COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, June 19, 2012

MY PRE-LOVED SALES ~ PLNA004 Baju Kurung Moden Opel Hijau Kuning!

Seriously aku dah rasa cam aku bukak online butik plak kekdahnya since but Pre-Loved Sales nie hah! hahahaa.. but nice experienced dowhh!!  aku nie tak minat berniaga sebenarnya!  basically aku lebih suke jadik tukang 'buang duit' dari jadik tukang 'collect duit'! :p

Ok lah... hari nie aku hupdate lagi satu baju yg aku sayanggg... yg mana baju nie aku pakai boleh dibilang ngan jari jerr since kewujudan dia... jgn tanye kenapa aku tak pakai kerap baju nie sebab kan aku dah penah ckp dulu yg aku ade penyakit sayang kat baju... simpann punyer simpann konon nak pakai nanti lah.. nanti lah.. tup2 biler dah sampai satu tahap aku sendiri rasa cam alahaii.. dah takmo lah certain baju sebab dah ade baju2 lain yg berada dikedudukan yg lebih atas dlm carta hatiku! hahaha.. memang masalah gonjeng nie.. korang jgn tak tahu!  Itu yg en.teman gerammm kat aku selalu.. suke cam membazir sikit bile beli baju bukan main.. tup2 ade baju yg disimpan tak pakai2.. pastu kesudahannya dah takmo pakai! bile lakik dah bukak mula berbicara.. baru gonjeng reti dan lariii dok berkelubung bawah selimut sambil tutup muke ngan bantal busyukkk! :p

PLNA004 ~ Baju Kurung Moden Opel Hijau Kuning!
Kain opel nie aku beli kat Euro Moda.. and then aku upah jahit at one of my favorite tailor!
*This baju kurung really in a super duper good condition!*

Saiz as usual Sais S... mengikut cutting badan aku - ukur lilit dada 34-35, ketinggian aku 163, pinggang aku 28-29!

Kain opel nie ade batu-batu crystal.. dan baju nie adelah berlining!

Anyone interested in buying my baju kurung moden opel nie? Kalau berminat.. sila jangan segan to PM me at cute_ena19@yahoo.com in order to know the bOOmBastic price yea! :) 





PLNA001 ~ Lace Kebaya  > RESERVED!

PLNA002 ~ Cultivation Blue Top Christmas Limited Edition Collection > AVAILABLE!


PLNA003 ~ Gray Suit Office Attire > RESERVED!



4 comments:

Siti Shuhadah said...

cantik !!!

Qaseh Suhaida said...

sgt cantekkkk

-cinta soFiaSafiya- said...

sangat chantik......

PRELOVED SHOPPING said...

beli2 tudung. visit sini k :)

http://spendwithlove.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails