COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, May 21, 2015

Keputusan dan Senarai Nama Pemenang Naazneen Faiqa Giveaway!


Ok seperti yg di janjikan… maka hari nie aku akan umumkan siapakah pemenang bagi 1st Giveaway Contest utk Naazneen Faiqa by Neena Anuar nie!


And the winner isssssssssssssssssss……………


*DRAMROLL*



^



^



^



^



^



^



^



^



^



^



PEMENANG UTAMA


Tahniah BB NONA … awak telah berjaya memenangi hadiah seperti di bawah ini!


Untitled
Sehelai tudung instant Athifa + hadiah misteri yg sudah tidak misteri lagi iaitu sebotol Perfumed Body Lotion Dolce Gabbana!  selamat berwangi-wangian yer... hehehe..


PEMENANG SAGUHATI

Tahniah YUMIDA HUDA, TALLGIRL, AZI AZIDAH, dan MRS PUEX … anda semua telah berjaya memenangi hadiah seperti di bawah ini ya!


Untitled
Setiap pemenang saguhati akan menerima inner neck Naazneen Faiqa!


Tahniah pada para pemenang! Kalau ikutkan sebenarnya nak bagi 3 org pemenang jer.. tapi end up dah terjadik 5 org sebab en.teman tanyer aku.. "You baik hati tak?  kalau you baik hati kite boleh bagi hadiah pada 5 org pemenang!"  ahahaha.. ini semua en.teman punya pasal... dah dia tanyer aku baik hati ke tak.. takkan lah aku nak kata hati aku jahat plak kan?? harus lah aku baik hati... hahahaha.. but seriously memang waktu buat pemilihan pemenang nie rasa macam nak bagi kat semua org yg join GA ni.. tapi apakan daya..  dah nama pun contest kan.. so mesti ade pemenang dan pengalah! hehehe.. 

dan pada yg tidak berjaya jgn bersedih hati ya… korang masih boleh mencuba nasib dekat account Instagram Kak Neen tau! Sbb I did open for IG followers as well.. so sila terjah IG neenaanuar utk mencuba nasib lagi ya.! Cara nak menang kat IG lebih mudah dari kat blog nie.. sebab kat IG korang just perlu repost gambar GA yg aku dah upload kat IG aku tu.. then korang just perlu tag nama kawan2 korang! kalau korang tag ramai kawan2 korang.. lagi cerah peluang korang nak menang! So its so simple if were to compare with blog kan? hehee..


Disebabkan blog more detail.. so aku ngan en.teman decide utk pilih pemenang di I’m Yourss nie berdasarkan effort yg korang letakkan dlm entry penyertaan yg korang dah buat.! And again.. thank you so much to all of you yg sudi join my GA nie.. really appreciate your effort! Insyallah ade rezeki nanti aku buat lagi yer…. rasa-rasa macam nak buat GA nie kat FB lah pulak! Hehe… :D

oh by the way, all winners.. please whatsapp me at 019-3769459 and give me your full name and address ya!



13 comments:

bb_nona said...

Tahniah semuaaa pemenangggggg, hehe

nor nazliana said...

tahniah yg berjaya

Allene typicalmommy said...

wah.. tahniah pemenang...

YB Shehan said...

oh sedih. xpe la. xde rezeki.

Nurzakiah Hanum said...

tahniah

Cik Ash said...

Tahniah yg berjaya

DRAMATIC UNIQ said...

alaa.. sedih tak menang.. sobbsss.. sobbsss... :p

tahniah kpd pemenang2...!! Neena memang baik hati bagi sampai 5 pemenang.. semoga bertambah rezeki Neena lepas ni ye... :)

Yumida Huda said...

alhamdulillah..terima kasih
tahniah buat pemenang lain

Z@i Z@mR33 said...

tahniah wt smua pemenang :)

yoorin melacolea said...

wah..bestnya hadiah.. tahniah bg yg menang..

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam sis neena,
tahniah buat semua pemenang :)

nayfatimah rasyid said...

tahniah

Azi Azidah said...

neena baru baca entry neena data internet habis. hihi. boleh submit detail lg ke. nnti sy wasap. by the way tq,

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails