok

- potongannya labuh menutupi dada

- membuatkan bentuk muke kelihatan lebih bujur

- Nak pergi masjid? Nak ke pasar? Nak pergi rumah jiran? atau secara tiba-tiba ade tetamu yg datang menerpa ke rumah? Nak melakukan aktiviti santai pada hujung minggu? Atau nak pergi bercuti dan melakukan aktiviti lasak? Mudah sahaja.. hanya dlm masa 3 saat anda sudah siap sedia utk melakukan apa jua aktiviti dengan tudung instant sarung Athifa ini! Apa??? Korang dah tak sabar nak order??? Ahahahaha… ok.. sila whatsapp Kak Neen di 0193769459 dengan kadar yg paling laju sekarang juga ya! Kalau lambat nasib lah… nak2 pulak color black, grey, brown, dusty pink and teal.. oh itu memang color paling hot tuu! So kalau lambat jangan nak nangis kat tepi bucu katil sgt okkk! Ahahaha...

Eh lupa plak nak bagi tahu harga tudung Naifah nie berapa… Ok.. utk pengetahuan korang.. bukan Mydin jer yg serap GST.. Kak Neen pun serap GST utk korang semua okkk… Hahaha… Kalau harga ikut GST around RM44.90 utk sehelai tudung Naifah… so disebabkan Kak Neen serap GST.. so harga tudung Naifah nie hanya RM41.90 sahaja! And yg lagi besttttttttttt… sesiapa yg purchase more than 2 pieces.. korang akan dpt free postage! OK kak neen repeat yaaaaa..

HARGA DENGAN KADAR GST – RM44.90

HARGA SELEPAS SERAPAN GST – RM41.90

FREE POSTAGE UTK PEMBELIAN 2 HELAI KE ATAS!

So cecepattt whatsapp Kak Neen ok…. Muahciked!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails