COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, May 11, 2015

Ini Semua Nuffnang Punye Pasal!

Untitled

Nampak takk apa yg dah berubah kat blog aku nie??? Nampakk?? Nampakkk?? Huhuhu..


Thank you Nuffnang.. kerana kamu blog aku tak pasal2 dah berubah wajah! Ahaha.. Semua nie terjadi kerana aku perasan yg iklan leaderboard & rectangular aku kat dlm template lama tu hilang! Bile bukak account nuffnang.. check kat ‘Manage Blog’.. aku tengok bintang-bintang yg selalu bergemerlapan utk leaderboard and rectangular ads aku dah hilanggggg!


Huuuuwwwwwwwwaaaaaaaaa.. sedihh! Patot lah dah tak dpt banyak offer iklan dari Nuff! Sedih tauuuuuuuuuuuu! Sobss.. sobss... sib baik hak Glitterati aku tidak di tarik balik.. kalau kene tarik memang aku hampokkk blogger.com nie sebab bikin sabotaj pada template blog aku nie! T____T


Harap Nuffnang tak marah dan tak kecik hati ngan aku.. jgn ingat aku yg buang ko yer Nuffnang.. ini semua salah blogger.com nie yg sesukak hatik dia jerr bikin onar pada template blogspot aku nie.! Huh.. anyway, apa pendapat korang with my new blog template nie? Alaa.. tak banyak yg berubah pun.. just tukar the skin color dari hitam jadik dark grey… and then tukar header! Yg lain tu lebih kurang sama jer macam dulu… hihi..


Ok by the way, aku nak ucapkan thank you very much pada korang yg sudi join my Naazneen Faiqa Giveaway nie! Enjoy aku ngan en.teman baca entry yg korang buat.. hehee.. dan pada sesiapa yg belum join.. korang masih ade peluang utk join giveaway nie yer.. sebab ianya akan berakhir pada hari Jumaat nie (15th May 2015)! So please be more creative and more fun in your entry yea… sebab hadiah yg kak Neen nak bagi nanti berupa product Naazneen Faiqa berserta hadiah misteri.. so you guys kene fight each other nie tau! Hehehe..


Ok guys.. have a great Monday.. semoga Kak Neen makin rajin nak update blog dengan terRefresh nya blog template Kak Neen nie! Hehehe..

6 comments:

YB Shehan said...

ye suka. sebab xyah sengetkan kepala baca italic. ekekkeke. joking kak. :)

Farah Waheda Wahid said...

suka suka suka.... babap nuff ek?

Raisah @ echah said...

ya suka kak. tulisan lebih mudah dibaca, and kaler pun ok tak terlampau gelap. suka3... kipidap

yoorin melacolea said...

cantik.. simple kemasss je kak neen..

FadMN said...

simple and lagi senang nak baca compared to dulu.hehehehehe.

FAD

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam sis,
gambor header tu biru mata hitamku soka3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails