COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, September 19, 2012

Speechless Wordless ~ Bagaikan Mimpi!

Ya Allah... Ya TuhanKu!
Percaturan indah apakah yg Engkau lakarkan buat ku...
Sesungguhnya semua ini berlaku dalam sekelip mata!
Ya... Terlalu pantassssss... Lantas ku rasakan hari-hari ku lalui bagaikan mimpi!
Namun aku perlu beringat akan setiap kemungkinan yg bisa muncul pada bila-bila masa!
PadaMu ku sujud.. padaMu ku mohon.. dan padaMu jua lah aku berserah!
Sesungguhnya setiap perkara yang Baik-Baik itu datangnya dariMU...
Engkau lah yang Maha Esa lagi Maha Berkuasa!

Ku panjat KeSyukuran tanpa sempadan padaMu!


15 comments:

Anum said...

amin...:)

Kak Izan said...

IM SPEECHLESS TOO..

Chenta Eyfa Latieyfa said...

Moga sentiasa dalam keberkatan dan kerahmatan Allah SWT..amin

AIN NAZRI said...

suka tgk akak skrg ni... makin cantik aje.. makin tenang.. dan insyaAllah makin bahagia.. semoga Allah tunaikan segala doa2 akak..

Hanis Azla said...

Alhamdulillah untuk semua kebaikan yang neena perolehi.. semoga rahmat Allah sentiasa ada buat neena dan keluarga, insyaAllah..

azzpinky said...

Amin Ya Robbal'alamin...

Moga segala impian mu termakbul sis... Hepy for u too! :)

Mimy Hamid said...

sayang neena..ahad ni kita jumpa eh..peluk ketat ketat

Qaseh Suhaida said...

Alhamdulillah....

Riri Yoorin said...

amin.. cantik neena skrg nie

mekchu said...

dah lama nak tya since nmpk gmbr2 yg di post kat fb.. rasanya dah terjawab soalan tu.. syukur alhamdulillah...

Wahidah said...

ske tgk perubahan akk nie..:) n cant wait to see u sis..

sisdee said...

byk Allah beri nikmat yg kdg2 kita tak perasan betapa Allah sygkan kita tapi kita tak reti nk bersyukurkan...

smoga kita sntiasa bersyukur dengan nikmat Allah..sntiasa akur perintahnya..ikhlas keranaNYA

:: Riri-Fatieha ::~ said...

cantik! Alhamdulillah :)

Syikin said...

neena, just nak tanya u yg terer bab2 blog ni. u banyak masukkan gambar dengan size jumbo ni kan. blogspot ada limit ke storage sbb i punya blog dah tak boleh nak upload gambar. any idea from u?

Liea said...

babe... crying bila baca ure status. saja comment kat sini sebab x ramai org. hahahaha. congrats dear and alhamdulillah. ni kena share and bagi petua plak kat aku ni. congrats again dear! insya allah segalanya bakal dipermudahkan olehNya utk both of u.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails