COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, May 19, 2015

Nak Tanyer Pendapat Korang!


Untitled
Alhamdulillah… rezeki di pagi hari ini!

Thank you so much pada kalian yg terus terusan memberi support pada produk Naazneen Faiqa Kak Neen nie! Insyallah lepas nie Kak Neen akan cuba keluarkan produk tudung versi lain pulak… haaa.. so nak tanyer lah pendapat korang jugak.. korang suke Kak Neen keluarkan tudung jenis apa lepas nie? Tudung halfmoon kah? Tudung bawal kah? Tudung Long Shawl kah? So cer bagi suggestion skit!

Untitled

Untitled

Untitled
Ok utk collection tudung instant ARDINI nie, tudung color dusty pink & maroon hanya tinggal 1 last piece for each color okk.. so siapa cepat dia dapat! Color Teal pun dah limited.. tinggal 2 helai terakhir jer skg nie.. sesiapa yg nak tudung instant labuh.. siap berlapik dagu.. nak-nak pulak sebulan jer lagi nie dah nak masuk ke bulan Ramadhan al-mubarak kan.. so tudung instant ARDINI nie sangat sesuai utk dibawa pergi ke masjid sebab ianya labuh dan mempunyai lapik dagu.. So you guys should have one in your wardrobe collection tau! :D

Nak order tudung ARDINI utk collection bulan ramadahan nanti? Just email me at pin2it.neenaanuar@gmail.com or whatsapp me at 0193769459 ya!

7 comments:

Mila Hilas said...

skrg kan tgh trens shawl 2 muka..try la sis buat hehe

Lynda Che Lah said...

itu saya..tq kak..hehe..

erm..nak instant shawl yang gojes..x payah iron..
malas nak belit tapi nak gojes mcm kak Neen..huhu

Jan@Afzan said...

neena..

1. instant shawal - pinless.. hheehe
2. bawal - 2-tone, corak, plain stripes, dll..

all the best neena

Nur Aainaa said...

As salam Kak Neena, nak tudung bawal yg plain & corak

Aini said...

Tak kisah, kak neena pilih la fashion mcm mna pun, tp material please yg tak yah iron..hehe.. memudahkan..

Puteri Beribiru said...

whatever yang instant memang sangat berguna sekarang sis!!

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam sis neena,
good luck dalam bisneh naaaaaaaaaaa

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails