COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, May 12, 2015

Ramai Betol Yang Berminat Nak Tahu Pasal Cerita Nie!


Ramai betol yg dok private message aku, yg comment kat my IG, yg comment at my FB dan ade jugak yg drop comment kat blog in order nak tahu pasal cerita nie!


Untitled


IMG_4369

Sabarrrr… bawak bersabarrrr yer kesayangan ku semua! Memang aku nak sangatt update cerita percutian ku di Maldives baru2 nie… tapi apakan daya.. aku terpaksa settlekan cerita percutian ku di New Zealand ini dahulu… huhuhu..


Banyakkkk lagi gambar2 ohsemmmmm kebabommm di New Zealand yg aku perlu sharekan ngan koranggg! Bukan gambar jerrr… ade cerita dan info2 menarik jugak yg akan aku share kan ngan korang! Maybe korang takde rezeki nak pegi NZ skg… tapi mana tahu tetiba rezeki dtg bergolek nak pie NZ secara tetibaaa… haaaaaaaaaaaa.. confirm korang akan tercarik-carik entry aku nie! Ahhahahaa..

Insyallah… aku memang akan cuba sehabis baik utk update cerita new Zealand secepat yg mungkin.. then akan aku proceed ngan citer Maldives dulu walaupun sebenarnya aku ade hutang lagi satu cerita percutian di Phuket yg aku pegi pada bulan February yg lalu.. ahahahaha


Matik laaaaaaaaaaa.. banyak nya entry perammmmmmmmmmmmm nieee! Huuuwwwwaaaaaaa….. rindu sgt nak berblogging secara kencang like zaman dulu kala.. sehari boleh up sampai 4 entry okkkkkkkk.. if not paling kokak pun 2 entry sehari.. and then tetiap hariiiii aku akan update blog! Nowww.. sorry lorry strobery lahh… memang tak berkemampuan dahhhh.. nak buat camne.. cara aku berblogging bukan dengan cara main tepek gambarrrr then say hi hi bye bye.. masalah aku nie kuat membebel.. then suke nak bagi info selagi mampu… then nak jugak bawak korang sama2 teroka apa yg aku lalui dan apa yg aku rasa sepanjang percutian aku.. so tu yg setiap entry aku jadik detail panjang berjela tuu! Huhuhu… Bukan tak pernah try buat entry asal boleh.. tapi aaaaaaaaarggggggggghhh.. tak menjadi lahh.. it is just not sooo me! T___T


Anyway, thank you so much lah pada korang yg setia membaca setiap entry2 basi yg aku sajkan kat sini.. walaupun bende nie aku dah ckp banyak kali.. tapi aku tidak akan berhenti ucap bende yg sama sebab aku kan tak dpt reply comment korang satu persatu… so aku ucap secara general aje lah kat sini sebagai tanda penghargaan buat korang semua ek! Ahaha..


Untitled


Ok by the way, jgn lupa yer.. my Naazneen Faiqa Giveaway contest masih lagi berlangsung sehingga hari Jumaat nie! Pada yg baru join.. thank you so much.. pada yg belum join.. terus berikan saingan pada yg dah join.. hadiah yg bakal diterima adelah produk Naazneen Faiqa (inner neck/instant tudung) + hadiah misteri! So please be more creative and more funnn in creating your Giveaway entry yea.. aku ngan en.teman adelah juri bagi contest nie.. so bagi lah kami sedikit challenge dalam memilih pemenang… ahahaha..

Good luck guys!


P/S:

Untitled


HARGA: RM39.90/pcs


Untitled



Untitled


Untitled


HARGA: RM43.90/pcs


Kalau korang berminat nak order tudung instant Athifa / tudung instant Ardini dari Naazneen Faiqa nie, please whatsapp me at 0193769459 or you can also email me at pin2it.neenaanuar@gmail.com ya! Kalau bukan utk korang, kot2 korang nak bagi hadiah to someone.. especially for your mom, sisters or friends.. boleh jer kak neen uruskan penghantaran hadiah nie! :D

6 comments:

mama tisya said...

mmg tk sbr tgu citer maldives...tp cuti2 yg lain pn tgh tgu gk sbb tau smua gmbr2 cun belaka

Nurzakiah Hanum said...

saya seorang yang sabar

Farah Waheda Wahid said...

maldives tu memang i loikee....

yoorin melacolea said...

kagum japp tengok gambar.. cantikknyaa

Cik Ash said...

Tengok kak neen macam kajol...hihihi

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam sis neena,
ooohoooiiiiii
santek toi ayor laut tu kan3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails