COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, September 25, 2012

TERHARU SANGATTTT!

Subhanallah... Alhamdulillahh... 



Saya & suami sangatt sangattt terharu dengan setiap ucapan, doa & kata² perangsang yg diberikan oleh kalian semua! Seriously we both really touched sehingga tertitisnya air mata! Tiada apa yg mampu kami berikan kepada kalian sebagai ganjaran melainkan memohon doa padaNYA semoga kalian semua senantiasa dirahmati oleh Allah s.w.t.!  Terima kasih semua....

Ramai jugak yg bertanyakan apa
kah petua & amalan yg dilakukan... seriously terlalu banyakk perkara & cerita yg ingin saya kongsikan bersama kalian.. tetapi malangnya saya masih tercarik-carik ruang waktu utk saya berkongsi kisah & pengalaman indah ini! As usual.. cepat atau lambat, saya tetap akan kongsikan segala pengalaman berharga ini di I'm Yourss ini kelak!

And today will be my second check up with my Gynae Doctor! Oh tak sabarnya nak jumpa doctor and see my tiny dot! (:


25 comments:

Kak Izan said...

:)... berkongsi keindahan itu juga satu sedekah untuk perasaan orang lain... :D

Anum said...

take care sis :)

Mrs Lurve said...

akan tetap menanti utk baca entry pas nie, btw akak nmpk sgt cantik dressing mcm nie

Aida said...

alhamdulillah..
tahniah kak!

Izza - Jiejah said...

tahniahhhhh.
akak hepi for you neena . dah paham sgt apa perasaan nya sbb akak pun tggu terlalu lama tuk dpt anugerah dr Allah tu ;-)

jaga diri baik² tauuu.

FIERA said...

assalamualaikum kak, fira happy bila baca akak dah pregnant, fira masih lagi tertunggu2 bila, dah 2 tahun trying to conceive, macam2 gynae fira jumpa, akak kalau ada masa share lah dengan kami, amalan2 n petua yang akak gunakan, n akak jumpe gynae mana ya kak....

kazmyra afkar said...

Mira excited nak tau cerita keindahan itu.. Hehehe..

Sue-Rya Qistina said...

pasti hidup kalian lbh bermakna skang ni kan. hehehe. take a good care ye! (kamu mmg gorjes!)

Afiq Yassin said...

follow here.. jom follow afiq juga.. huee

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

salam.tahniah neena.take care of urself n baby.moga selamat semuanya. =)

thebinipolischeritha said...

Kak! akk da mcm idol utk sy.. happy sgt bila akk da dikurniakan rezeki, sy teruja sgt.. sy kawen bru 2 thn tp xdpt rezeki lg, sy sllu jdkn akk one of my model..law tiba2 rasa down dgn soalan org2 yg xfhm, sy motivasikn diri dgn ingat akk.. "ala kak Neena lg lama tunggu..aku bru 2thn kowt.. " lps tu mesti ok balik.. before this kagum sgt dgn korang sbb even xde anak, korang luving sgt..skrg Tuhan dah anugerahkan kakak & abg anak.. can't wait nk tunggu tips akk.. mana thu sy ley praktikn..hehehe...
Congratz kakak!! =D

Oda Aman said...

tgk kawasan umah tu macam dekat umah saya jugak. byk pokok pinang, pasu2 bunga, bumbung kaler merah tu. jgn kata mil & en teman ni jiran dekat umah udah le. malu je saya tak kenal jiran.

tapi takpe kot sbb mak saya kata anak dara tak elok tayang muka kat org sgt. eksklusif gitu =P owh tahun depan kalo raya besout mcm nak terjah je. blh tgk baby sekali. boleh =)

sisdee said...

tahniah..Allah maha KAYA dan pemurah :)

Rasp said...

syukur alhamdulillah kan sis...
u kena jaga diri tau....
jgn angkat berat2...
the 1st trimester kena extra care skit...
doa2 tu biarlah takde langsung morning sickness ;)

AIN NAZRI said...

kita pon x sabau tau nak jumpa tiny dot... chumellll.. suka and happy sgt tuk akak

ana liyana said...

alhamdulillah.. tahniah.. take care.. jgn lasak2 sgt ye..

♥MAMASYAZA♥ said...

syukur alhamdullillah, akak yg baca pun rasa tumpang happy. patut la neena makin berseri seri. jaga diri baik2 tau

Chenta Eyfa Latieyfa said...

Alhamdulillah moga dipermudahkan segala nye.

Jan@Afzan said...

Saya doakan yang TERBAIK untuk neena & suami. Alhamdulilah Allah makbulkan doa, ditambah pula telah berhijab. Cukup indah.

Jaga diri tau. Keep update ye. Always here to read!

Nens Collection said...

ALHAMDULILLAH..DETIK BAHAGIA BG PASANGAN SUAMI ISTERI..;)

FOLLOW SINI..;)

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

semestinya selepas berusaha, kita berdoa, barulah bertawakal. kun faya kun, semua nya kuasa Allah swt

QasehnyaRania said...

alhamdulillah...;)
tumpang gembira

deena awanis said...

congrats dear..

Deqna said...

memang pasni ko akan teruja masa monthly check up... sbb time tulah kita dapat jumpa ngan bakal baby....

take care!

NM02 said...

saya faham situasi neena skang sbb saya juga baru je mengalami situasi begitu. dan syukur, setelah 8 tahun penantian, akhirnya tahun lepas sy disahkan mengandung. baru je melahirkan qays qausar shah pada 20 jun lepas.

saya harap neena jaga diri, dan nikmatilah saat2 indah selama membawa kandungan.

nnt dah dekat due, boleh amalkan doa utk bersalin plak ye. hehehe

tahniah utk neena dan suami.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails