COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, March 13, 2015

Tak Sampai Hati




Semalam Whatsapp aku jammed!
Oh.. terharu sgt.. thank you so much to you guys yg sudi shopping with Naazneen Faiqa by Neena Anuar!  Thank you so much for your kind support… 



Syukur Alhamdulillah… kepada yg dah purchase, Insyallah on this Sunday aku akan buat postage korang yer.. fyi, aku memang buat postage on every Sunday.. biasanya kalau takde apa2 masalah, by Monday parcel dah boleh sampai kat tangan korang… aku guna perkhidmatan poslaju.. so far memang puas hati with their service! 



Pagi tadi Kak Neen terlewat bangun dari tido.. tak sempat nak gosok tudung… so terus capai tudung instant Athifa from #NaazneenFaiqa yg tergantung kat hanger selepas dicuci and terus sarung je kat kepala.. ehhhhhh.. ohsemmm gilerrr lah tudung niee.. tak yah gosokkk pun gorjes camgini??  







Actually offer 10% discount utk tudung instant Athifa nie hanya valid utk satu hari iaitu pada hari aku launching, tapi aku tak sampai hati pulak nak stop bile semalam masih ramai yg nak place order… huhu.. payah bile ade hati tisu macam aku nie… so dengan ini, offer 10% discount utk tudung nie BERAKHIR HARI INI ya… mulai esok harga akan balik kepada harga asal iaitu RM39.90/pcs!  So let’s grab them fast.. just whatsapp me at 019-3769459 or email me at pin2it.neenaanuar@gmail.com ! :)









5 comments:

Farah Waheda Wahid said...

semoga terus dimurahkan rezeki yer neena...

erny firdaus said...

Alhamdulillah, sempat order...yeaaa!!!

Suka tudung instant mcm ni tapi muka jenis bulat, so payah nak cari yang hujung dia bujur terletak macam ni...mekasih ye...syok sangat rasa hati ni.. ;-)

MasReena said...

Teringin nak jumpa Neena

faz sya said...

akak mmg comei, sy suka beli tudung isntant, hehehehe
fazsya8684.blogspot.com

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam kak neena,
anzee check duit masok yer :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails