COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, September 5, 2012

Teaser Sesuci Lebaran 2012!

Hati tersentuh kerana… DIA 
Hati menjadi lebih ikhlas kerana… DIA 
Jiwa terdidik kerana… DIA 
Jiwa tersedar dan terpanggil kerana… DIA 
Naluri yang meronta mencari kebahagiaan diSana kerana... DIA 
Naluri menjadi semakin kuat dan akhirnya menjadi nyata ternyata kerana… DIA!


Ya… Kerana DIA! 
Kerana DIA akan aku lengkapkan kehidupan yg serba kekurangan sebelum ini! 
Semoga apa yg diberikan oleh DIA ini kekal bersama ku hingga ke hujung nyawa! 
Syukur Alhamdulillah… dan Terima Kasih yang tak terhingga kepada DIA… 
DIA… YANG MAHA AGUNG... MAHA MENGETAHUI... DAN YANG MAHA ESA!


:)


26 comments:

ana liyana said...

cantiknye baju akak... mane beli erk..

Afasz said...

cantik nye baju . mana beli ?tudung pon cantik

♡ a.y.u ♡ said...

hati tersentuh membaca bait2 kata2 kakak ku ini...air mata bergelinangan melihat kebesaran Allah..moga ianya akan kekal hingga ke akhir hayat mu kak neena....**tacing jap...

azzpinky said...

Congrate to you....May Allah bless u in iman...amin...

notti netti said...

cantik...cantik....

Mimy Hamid said...

Alhamdulillah..istiqamah la kita bersama...kerana DIA jugak aku berubah ..:))...syukur dipermudahkan semuanya..cantek nya neena

myfara FLK said...

alhamdulillah...semuanya kerana DIA..

Mya said...

alhamdulillah..
teruskan istiqamah ya..

mekchu said...

manisnya kamooooo...

Deqna said...

Semuanya kerna Dia...

Alhamdulillah... sama2 lah kita hendaknya melengkapkan apa yg kurang..

I'm glad n happy for you:)

my name is ivana said...

meremang bila baca ayat2 yang di atas sana..semuanya kerna DIA..alhamdullillah :)

selamat hari raya, maaf zahir batin

Shu @ Mrs. Hamid said...

You look so gojes Nina :)

Deqna said...

lupa nak cakap... cantiklah baju yg purple tuh.. ai loike...

Miss Moon said...

neena yg cantek menjadi semakin cantek ngan imej nih , kak moon suka tgk imej neena cam nih

insyaallah Dik ..moga jiwa n hati kiter bertambah tenang dan di limpahi rahmat olehnya ...

hugs

-cinta soFiaSafiya- said...

sume chantikkkk...akak u Look so ayu laa.......waLLAh :)

#gewamm nenGoknya#

LizHairi said...

tahniah nina!

dah terus berhijab ye?

alhamdulillah....

thebinipolischeritha said...

MasyaAllah..semakin cantik nya akk sejak berhijab..

Tahniah!!

my everything said...

cantek sangat2!!!

Peri PiA said...

cantiknya,pic yg first tu NAJJAH,Suke

tapi xmampu la saya :)

TeacherAzimah said...

Neena makin cantik bila bertudung :-) moga ia kekal selamanya ya

a.m.n.i.n.a said...

tahniah nina!

-CikLabu- said...

Alhamdulillah..u look gorgeous sgt!..Tahniah sis!!..:)

*SiRibenMerah said...

sygku neena, so sweet~

Alhamdulilah.. I nmpk keikhlasan u dlm membuat keputusan terbaik neh..
pasneh kalo u nk let go baju2 u, confirm ai dah boleh beli.. hahaha~

*hugs n kisses.. hope one fine day kita boleh lepak borak2 sama*

Mama Tuah Melaty said...

sangat cantik! :)

Wawa Tasliman said...

cantik hokey u pakai tudung purple tuh.. serius.. :)

Nana said...

ikhlas dari hati neena sangat berseri2 & sangat suka tgk neena skang

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails