COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, June 15, 2016

Ini lah Kolam Renang Semulajadi Di Dunia! – Day 3 @ Water Villa Centara Ras Fushi Maldives! (Entry Wajib Terjah Jugak)


1-IMG_4371 copy

Bagi aku… Ini lah dia swimming pool semulajadi di dunia! Ahaha.. serious nampak macam air kat dlm pool kan??? very the clearrr nak mammmmss! Hehehe..


2-IMG_4376 copy

Haihh…. Honestly memang tak mampu nak di ungkap dgn kata2 lah tentang keindahan perairan di kepulauan Maldives nie.. SUBHANALLAH… memang itu jer lah ungkapan yg mampu aku ucapkan! Seriously Maldives is one of the magical place in the world and aku boleh katakan yg kepulauan Maldives ini adelah salah satu dari keajaiban dunia jugak!


3-IMG_4369 copy

Tengok lah tuu.. airrr dia berkacaaaa okkk!!! Jernih nya tak boleh nak cakap!!!!! Takde keladakkk… honestly korang akan terkesimaaaaa bile korang menjejakkan kaki di kepulauan MALDIVES nie!!!


4-IMG_4370 copy

Cantikkk naaawww nawwww.. so harus lah aku swimming & floating non stoppppp!! Biar lah muke ku hitam akibat dari panahan matahari.. yg pentingggg aku enjoy every single little moment in this island to the max!


5-IMG_4372 copy

Ahahahaha… tu dah kenapa??? Tak dpt dipastikan apakah yg sedang aku lakukan tu sebenarnya! Rasanya nak ckp…. Maldives, You are number 1 in my heart kotttt! Ahahaha..


6-G0490619 copy

Ini lah yg aku maksudkan dgn air yg berkaca-kaca!


7-G0500620 copy

Takde keladak langsung!!! Serious bersih sebersih-bersihnya air laut dia kat sini!


8-G0600630 copy

Nahh.. bukti air laut takde keladak!


9-G0680638 copy

Punyer jernih.. boleh nampak kaki dgn jelas kat dlm air tuh!


10-G0530623 copy

Panass lit litt.. sampai mata terpejammm chomel! Ahaha..


11-G0540624 copy

Happy nawww acikk tuu! Ahaha..


12-G0560626 copy

Ehh.. pakcik nie pun happy naww nawww jugak tau! Dia punyer expressi kegembiraan camgini nie jer lah kat mana2 pun dia pegi! Ahahaha..


13-G0570627 copy

Nampak tu.. background berbeza… tapi pose tetap sama! T__T


14-G0700640 copy

Tak nak bagi dia buat pose yg sama.. so kite peluk dia! Ahaha.. TQ beee.. bawak kite dtg bercuti kat sini! Muahh.. muahhh!


15-G0710641 copy

Wajah seorang isteri keterujaan yg amat sgt! Ahaha…


16-G0790649 copy

Termenung seketika.. seolah tak percaya yg dia dah berjaya bawak aku holiday kat sini! Hehehe..


17-G0770647 copy

My sexy handsome man.. love you till internity!


18-G0860656 copy

Aku sambung mandi lagi.. en.teman dah lepak kat sundeck! Rugi laahh tak mandi puas2 kan… ini lah masanya.. bile lagi! Hehe..


19-G0850655 copy

Ko tengokk… aku ckp nak amik gambar dia.. dia tetap bagi pose yg sama nie jugak! Haihhh…


20-G0900660 copy

Syiokk gilakk mandi manda just infront of your water villa! Before masuk bilik.. kite take a fresh water shower dulu kat sundeck nie!



Nahhh.. sila layan video ikan duyungg berenang di perairan Maldives nie! :p


Ok cukup lah dulu utk entry nie.. banyak lagi gambar yg nak aku tepekkan kat sini sebenarnya nie.. tapi kite sambung in next entry lah eh! ;)


P/S:


Untitled

Untitled

Cepattt... sementara stock masih ada nie.. jgn lepaskan peluang utk grab tudung favorite korang okk...


Oh btw, sesiapa yg berminat nak beli tudung sarung express ERYNA & tudung halfmoon Kamilia dari koleksi Naazneen Faiqa by NeenaAnuar.. sila buat order korang secepat yg mungkin ye sebab ade color yg dah sold out tau.. ade yg whatsapp Kak Neen teriak kesedihan sebab color yg dikehendaki itu dah pun sold out! Huhu… lepas tu tanyer Kak Neen restock lagi tak? sorry kesayangan semuaa.. Kak Neen punyer produk takde system restock sebab Kak Neen nak kekalkan dia punyer exclusivity! Kak Neen tak nak restock dan restock sebab nanti kalau ramai yg pakai nampak merata-rata org pakai tudung yg sama macam kite pakai kan? so pasal tu lah Kak Neen tak restock koleksi tudung2 yg dah sold out!


Header FB (Half Moon Kamilia)

Header FB 2 (Half Moon Kamilia)

HARGA TUDUNG HALFMOON SHAWL KAMILIA-X – RM55.90/pc (exclude postage)


Header FB (Half Moon Kamilia Plain)

Header FB 2 (Half Moon Kamilia Plain)

HARGA TUDUNG HALFMOON SHAWL KAMILIA-plain – RM39.90/pc (exclude postage)


Kot ade yg tak pandai nak pakai tudung halfmoon macam Kak Neen pakai nie? jgn risau. Sgt sgttt cara memakai nyer.. sila layan video tutorial khas buat korang kat bawah nie yer!



Seee.. senang kann??? Tak caya.. tengok testimony nie!


Header FB (Express Eryna)

Header FB 2 (Express Eryna)

HARGA TUDUNG SARUNG EXPRESS ERYNA – RM38.90/pc (exclude postage)


Alhamdulillah.. sambutan sentiasa hangat utk tudung sarung express… so 2 color tu pun dah sold out yer… now tinggal 3 color tu jer yg masih available skg nie utk korang grab! Tudung Eryna nie memang best material dia.. korang tak perlu pakai pin di bawah dagu tau.. sarung jer dah terletak kat muka!


Nak order?? Sila whatsapp Kak Neen di 019-3769459 / email me at naazneenfaiqa@gmail.com dgn kadar segera ya! :D

8 comments:

Nurzakiah Hanum said...

bestnya sis
masuk list

mama tisya said...

mmg berkaca2222 air tu...cantik sgt....

Norliza Nordin said...

Jernihnye air!!! Terujaaa 🙊

Norma NML said...

One word...Subhanallah...seriously sgt cantik .

Mommy Cici said...

cantiknya air tu . nak nangis tengok T_T

Chekgu Azrine said...

Wow..sangat dan jeles...

Nurhidayu said...

Subhanallah...cantiknya ...

Nurhidayu said...

sis, sorry ya..ada pernah share iti maldives tak..kalau tak ada lagi, boleh share tak..hehe..TQ...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails