COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, June 18, 2012

Secret ~ I’M PREGNANT!

@___@



Terasa bagaikan tidak percaya!!!!!!!


I can just feel the baby kicks!!!!!!!!


Benarkah apa yg aku rasakan itu??????


Jelas dan begitu nyata sekali keadaannya!!!!!


Gembiranya tak terkataaaaaaaaa!!!!


Bila suamiku mengusapp perotttttttt ku!!!!!


Aauuuuwww!!! touchingggggggggggggggggggg nyaaaaaaaaaaaa!!!!


Segala perasaan itu terhenti pabila ku buka mata rupenya sekadar mainan tido semata!


Haiyakkkkkkkkkkkkk!!!! mimpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kaaa?? 


Apakahhh???? 

Pertama kalinya aku mimpi yg aku sedang mengandong!!! but serious rasa cam betoll jek kejadiannya!


Hahahahaa... nak tahu apa akibat boleh mimpi pregnant nie? 


Ini lah akibat lepas solat subuh... laki binik dok sambung tido-tido ayammm!!! 


Yang si laki leh pi placing tapak tangan kat bahagian perot dimana bayi dikandongkan!


Kalau dia letak tapak tangan di bahagian atas perot.. confirm aku mimpi makan dorian ker... makan lobster ker!!! hahahaha...



Apa pun...... mimpi yg sekejap itu lah yg paling indah walaupun bukan kenyataan!!! :D



Moga menjadi kenyataan jugak satu hari nanti!!!



AMINNNNNNNNNN..................



*moral of the story.. lepas subuh jgn tido walaupun seminit dua.. kerana time tuh lah syoitonn nirajim datang mengganggu*


Insyallah.. kite berdua akan terus bersama-sama mengejar mimpi itu bakal menjadi kenyataan suatu hari nanti! :)


  

35 comments:

Mak Izz said...

AMIN... semoga dimakbulkan Allah :)

Yana@Nana said...

InsyAllah,yana pun berharap mcm akak.bnyk kli gk mimpi mengandung kak.suami pun sama.

cikbedahlaser said...

aaamiiinnn... aamiin..
doa yg terbaik utk akak n abg nuar...
sronok kan even dpt mpi je...
mpi mengandung.. mpi main dgn anak2 sndri.. indah je rasa... x pe la even mpi .. dpt gak rasa.. uhuhuhuhuhu

my everything said...

insyaallah aminnn..

Siti Shuhadah said...

insyalllah...;)

:: Riri-Fatieha ::~ said...

InsyaAllah kak, moga mimpi indah itu akan menjadi kenyataan suatu hari nanti. :)

nome said...

ha ni nak gitau nih beb...aku dulu memula peknen my 1st baby...aku mimpi aku peknen dulu...mmg rasa real giler...then tak lama pastu, mimpi jadi kenyataan...aku terbunting...semoga mimpi kamoo jadi kenyataan...aku sentiasa mendoakan zuriat utk korang berdua...amin

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

Insyaallah, saya doakan akak dan suami dapat zuriat suatu hari nanti :)

SYANI said...

Tumpang happy untuk Neena kalau jadi kenyataan..

Deqna said...

InsyaAllah mimpi kan bakal jadi kenyataan... aku ingat dulu.. masa sebelum ada Marissa... si shah asik mimpi baby jer.. rupa2nya aku pregnant...


apapun aku tak lupa doakan supaya all my frens mendapat apa yg dihajati....amin...

Mimy Hamid said...

takpe neena ...mimpi pun indah gak tau..aku pernahmimpi mekchu pregnant..tup tup dia pregnant ..mana tau kan...termakbul satu hari nanti..Insya Allah..amin

pena rozie said...

amin....

Mooniqueen said...

Dah tumpang happy tadi tau... Hehehe..takpe adalah tu nanti... Sabar banyak2... MQ doakan sis cepat2 pregnant k...

N.Aima K said...

insyaallah kak...

La Cocca Di Papa' said...

good luck!
i'm ttc too...
if u r ttcing, mind sharing pengalaman uols kat sini?

Bitt (doubleIS) said...

Insyallah...pray 4 u :)

Hanis Azla said...

aminn.. mudah2an mimpi indah itu cepat2 menjadi kenyataan.. insyaAllah.. semoga terus dimurahkan rezeki hendaknya.. take care neena..

Miss Moon said...

Insyaallah dear ........

risa said...

semoga impian mu menjadi kenyataan dik...walopon memula nak geget je rasa..tapi kamu memang sangat2 comelllll

POSH76 said...

Insyallah ada rezeki tu amin....sama2 doakan

mrs.ecam said...

amin...mudah2an mimpi itu menjadi knyataan...insyaallah....

Cikpuan rara said...

moga dipermudahkan.Amin.

mrs puex said...

insyllah rezeki itu akan ada..hanya cepat atau lambat sahaja..semoga dimakbulkan dan sentiasa diberi kemudahan untuk nikmat yang SATU itu..aminnnn...

psstt..doakan saya semoga kelahiran sy dipermudahkan..only 1 month to go..

Unknown said...

may ur dreams comes true neena:)

eMMe said...

mudah2an.. menyusul nnt...

usaha terus! Sis!

Qaseh Suhaida said...

InsyaAllah...teruskan berusaha dan berdoa.

Kalo mimpi mengandung, petanda nak dpt rezeki...

AIN NAZRI said...

Amin.. insyaAllah.. doa yang baik2 tuk akak neena..

mia-ina said...

amin..smeoga ia jd mimpi kenyataan sbnr..insyaallah neena

Riri Yoorin said...

insyaAllah amin

MijaShidy said...

mati2 akak ingt neena btl2 mengandung... insyAllah mimpimu akn jd kenyataan akak jg akan turut doakan neena n suami agar dikurniakn zuriat dgn secepat mungkin

fazilamz @ iLa said...

Ustaz kazim pun ada mengatakan bhw bermimpi selepas waktu subuh, mainan syaitan....
Apapun ia memberi kita merasai saat itu walaupun dalam alam mimpi sahaja...
Ila pun masih belum mempunyai zuriat...terus berdoa kepadaNYA..
Moga kita sama-sama dpt mengapai impian tersebut....

O'gosh said...

amin..moga2 jadi kenyataan...

mekchu said...

ehhh sblm pregnen mekchu ada jugak 3-4 kali mimpi baby kicking semua tu.. mebbe time tu cacing kot yg dok kicking.. apa yg kita impikan semua tertulis dlm mimpi.. kadang2 bleh percaya, kadang2 mainan tido semata..

pray for both of u :)

Reen Tart Nenas said...

semoga mipi itu menjadi kenyataan dan doa dimakbulkan.

sama2 kite usaha.

Zila Zainal said...

Semoga cepat2 dapat baby2 yaqng cumel. Amin :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails