COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, June 13, 2012

My Gorjes Juicy Couture iPhone Case!

Ingat tak pada entry Wordless Wednesday yg INI?

After 3 months.. baru hari nie aku nak reveal apa kejadah menatang yg berwarna warni itu!  hihi.. biasalah aku kan suker  wat kerja perammmmm pammm pammm nih! :p

Ini lah dia my advance birthday gift from En. Teman!
Birthday aku kan bulan 4... So harus lah jatoh dlm kategori advance gift coz entry WordLess tuh dibuat dlm bulan March!  

Ehhh.. before that nak tanye korang dulu.. 

DSC_0446 copy
Cantik takk?? cantik Takk?? *poyo*

Tak cantik sudahh..... nama ko Dolah..... ***** ko sebelah! muahahahhahaa... :p  

alahh.. jgn marah.. aku gurau jerkk.... tengah nak kumpul balik mood nak bloggin nie... layaan lah kepalah hotak tingtong aku nie ek! :p

Aku kan peminat tegar brand Juicy Couture!  Adelah satu hari tuh... aku saja menggatal pi godek2 website JC... tup2 ternampak lah iPhone case nie!

sekali pandangggggggggg..... teruss aku jatoh cinta... lagi lagi ku jatohh cinta!!! 
Terus cecepat snap gambo nie thru iPhong!  then tunjuk kat en.teman... tanye kat dia..
CANTIKKKKKKKKKK TAKKKKKKKKKK BEEEEEEEEEEEEEEEEEE??? :D 

Biler en.teman kata cantikkk (walhal dia tak ckp lagi nak belikan ke tak utk aku nie)... aku pun lajuu jer pi call outlet JC kat Gardens Mid Valley!  aku bagi no series Stackable Case nie kat staff di JC butik... suruh diaorg check ade tak iphone case nie!  kalau ade aku nak pi sekaranngggg jugakkk utk beli iphone case yg menjadik kegilaan ku! uhuhuhu.. memang aku nie part kalau tengok dah berkenan kann.. memang golojohhh nak mammm sikit! tak leh tunggguu sehari dua.. kalau ade stock memang teruss aku nak pi beli time tuh jugak! muahahaha.. bad attitude so please don't follow! :p

Sekaliii lepas diaorg dah check.. memang takde stockk lagi!  still aku tak puas hati.. aku suruh dia check kat branch JC kat Pavillion plak!  kalau ade aku akan ke Pavi.. then lepas diaorg dah check.. pun takde jugakk!! huuwwwaaa!!! tensiiiiiiiiiii hokeyyy!!! diaorg kata case nie new stock at that time.. so shipping dia maybe belum sampai ke malaysia!

Ikutkan hati aku nak jerrr time tuh beli online sbb aku tak tahu akan sampai atau tak case nie kat malaysia.. tapi aku nie memang jenis bangsa tak reti nak buat online purchase.. aku mesti nak pegi tengok sesuatu product tuh.. then rasa ngan tangan sendiri.. nak tengok dulu material dia macam mana..  memang aku cerewet sikit.. pasal tuh aku tak suke nak buat online shopping sbb kite tak dpt nak tengok sesuatu product tuh secara live! kalau tetiba material dia aku tak suke.. tak ke nayaa jerk pi beli pastu tak suke kan?

So aku pun abaikan jek lah perasaan menggila aku terhadap iPhone case nie!  Aku just pesan kat salesperson kat JC kat Gardens MidValley.. tolong KIV and do inform me kalau stackable case nie dah ade kat outlet JC kat Malaysia.. just give me a call.. haruss berdesuuupppppp aku terjah outlet JC Pavillion or JC Gardens MidValley!   Memang kat Malaysia so far baru ade 2 jerk outlet JC....

Aku call JC outlet kat MidValley around end of January tau... then tup2 by end of February... sales person JC Gardens MidValley call aku.. ckp yg stock Iphone yg aku nak nie dah sampai!  HOYEHHHH!!!!! *goyang-goyang vuntut*

Tanpa melenggahkan masa... pada hari yg diaorg call tuh jugak aku pi terjahh ke Gardens Midvalley! hahaha... seee veryy the golojoohhhsssss one! :p

DSC_0459 copy
maka selamat lah Stackable Iphone case ini mejadik milik ku!

DSC_0454 copy
dan insyallah akan berada selamanya digenggaman ku!

DSC_9701 copy
ini lah dia yg dimaksudkan dengan Stackable!  dia punyer casing nie sangat unik ok!  ianya bukan bercatum secara satu tapi berpecah in piece by piece camgini!  so biler nak pasang or nak bukak tak leh pasang/bukak sekali gus.. dia kene buat one by one!

DSC_0457 copy
kalau korang nak tahu... punca utama yg membuatkan aku Jatoh cinta pandang pertama pada Stackable iPhone case nie adelah disebabkan warnanya!  Aku kan peminat tegar warna PINK, PURPLE & BLUE!  tu yg sekali pandangg jerk memang hati dah terpaut sangat2 dah!

Lagi pun since ever aku beli iPhong.. memang tak penah tukar2 lagi case dia nie... so tak salah rasanya kasik dia baju baru kan!  alaahhh.. ade org siap buat collection casing iPhong lagik tau! hihi.. tengok lah.. kot aku pun esok2 bakal menjadik salah seorang yg collector jugak.. mana tahu kan! :D

Gift nie pun secara tak langsung jek sebenarnye!  as usual lah.. en.teman makin lama kan dah makin kebantutan idea nak belikan aku apa... so since aku pun dah berkenan giler ngan JC case nie.. tuh yg aku ckp ngan dia.. Haa.. You hadiahkan jer lah I iPhone Case nie senang sebab ini jer yg I nak buat masa nie! hehehe.. tup2 nak jadik rezeki dpt lagi satu extra & paling surprise pressie atas kapalterbang! haha.. alhamdulillah.. rejeki gonjeng tahun nie dpt 2 hadiah nampaknya! :D

DSC_0456 copy
I LOVE MY JC iPHONE STACKABLE CASE! :)

10 comments:

Siti Fatimah said...

Hi dear...
Mmg gorjes sesgt babe! love the colors :)
now i pulak yg dah jatuh hati nak gakkkksss help!!!!

Siti Shuhadah said...

wow...caNTIKnyeee.. !!!!!!!

Mrs Lurve said...

cantik, nmpk stylish!

eZmALiZa said...

cantik! colorful! ezma igtkan satu set..boleh pecah2 kan eh? unik sgttt!! :D

nak beli, tapi tak pakai iphone. sob3.. :(

Eri-chan said...

cuns...cuns....cuns...

Lulu Caldina said...

memang lawa..ngee

Mimy Hamid said...

serius cantik..combination color dia menarik..terang...ko kan mmg pencinta JC..harus kena gi US ni borong barang JC

Mak Izz said...

santek...

Mooniqueen said...

Kenan sangat n nampak hot giles sis...tapi takde ipong la... Huhu...

mekchu said...

tantek... lain drpd lain.. kalo mekchu pakai iphone pun mmg menyambar satu :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails