COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, September 26, 2012

Citer Raya di 6 Syawal!

Giler tak giler... hari nie baru nak update citer ke 6 syawal... by the time nak abiskan citer 30 syawal.. silap haribulan baby dah boleh menendang dah kot perot ibu yg gorjes lagi gonjeng nie kekdahnya! muahahahahaa...

Takpe lahh.. momentum aku berblog memang super duper slow skit lately nie... pepaham jek lah org berbadan dua nie.. mood dia bukan boleh jangka.. tetiba kang rajinn nya bukan main.. tetiba kangg malass nya bukan kepalangg... so korang layan jek lah apa yg aku update kat sini ye.. anyway, aku tahu ramai sgt yg ternanti-nanti aku update about my tiny dot... especially wanita² yg masih belum bergelar ibu.. ramai yg dah msg mintak petua lah.. tanya apa yg aku buat lah.. 

OK OK.. kasik aku skit masa ye.. so far mood aku masih up and down lagi nie.. nak bercerita about pregnancy nie nak kene dlm keadaan yg besttt... mesti ade feellllllllllll.... bile ade awesome feelingg... so baru lah idea boleh keluar cam air sungai yg mengalir deras... bile aku update dlm keadaan yg best.. korang pun akan baca dan feel dlm keadaan yg best! aku takmo buat entry asal boleh... so hope korang bersabar ye!  Insyallah for sure aku akan update jugak about my pregnancy history & journey nie... so just stay tune at I'm Yourss ok!  sesungguhnya kesabaran anda amat lah saya hargai! :p

Ok.. jom aku nak sambung citer raya aku!  kalau pada 5 Syawal adik sepupu aku nie dah pun selamat bernikah ngan pasangan dia.. maka pada 6 Syawal adelah hari meraikan mereka dipersandingan!  

DSC_0898 copy
Hari jumaat.. hari yg indah.. hujan yg turun adelah hujan rahmat buat pengantin!  cam tauuu tauu jek pengantin nak cuaca sejuk kannn... muahahahahha....

DSC_1036 copy
pengantin sibuk bersanding.. kami dah siap² duduk kat meja makan! haha.. laporr weii!

DSC_1048 copy
Sebahagian besar keluarga Haji Muda!  see.. kiteorg semua cam maintain awet mudee kan? tu lah berkat nama tokki aku Che' Muda! hehehe.. :p

DSC_1062 copy
Sebelum balik harus amik gambar ramei rameii bersama perantin baru...!

DSC_1068 copy
Oh lupa.. kalau official photographer adelah dari kalangan family member.. waimaa.. ini adelah style berphoto yg boleh dicontohi! :D

DSC_1240 copy
Majority family member dah pulang ke rumah penginapan.. while me & en.teman.. dok sibuk melayan pengantin baru berposinggg outdoor versi miaww miawww! :D


Welll.. ko ingat wanita gorjes lagi gonjeng nie nak biarkan laki dia amik gambar pengantin semataaaaaaaaa??? :p


8 comments:

Rasp said...

akak cam tertunggu gak mana gambar posing tuan tanah nie hehehehehe

Nens Collection said...

comell!!..pengantin comel tuan tanah pon comel!!

Mrs Lurve said...

kak neena lagi meletops :)

:: Riri-Fatieha ::~ said...

best gile dpt brgmbr ramai2 mcm ni

Nuraz said...

cantik2 lah jubah neena...beli kat mana ye?...

Sya Kiffli said...

cantekk lah dear...:)

alia_aiman said...

terharu & happy dgr neena dh preggy... congrats.. btw nk tanya mana neena dpt jubah yg cantik2.... nice sgt..

-cinta soFiaSafiya- said...

akak...u Look so gojers ok...

suka dress akak..sangatt CHSANTIK..wowww....

pengantiN lelaki tuh emsem..maniss muka dia...:))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails