COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, June 7, 2012

Last Day ~ Sessi Santai @ Pan Pacific Nirwana Bali!

Akhirnya... sampai jugak ke penghujung cerita percutian kami di Bali!  Tapi nie belum entry yg paling akhir sebab lepas nie akan ade lagi satu entry yg betol2 terakhir dan penutup cerita percutian di Bali pada bulan April yg lalu! :p

DSC_5299 copy
On our last day.. bangun pagi then terus ke Merica Restaurant utk breakfast lah kengkononnya! 

DSC_5282 copy
tapi tak breakfast apa pun.. just minum air, buah & cereal jer sebab breakfast dia tak berapa nak dijamin halalantoyiban!

DSC_5296 copy
duduk2 sambil menikmati permandangan & suasana pagi yg sungguh tenang adelah agendanya!

IMG_1670 copy
comel kan kami? Muahaahaha.. :p

IMG_1677 copy
tetiba suasana menjadik gulap gulita! aramakkkkk!! hari mauuu hujann daaa!!! camgini boleh terbantut agenda nak ronda-ronda kawasan hotel sambil amik gambar lagi dan lagi!

IMG_1722 copy
It's ok... setakat hujan yg tak kasik kiteorg lencun.. kiteorg ok jerrr!! hahaha...

Ok lah.. nothing much to story mory actually.. basically pagi tuh Zaa & Lee pun tak leh lama coz around 11am diaorg dah nak check out awal dari hotel coz diaorg nak ke Kuta Town lagi sekali coz nak pegi buat body massage for 4 hours!  aku ngan en.teman memang tak follow coz seriously rasa sangat sayang nak tinggalkan hotel Pan Pacific Nirwana Bali nie... hehe.. so before kiteorg berpisah.. sempat lah kiteorg semua amik2 gambar disekitar hotel Pan Pac!  

Kesemua gambo dibawah tanpa sebarang kata-kata.. biarlah ia memberi seribu satu cerita yg tersendiri! ;)

DSC_5320 copy


DSC_5326 copy
*yg nie nak gak cerita, ade burung inteprem kat situ! :p*

DSC_5333 copy


DSC_5386 copy


DSC_5391 copy


DSC_5392 copy


DSC_5449 copy


DSC_5457 copy



DSC_5405 copy


DSC_5412 copy


DSC_5425 copy


DSC_5436 copy


DSC_5569 copy
*tetiba cuaca menjadik cerah.. matahari memancarkan sinarannya! hoyeh!!!*

DSC_5571 copy


DSC_5578 copy


DSC_5592 copy


DSC_5604 copy


DSC_5683 copy


DSC_5689 copy


DSC_5524 copy


DSC_5529 copy


DSC_5557 copy


IMG_1796 copy


IMG_1816 copy


DSC_5551 copy


IMG_1775 copy


DSC_5298 copy
Kesimpulannya ~ KAMI TAKMO BALIK!
Huuuwwwaaaaaaaaaa!!!!

5 comments:

ellynadyra said...

semua pic cantik la gonjeng.....tq for sharing....dah kerap ko ke bali, do something yang ko membuatkan ko bleh kerap ke sana la wei....example business la apa2 yang ko bleh jual kat sini, so ko akan lebih kerap ke sana nanti.....renung2kan dan selamat kuar tanduk!

Gieyana said...

Seyess..pics uols mmg cantik! Suka tgk..:)

wAnNy said...

cantek nye gambar2..
rasa nak belajar amik gmbr dengan en teman akak! ;D

Cik Kamoo said...

semua pic dekat sini sangat gojes ...sy sangat suke, tp sayangnya saya tak dapat tengok semua, loading lambat giler.....


neena .... awak sangat cantik dan manis tau!!! suka tgk wajah awak yg happy

isa den said...

Cantekk gilerr.. lucky u..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails