COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, May 15, 2015

Naazneen Faiqa 1st Giveaway – Menangi Inner Neck, Tudung Instant & Hadiah Misteri!



*STICKY POST... PLEASE SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY!*



Siapa nak product Naazneen Faiqa secara percuma???


Kalau nak kene lah buat kerja sikit yer... hihi.. serious dah lama giler aku tak buat giveaway... tetiba rasa macam nak buat giveaway plak hari nie... so sesiapa yg bertuah, insyallah akan berpeluang memenangi inner neck / tudung instant dari Naazneen Faiqa!


Ok, caranya mudah sajaa.. korang perlu ikut step2 di bawah nie yer:-


1) Follow blog neenaanuar.blogspot.com nie

2) Buat satu entry bertajuk “SAYA NAK MENANG TUDUNG INSTANT/INNER NECK NAAZNEEN FAIQA BY NEENAANUAR dan kemudian back linkkan dengan entry giveaway ini



3) Copy dan paste kan gambar banner giveaway Naazneen Faiqa di atas nie kat dlm entry anda.

4) Letakkan caption nya seperti ini..

Sekarang tengah trend tudung instant kan? So today nak memperkenalkan product Naazneen Faiqa by NeenaAnuar ! Tudung Instant Athifa nie sangat sesuai utk dipakai pada bila-bila masa dan ketika... Hanya 3 saat diperlukan utk sarung, betul kan soft awning nya dan kemudian adjust labuh tudungnya!

Nak pergi masjid? Nak ke pasar? Nak pergi rumah jiran? atau secara tiba-tiba ade tetamu yg datang menerpa ke rumah? Nak melakukan aktiviti santai pada hujung minggu? Atau nak pergi bercuti santai ataupun mahu melakukan aktiviti lasak? Mudah sahaja.. hanya dlm masa 3 saat anda sudah siap sedia utk melakukan apa jua aktiviti dengan tudung instant sarung Athifa ini!

Keistimewaan dan kelebihan tudung instant dari NaazneenFaiqa:-

- Tidak perlu digosok

- Material jenis high quality cotton lycra (tidak melekap, sejuk dan lembut)

- potongannya labuh menutupi dada

- membuatkan bentuk muke kelihatan lebih bujur

5) Kemudian sila berikan ucapan sepatah dua kata buat Kak Neen! Tak kira lah korang nak wish happy belated birthday utk Kak Neen ke.. nak ucapkan selamat maju jaya pada Kak Neen ker.. kire nya korang diberi ruang dan peluang untuk membodek Kak Neen! Hahaha…

6) dan yg akhir sekali jangan lupa tinggalkan link entry giveaway anda pada ruangan comment entry giveaway ini ya.


See.. mudah aje kan nak menangi hadiah dari Kak Neen? Hehe.. ohhhh by the way.. pemenang yg paling bertuah bukan sahaja berpeluang utk memenangi product Naazneen Faiqa, tetapi anda juga berpeluang utk memenangi hadiah misteriiiiiiiii..


Untitled


Seriously hadiah misteri nie best gilerrrrr okkk!


OK, contest nie bermula dari hari ini (8th May 2015) sehingga hari jumaat minggu depan (15th May 2015) tau.. so jangan lepaskan peluang menarik ini ok! ;)

37 comments:

YB Shehan said...

Done. wuhuuu http://shehanzstudio.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

Cik Puan Tqah said...

Dah joinn..
http://atieshaadriana.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

Diyana said...

Joined~~
http://winnersjourney.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

tallgirl said...

Goodluck to me :D

http://eiyameya.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

Z@i Z@mR33 said...

join jugak.
moga ada rezeki

http://storymoryluahanku.blogspot.hk/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

Mrs Puex said...

done and good luck to all!!

http://mrspuex.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

-mrspuex-

Nadratul Syazwana said...

Nad join ye :)

http://loveyoucontest.blogspot.com/2015/05/naazneen-faiqa-1st-giveaway-menangi.html

Mas Erma said...

Assalammualaikum

http://msermzni.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

najiah shaharain said...

http://www.jiakreatifelt.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

#1930

ahkak gojes said...

hai kak neen sy join ya

http://www.kakgojes.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

yoorin melacolea said...

salam kak neen.. done join.. =)
http://yoorinmelacolea.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

Noor Najwa said...

http://muslimahsejati96.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

farae al-farafisya said...

Dah ikut semua syarat Kak Neen, mudah2an ada rezeki nak menang...

http://faraealfarafisya.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

Hs Green said...

join :)

http://gadis-hijau.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

Ana Hanifatin Abdullah said...

saya join

http://cahayadiatascahaya22.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

mama 3farhanah said...

Joined

http://mama3farhanah.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

NATRA ISMAIL said...

Saya join.

http://carismerahloveisyou.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html?m=1

Mahrun Nisa said...

Hai. Nak tanya.
Awak masih amalkan makan madu manuka sweet meadow tu ke?????????

Lynda Che Lah said...

join..
all da best to all
http://nolynqoid.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

Siti Shuhadah said...

salam kak neen.. shu pon join...

http://shuhadahf.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

nor nazliana said...

join ya
http://adna2029.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

Azi Azidah said...

salam saya join neena.

http://aziazidah.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

moga ada luck. tq.

azifah yazid said...

http://belongtomee.blogspot.com/2015/05/naazneen-faiqa-1st-giveaway-menangi.html

bb_nona said...

http://nonasani.blogspot.com/2015/05/naazneen-faiqa-1st-giveaway-menangi.html


okes, DONE jugak...semoga ado rezekikuu yopp...hehee

Shahida Dzulkafli said...

Assalamualaikum..
Saya joint..
Done semua syarat..
nie Link saya : http://kasihkuamani.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

Nana said...

Saya pun dah join...heeee

http://nanaaff.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

nayfatimah rasyid said...

http://nayfatimahrasyid.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

CkYnHaShiM said...

salam..nak joint gak...

http://contestmamanureenaufal.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

Cik Ash said...

ASSALAMULAIKUM...CIK ASH JOUN GAK NI http://cikash.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html?m=1

Mineko Ira said...

Join

http://mineko-ira.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

eyza said...

Kita dah lengkapkan semua task...

http://eyzamiel.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

Good Luck untuk semua..

Yumida Huda said...

http://umikasum.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

♥Acik Alyn♥ said...

Saya join jugak

http://momentlyndz.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

DRAMATIC UNIQ said...

Assaalamualaikum Neena..
I peminat U.. so, wajib la i join...!!hehehehee... :)

http://www.dramaticuniq.com/2015/05/naazneen-faiqa-by-neenaanuar.html

Mashyum Mohd Noh said...

Hooreey...finally tegur jugak kak neen setelah sekian lama jadi silent reader..tq kak neen for the contest ni ..membuka peluang dan menberikan kekuatan untuk tegur kak neen..kalau menang bestnye lahai..hihi..

http://loveinpinky.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

Cik Dee said...

Happy giveaway. Your silent reader.

http://dihah95.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

cik mah said...

cik mah join juga...

http://sunflowergo2.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails