COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, March 2, 2015

Percutian 3 Hari 2 Malam Bersama Datuk Chef Wan di Ombak Villa Langkawi


So minggu nie aku akan marathon cerita Langkawi nie dulu lah yer.. sorry cerita New Zealand to be continue after citer Langkawi! Citer New Zelaand masih panjang berjela lagi.. so kite bagi laluan pada citer Langkawi yg seciput nie dulu yer..! hehee...


Obviously trip ke Langkawi nie adelah satu pengalaman percutian yg tidak boleh aku lupakan sampai bile2... byk sgt bende menarik yg aku nak kongsi ngan korang sepanjang percutian 3 hari 2 malam aku bersama Chef Wan di Ombak Villa Langkawi nie... so you guyss please stay tune and read my whole entry till the end yea... well as usual gambar aku tahap ratus ratus.. so korang kene hadap entry aku selama 5 hari berturut turut ok! Ahhaaha...


Salah satu pengalaman yg paling berharga ialah aku travel with strangers! Ahaha.. Ye lah.. waktu nak buat check in utk berlepas ke Langkawi.. aku sensorang.. dok tunggu team Erik Talent roger2 diaorg dah sampai ke belum... tapi they are very good.. sentiasa update diaorg kat mana.. sampai lah nak check in luggage.. baru lah kiteorg meet up each other and berkenalan antara satu sama lain! Well.. very well known kan.. lifestyle blogger nie macam mana.. they are very the peramahhh... tak sampai 5 min dah mesraaaaa... ahaha..


1-GOPR0137 copy



2-GOPR0138 copy

We all naik Malindo Air!


3-G0040094 copy


Sempat wefie together-gether before boarding! Akak abai kan muke kak Neen yg tak bersedia nak wefie tu! Ahahaa..


4-GOPR0143 copy



Lepas satu jam dlm flight.. maka tiba lah kami bertujuh di Langkawi International Airport! Kiteorg nie kiranya the first group yg sampai kat Langkawi... petang ade lagi 2 org blogger dari Singapore yg akan dtg ke Langkawi! Dlm gambar nie aku bersama Erik Talent Management staff dan jugak bersama 2 org blogger dari Malaysia!


5-GOPR0141 copy


Kami bukan anti sosial... tapi kami perlu update yg kami dah selamat mendarat di airport langkawi! Ahaha..


6-GOPR0142 copy


Well.. beg sapa yg paling besar and paling strikingggg???? Harus lah beg kak Neen yg gonjeng! Muahahahaha... diaorg semua tanyer aku bawak apa banyak sgt? Sebab beg aku besar utk percutian 3 hari 2 malam jer katanya... well.. biasalah.. aku nie kalau travel.. syampu aku angkut... Sabun mandi pun aku angkut.. walaupun hotel sediakan.. aku still bawak aku punyer sendiri... memang dah biasa dah.. then baju aku semua nya tebal.. ngan tudung lagi.. ngan baju yg with full coverage lagi.. kalau waktu free hair dulu boleh lah bawak baju cenonit cenonitttt... memang beg ringan sebab baju kecik2 jer semuanya... ahaha.. now tak leh dah... baju confirm tebal... hihi..


7-GOPR0146 copy


Kat airport, pihak hotel Ombak Villa Langkawi Lagoon telah pun menyediakan airport tranfer buat kami semua... Thank you Ombak Villa for the great service!

8-GOPR0149 copy


We are the happy feet! Hehehe.. tak zabarrrr nya nak check in kat hotel Ombak Villa Langkawi!


9-IMG_3362 copy


Aaauuwww.. sampai2 jer tengok ade kain rentang nie... sumpah terasa diri begitu special ketika berada disini! Hihi..


10-GOPR0152 copy


Selang 5 minit setiba nya kami semua kat Ombak Villa Langkawi Lagoon nie, Datuk Chef Wan pun tiba! Datuk Chef Wan tak satu flight ngan we all....tapi timing sampai lebih kurang sama!


11-GOPR0154 copy


We all were welcome with cold towel and welcome drinks!


12-GOPR0155 copy


Sedappp woooo air tuh! Really feel refresh after few hours jouney from home! Hehe...


13-GOPR0163 copy


Sebelum check into our room.. kiteorg sempat bersuai kenal ngan Datuk Chef Wan.... well.. as kite semua tahu.. Chef Wan memang seorang yg sgt peramah.. Cuma on that day... Datuk tak berapa nak sihat.. but yet he entertained all of us very well!


14-GOPR0157 copy


Nasib lah Datuk menjadi mangsa selfie kami semua! Well we all bloggers kan... so haruslah kerjanya bergambarrr tanpa henti! Ahaha...


15-GOPR0160 copy


GoPro aku.. tapi adik Ezzy yg tolong amikkan gambar... hahaha.. aku memang pemalas lipas nak amik gambar yg sebenarnyer.. sebab dah sedap selalu ade en.teman as my offical photographer... so bile takde nie.. rasa macam kekok and tak reti nak amik gambar sendiri! Huhuh....


16-G0050164 copy


We are on our way to our private villa!


17-G0070166 copy


Waa.. aku suke environment Ombak Villa nie... its soo cool and relax..


18-G0080167 copy


Landscaping di jaga cantik! I loikee!


Ok.. serious excited giler nak tengok my own private villa utk penginapan sepanjang 3 hari 2 malam kat sini... will share with you guys in my next entry yea.. tungguuu tauu!!! Hehehe...

4 comments:

Nurzakiah Hanum said...

syoknya

Allene typicalmommy said...

terbantut baca.... cepat sambung kak nina...

Chekgu Azrine said...

wahhh..bikin jeles je tau...hahahaha

Miss Moon said...

ala napa citer separuh nih ....baru je syok baca skali kena tunggu next entry ...

majuk la cam ni hahahha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails