COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, March 30, 2015

Feedback & Testimony Untuk Tudung Instant dan Inner Neck Naazneen Faiqa – PART 1!


Untitled





















Syukur Alhamdulillah... really appreciate all those kind responses.! Segala yg baik2 datangnya dari Allah.. dan segala kekurangan itu datangnya dari kelemahan Kak Neen sendiri!


Ade yg dah repeat order jugak.. thank so much for your kind support! Bagi sesiapa yg masih belum try hot item dari Naazneen Faiqa.. iaitu tudung instant Athifa... korang masih boleh dapatkannya dari Kak Neen ya... ade warna yg dah limited tau... so kalau lambat nak rembat pastu dah sold out.... jgn nak menangis tepi bucu katil sgt lahhh yer! Ahahahaa...


P/S:

Untitled

Sekarang tengah trend tudung instant kan? So today nak memperkenalkan product Naazneen Faiqa by NeenaAnuar ! Tudung Instant Athifa nie sangat sesuai utk dipakai pada bila-bila masa dan ketika... Hanya 3 saat diperlukan utk sarung, betul kan soft awning nya dan kemudian adjust labuh tudungnya!


Nak pergi masjid? Nak ke pasar? Nak pergi rumah jiran? atau secara tiba-tiba ade tetamu yg datang menerpa ke rumah? Nak melakukan aktiviti santai pada hujung minggu? Atau nak pergi bercuti dan melakukan aktiviti lasak? Mudah sahaja.. hanya dlm masa 3 saat anda sudah siap sedia utk melakukan apa jua aktiviti dengan tudung instant sarung Athifa ini!


Keistimewaan dan kelebihan tudung instant Athifa:-

- Tidak perlu digosok

- Material jenis high quality cotton lycra (tidak melekap, sejuk dan lembut)

- potongannya labuh menutupi dada

- membuatkan bentuk muke kelihatan lebih bujur


So kalau korang berminat nak order tudung instant Athifa (saiz M) Naazneen Faiqa nie, please whatsapp me at 0193769459 or you can also email me at pin2it.neenaanuar@gmail.com ya! ;)

3 comments:

Nurzakiah Hanum said...

boleh pm harga x

Chekgu Azrine said...

Inner neena mmv best sgt

tiga lalat said...

Salam. hee murah rejeki.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails