COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, June 6, 2016

Tutorial Halfmoon Shawl Kamilia – Cara Penggayaan Simple & Mudah!


Assalamualaikum… Salam Ramadhan buat semua!


Korang bangun sahur tak pagi tadi?? Kak Neen alhamdulillah.. bangun sahur seawal pukul 4:50 pagi.. makan telor omelette panas2 dgn roti.. Kak Neen ngan en.teman memang jenis tak makan nasik waktu sahur.. kiteorg suke makan yg simple2 jer utk sahur.. waktu berbuka baru makan nasik! Hehe..


Ok atas permintaan ramai.. hari nie Kak Neen nak share gaya penggunaan tudung halfmoon shawl Kamilia nie! Jangan risau.. tak susah mana pun nak pakai tudung halfmoon shawl Kamilia nie… tak percaya.. nahhh.. layan video tutorial pot pet pot pet khas dari ku untuk mu ni! :D



En.teman kata.. aku dah boleh geng dgn abang terlajak larissss kekdahnya! Ahaha.. bengong laaa… In reality Kak Neen memang begitu… I bukan lah seorang wanita yg penuh dgn keayuan.. I is wanita gorjes tapi gonjeng! Ahahaha..


So korang dah tengokkan macam mana penggayaan simple tudung halfmoon shawl Kamilia tu?? haa.. tak susah pun kan? as I said.. ianya sgt mudah di gayakan sebab material dia yg super ohsem tu! Tak ke untung.. beli satu simple shawl tapi korang boleh gayakan ia dgn bermacam-macam cara yg gorjes!


Haa.. tunggu apa lagi tuu?? sementara stock masih ade nie… cecepat grab ya.. capai phone korang skg.. and terus whatsapp Kak Neen at 019-3769459 / email me at naazneenfaiqa@gmail.com ok!


Header FB (Half Moon Kamilia)

Header FB 2 (Half Moon Kamilia)

HARGA TUDUNG HALFMOON SHAWL KAMILIA-X – RM55.90/pc (exclude postage)


Header FB (Half Moon Kamilia Plain)

Header FB 2 (Half Moon Kamilia Plain)

HARGA TUDUNG HALFMOON SHAWL KAMILIA-plain – RM39.90/pc (exclude postage)


*Tudung halfmoon Kamilia-X / Kamilia Plain… warna Brown Caramel, Magenta, Bluish Grey and Maroon stock dah tinggal very limited!*


Header FB 3 (Express Eryna)

HARGA TUDUNG SARUNG EXPRESS ERYNA – RM38.90/pc (exclude postage)


*Tudung ERYNA color brown dah pun SOLD OUT okkk.. so as for now tudung sarung express Eryna dah tinggal color Dark Blue, Maroon & Grey sahaja!*

1 comment:

Nooraini Ali. said...

CANTIK-CANTIK LA KAK NEEN...MESTI GOJES PAKAI MASA RAYA KAN...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails