COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, September 4, 2012

NeenaAnuar Feeling Ala-Ala Pre Wedding Photoshoot!

Nak upload gambar raya... tak sempat lagi nak review dan pilih² gambar coz baru jer dpt download kat hard disk... so apa yg ade nie layan kan aje lah ye!

Tinggal lebih kurang 2 bulan 15 hari lagi akan genaplah 7 tahun usia perkahwinan aku ngan en.teman!  gambar yg dirakamkan di Cameron Highland pada tanggal 19hb Nov 2011... kesudahannya sampai ke hari nie tak abis² di upload lagi! hahaha.... itu lah dia pemilik blog I'm Yourss nie...  memangdasarikutsukahatidiajernakuploladbiler! :p

Tak feduliksss laahh!!!  ikut mana dannnn aje!  hahaha.. lagi pun nie jer lah kenangan terindah yg aku ade bersama en.teman buat masa nie! waktu kawin dulu mana ade outdoor² photoshoot bagai!  so bile dpt chan malichan nie... kite ketipung payung lah! muahahaha....

Ok lah malas nak story pepanjang... layan jer lah gambar² penghabisan yg dirakamkan oleh busniess partner en.teman.. sapa lagi kalau bukan abammm Khairun Najmi from OneChannel Photography!

IMG_4299 copy


IMG_4422 copy


IMG_4357 copy


IMG_4376 copy


IMG_4851 copy


IMG_4869 copy


IMG_4342 copy


IMG_4780 copy

IMG_4840 copy

IMG_4846 copy


IMG_4431 copy


IMG_4894 copy


IMG_4914 copy


IMG_4908 copy


IMG_5010 copy

IMG_4925 copy

IMG_4954 copy


IMG_4993 copy


IMG_5034 copy


IMG_5063 copy


IMG_5064 copy


IMG_5066 copy


IMG_5076 copy


IMG_5079 copy


IMG_5083 copy


IMG_5088 copy


IMG_5101 copy


IMG_5106 copy



IMG_5130 copy


IMG_5137 copy


IMG_5147 copy


IMG_5152 copy


IMG_5153 copy


IMG_5156 copy


IMG_5172 copy


IMG_5177 copy


IMG_5187 copy


IMG_5188 copy


IMG_5224 copy


IMG_5271 copy


IMG_5283 copy


IMG_5288 copy


IMG_5291 copy


IMG_5307 copy


IMG_5314 copy


IMG_5316 copy


IMG_5324 copy


IMG_5330 copy


IMG_5209 copy
Sebenarnye ade lagi satu balloon warna pink which pairing with the purple and white balloon.. tup² waktu on the way up ke Cameron Highland... belon tuh meletopsss dlm kereta!! pergghhh... tanjaatttt beruksss aku ngan en.teman sebab ingatkan tayar yg meletops! hahaha...

Gigih tak gigih jugak lah kiteorg siap² prepare props balloon tuh dari KL.. itu pun waktu photoshoot ade belon yg dah agak lembik.. cepat betol gas dia kurang... takpe lah.. dari takde langsung.. at least merasa jugak aku gedik amik gambar ngan belon cam org lain yg dok buat pre/post wedd tuh! hihi... :p

Well.. biasalah.. manusia nie penuh dgn perasaan ingin mencuba kan!  tengok org buat.. aiseyy.. cam best.. kite pun teringin lah nak buat walauuupunnnnn usia perkahwinan dah pun menjamahhh 6 tahun!  uhuhuhu....

But in time to come.. manusia mungkin akan tersedar akan kenangan masa silam nya... kenapa dia lakukan sebegitu?  apa yg dia dpt dgn dia buat sebegini?  Yes, part of it bila berdarah muda (muda keeeeeeeeeee???)... mungkin kite rasa kite nakkan kenangan yg terindah utk diabadikan bersama!  Things yg Hu-Ha Hu-Ha nie memang sentiasa syiokk kannn?  

But tanpa kite sedari.. bile tiba akan waktu nya... masa tuh baru kite sedar yg kalau tak buat pun ok jerr sebenarnye! or else maybe kite perlu buat cara @ concept yg berlainan pulak!  Well.. itulah  lumrah manusia.. terutama manusia yg berdarah muda yg sentiasa ade sifat ingin mencuba!

Ok... tahun nie gigih aku nak fikir nak buat concept apa pulok  agar seiring dan sejalan dgn diri yg dah semakin sedar & matang (takmo ngaku tua)! :p     

15 comments:

-cinta soFiaSafiya- said...

MERPATI dua sejOli......
comeIlaaa sume pic....

mai tang belah bawah tuh, nida dh hanyut mcm tgk citer industan.....

Mooniqueen said...

Macam orang baru kahwin je... Best sgt tgk pic cantik2 neena ni...

mama tisya said...

cantik smua gmbr2....suka tgk

Deqna said...

cantik sumer gambar... lama ko perap kan gambar2 ni sumer....

zurayusoff said...

kamoo sgt cantek....sweet....
dah tu je nak cakappp....
ala-ala jelez gitu....
hehehe.....

aneem said...

tebaik lah akak
paper pown happ annevesery ke-7
moga bahagian selamanya...
gojes..gojeng..n semua lah....
peweeetttt...peweeettttt

wAnNy said...

sweet! ;)
19 Nov, kite berkongsi tarikh aniberseri seri yg sama kak..tetap nak cakap..heheh

Sue-Rya Qistina said...

awk mmg sgt gorjes!
mmg seiras dgn kajol.
suka tgk senyuman awk
suka tgk bentuk badan awk
jeles jugak ni
kihkihkih

semoga berkekalan hingga ke akhir hayat ye. cepat2 timang baby! :D

-iLLa- said...

slimnya neena!!! sangatlah jelez!!

O'gosh Iskandar said...

amboi..kemain neena kan..lenguh skroll tgk gamba2 dia...belon gas tu mmg c thn lama la neena..habis maximum lawa dia thn 24 jam je..pastu dah kureng sbb gas dia dah start keluar...anyway, gorgeous pics! dah 6 taun dah ye..ai yg baru nak 4 taun ni pun pening2 dh....huhu

Dee said...

aiseh..gambar2 tu super romantiklah sis..tp bila dah kat pokok2 tu dh mcm kajol ngan shah rukh khan lah pulak..apapun...both of u mmg gojes..sweet couple..moga jodoh kalian kekal abadi..amin..

:: Riri-Fatieha ::~ said...

pandai betul kak neena dgn husband berposing...

Ros said...

neena kat mana tempah nama kristal tu...

~mi + ny~ said...

so sweet,romantic and all lah both of u!! semoga bahagia hingga ke syurga :)

ana liyana said...

akak niena.. nape erk gamba2 akak x bley view.. dah buka guna internet explorer, google chrome, mozilla pon x bley... addeeehhh sedih!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails