COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Saturday, September 1, 2012

Selamat Hari Raya Aidilfitri... Maaf Zahir Batin! Para Isteri Jangan Lupa Check Samping Suami Anda Ye!

 Sesungguhnya apa sahaja yg dicoretkan diruangan ini selama ini...
Adelah hasil luahan yg telus dari hati...


Namun jika ada tersilap dimana-mana...
Andai mulut tersilap bicara...
Andai jari jemari terlanjur menaip di keyboard...
Andai ada yg tersalah sangka...
Andai ada meluat melihat dan membaca...


20 jari (jari kami laki bini) disusun rapi,
Memohon kemaafan setulus hati!

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI...
MAAF ZAHIR & BATIN DARI KAMI SUAMI ISTERI! :)



By the way... korang yg dah berkahwin.. jangan lupa check samping laki korang ye!

Fakta katanya.. bukan auta! hehehe...

15 comments:

Deqna said...

Salam,

aku pun nak ucapkan selamat hari raya aidilfitri buat ko dan nuar.. ampun maaf atas salah silap yg pernah dilakukan :)

panjang ko cuti wey? syoknya... have a safe and enjoyable extended weekend :)

Gieyana said...

tenkiu Neena for reminding..kena pack siap2 samping hb nie..

Oh, selamat hari raya maaf zahir batin yer.:-)

♥ ROS ♥ said...

Selamat hari raya.. Hahahha... Jom kita check :p

Anum said...

SELAMAT HARI RAYA
MAAF ZAHIR DAN BATIN

SURIA AMANDA said...

Selamat hari raya Neena, maaf zahir batin dari along dan family...

mama tisya said...

selamat hari raya utk neena....

Dee said...

selamat hari raya dan maaf zahir batin utk neena dan suami..

Mimy Hamid said...

wakakakka sampin kena check ni...buat neena, nuar dan sefamily..aku disini dengan rendah hati ikhlas minta maaf zahir dan batin atas keterlanjuran kata salah silap ...selamat hari raya aidilfitri...drive carefully..hati hati jalan raya...pssstt jangan lupa duit raya Fayel eh...lalalala

Rara Nasiha said...

Selamat hari raya too Neena. Have a safe journey drive back to your hometown ya. :)

nuraitul said...

hahaha ..ada bca gak psl benda ni kt berita harian ..btw, selamat hari raya, kak :)

cik fadh said...

selamat hari raya kak neena :) semoga lebaran ini meriahhh mcm lebaran2 sebelom ni..xsabar nk tgok baju raya kak neena ;)

Mya said...

selamat hari raya aidilfitri neena.
maaf zahir batin. :)

My Love.. said...

selamat hari raya kak..

owhh saya mmg kena check la samping sbb nya samping hantaran..pagi raya baru perasan x jahit lagi..heehhe

mars mell-o said...

Selamat hari raya aidilfitri!! :) awesome blog follow you..

amranaiman said...

haha ..slmt hari raya :) sy ade contest kalu rajin meh join sblum 25 :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails