COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, June 16, 2016

Gambar Birthday Paling Cantik Yang Aku Penah Ada – Day 3 @ Water Villa Centara Ras Fushi Maldives!


1-IMG_4405 copy

First time bergambar dgn birthday cake di bawah panahan matahari terik camgini! Ahahaha...


2-IMG_4260 copy

Lepas sessi mandi manda kat depan our water villa NIE... kiteorg tak ke mana-mana pun but just chillout kat our water villa nie jerr sambil menikmati keindahan laut yg terbentang luas depan bijik mata!


3-IMG_4394 copy

Bile dah petang skit.. pihak hotel hantar kek nie kat villa kami! Ahahaa.. belasah lahh.. suppose to be only a birthday cake.. sekali dia belasah bantai anniversary sekali! So kite celebrate jer lah anniversary sekali gus in advance! Hehehee…


4-IMG_4477 copy

Tanpa berlengahh, terus birthday girl pi bersiap and pakai dress putih yg cukup sinonim dgn percutian tepi pantai nie sebab nak celebrate birthday kat sundeck yg panas lit lit nie! hehe..


5-IMG_4384 copy

Gigih pi jemur kek tengah panas… hahha.. ye lah.. dah nama pun bercuti kat Maldives.. so kene lah amik gambo kek tu berbackground kan kebiruan air laut yg gorjes itu! Kalau tak nanti takde kenangan pulak kat mana kek nie sebenarnya… hehehe..


6-IMG_4451 copy

Mana aciii I sorang pakai putih.. lakik kiteew pun kene paksa pakai putih jugak lah! Ahaha..


7-IMG_4448 copy

Baru lah naiisssssss celebrate birthday acikkk macam nie! muahahhaa…


8-IMG_4444 copy

9-IMG_4445 copy

Alang2 dah duduk bersimpuh cantik tuu… bagi lah sedas dua strike pose kat situ! :p


10-IMG_4487 copy

FollowMeTo….


11-IMG_4434 copy

Tapi end up aku sengsorang jer kat hujung tuh’! hahahaa..


12-IMG_4490 copy

Ok lah.. korang layan jer lah gambar yg en.teman snap tanpa henti nie… kalau aku tak tepek kat sini kang dia kecik ati sebab dia selalu kata.. penat dia shot banyak gambar.. tapi gambar tak masuk dlm blog!


Baek laahhhhhhhhhhhhhhhhhh… nah layannn lah gambar acikk fefeeelingggg kat sundeck nie hah! Korang tak tengok tengok aku pun takpe.. yg penting korang menikmati background gambar2 nie semua ok! Hehee..


13-IMG_4432 copy

14-IMG_4420 copy

15-IMG_4438 copy

16-MG_4439 copy

17-IMG_4441 copy

Aahahaa… gasak lah korang tengok acikk posing sokmo nieh! :p dah tu asal aku nak delete satu2 gambar tu aku nampak cantik.. ok tak jadi delete.. so letak lah dlm blog.. then next gambar.. rasa macam sama jer ngan gambar sebelumnya.. eh nampak lawa lah background gambo nie.. ok tak jadik delete.. haa.. nie lah dilemma yg aku hadapi bile setiap kali nak pilih gambar buat entry.. huuwaaa.. mana lah gambar tak banyak!!! T___T


18-IMG_4385 copy

Ehh… b’day girl belum amik gambar ngan kek ni lagi la..


19-IMG_4400 copy

Ok sila layan gambar birthday girl ngan kek Maldives dia tuh! Ahaha..


20-IMG_4402 copy

21-IMG_4403 copy

22-IMG_4414 copy

23-IMG_4419 copy

Haihh.. en.teman lah nie.. suke snap gambo banyak2.. letihhh aahh!


24-IMG_4416 copy

Kesian kek tu kene dera! Nasib baik kek nie tak mencair dgn teruk… memang kek nie dibuat utk kesusuaian tempat panas camgini kot.. haha..


25-IMG_4395 copy

Thank you Centara for the delicious cake!


IMG_4429 copy

Happy acikkk nieee dpt celebrate birthday dia yg ke 35 kat sini! Syukur alhamdulillah.. tak sangka pada umur 35 baru tercapai impian nak duduk kat water villa yg super ohsem camgini!


Begitu lah berlalunya hari kedua kami menginap di Water Villa Centara Ras Fushi nie… malam rutin yg sama.. pegi makan dinner buffet dekat the Ocean Restaurant mcm pada malam pertama kami disini.. and then balik bilik … lepak2 jap… then zzzzZZZZzzzzzZZZzzz!


Ok will continue the next day story in next entry yea.. check it out! ;)


P/S:


Untitled

Untitled

Cepattt... sementara stock masih ada nie.. jgn lepaskan peluang utk grab tudung favorite korang okk...


Oh btw, sesiapa yg berminat nak beli tudung sarung express ERYNA & tudung halfmoon Kamilia dari koleksi Naazneen Faiqa by NeenaAnuar.. sila buat order korang secepat yg mungkin ye sebab ade color yg dah sold out tau.. ade yg whatsapp Kak Neen teriak kesedihan sebab color yg dikehendaki itu dah pun sold out! Huhu… lepas tu tanyer Kak Neen restock lagi tak? sorry kesayangan semuaa.. Kak Neen punyer produk takde system restock sebab Kak Neen nak kekalkan dia punyer exclusivity! Kak Neen tak nak restock dan restock sebab nanti kalau ramai yg pakai nampak merata-rata org pakai tudung yg sama macam kite pakai kan? so pasal tu lah Kak Neen tak restock koleksi tudung2 yg dah sold out!


Header FB (Half Moon Kamilia)

Header FB 2 (Half Moon Kamilia)

HARGA TUDUNG HALFMOON SHAWL KAMILIA-X – RM55.90/pc (exclude postage)


Header FB (Half Moon Kamilia Plain)

Header FB 2 (Half Moon Kamilia Plain)

HARGA TUDUNG HALFMOON SHAWL KAMILIA-plain – RM39.90/pc (exclude postage)


Kot ade yg tak pandai nak pakai tudung halfmoon macam Kak Neen pakai nie? jgn risau. Sgt sgttt cara memakai nyer.. sila layan video tutorial khas buat korang kat bawah nie yer!



Seee.. senang kann??? Tak caya.. tengok testimony nie!


Header FB (Express Eryna)

Header FB 2 (Express Eryna)

HARGA TUDUNG SARUNG EXPRESS ERYNA – RM38.90/pc (exclude postage)


Alhamdulillah.. sambutan sentiasa hangat utk tudung sarung express… so 2 color tu pun dah sold out yer… now tinggal 3 color tu jer yg masih available skg nie utk korang grab! Tudung Eryna nie memang best material dia.. korang tak perlu pakai pin di bawah dagu tau.. sarung jer dah terletak kat muka!


Nak order?? Sila whatsapp Kak Neen di 019-3769459 / email me at naazneenfaiqa@gmail.com dgn kadar segera ya! :D

6 comments:

Syazwani Mazlan said...

wah romantisss nye kak.... lapar pulak tgk kek tu time puasa ni..haahha

Norliza Nordin said...

Niceeeeee! 😁

Nurzakiah Hanum said...

syukur alhamdullilah

Nurhidayu said...

cantiknyaaaaaaa

mama tisya said...

mujur kek tu xcair..untung la busday background cantik gni

Hayati Suhari said...

Kak Neen waaaaaahhhhh cantiknyaaaaa!!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails