COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, September 26, 2012

Wordless Wednesday @ 26 SEPT 2012!

Aminnn! :)

11 comments:

mRs aGed said...

amin, saya doakan sis neena n baby sihat2 slalu..take care :)

Kak Izan said...

Aminnnn... :D

Muja.. said...

Neena, awal2 ni jg makan & minum.. jg diri.. jgn terlalu aktif sangat tauuu... tapi jgn la manjeee sangat..hihiii

Deqna said...

Amin Yarabal Alamin...

Wawa Tasliman said...

aminnn.. nak share please.. :)

azzpinky said...

Tips to share:

1) time preggy ni jgn selalu mandi mlm2...plg lmbat pon dlm kul 9 dh kena mndi, klau x better dry cleaning je..ni tips my mom agar baby xrasa segar bila lwt mlm, jdnya nnt bila dh kuar dia bukan jenis berjaga mlm...Zameer since dr baby syukur bukan jenis berjaga mlm, juz terjaga nk susu then trs tdo smp pagi (juz in 6 months earlier dia bgn kerap skit)

2) time preggy jgn mnjakan sgt diri dgn asyik tido dan berehat, sbb nnt semua tu akan mempengaruhi baby...but kesihatan mmg harus di utamakan, jgn buat keje berat plak yer...

ada lagi, tp tu je yg ingt skrg...nnt I bg lagi ye...gud luck sis!

Mrs Lurve said...

amin...semoga semenya baik2 shj utk akak dan baby

Sue-Rya Qistina said...

moga2 dipermudahkan segalanya..amin

boleh baca n3 saya mengenai bayi dan segala info berkaitan. http://suriaqistina.blogspot.com/2010/12/mohon-anak-dalam-kandungan-sihat.html

*SiRibenMerah said...

Ameen..
take care darling~

Rasp said...

amin.......
semoga kedua-dua ibu dan baby sihat sejahtera....

aishah zaharin said...

congratulations! amalkan jugak bacaan surah-surah:-
a. maryam - utk memudahkan ibu bersalin & beroleh anak yang taat dan sabar
b. yusuf - utk memperoleh anak yg cantik rupa dan cantik akhlak
c. lukman - utk memperoleh anak yang cerdik akal dan jiwa
d. an nahl - untuk melahirkan anak yang berdisiplin
e. hujurat - untuk memperbanyakkkan susu ibu & melahirkan anak yang berhati-hati
f. yassin - untuk ketenangan hati dan anak tidak terpengaruh dgn godaan syaitan yang mengaja kepada maksiat
g. fatihah - untuk terang hati dan kuat ingatan

jaga makan, jaga kesihatan. semoga selamat semuanya. AMIN!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails