COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, June 3, 2016

Korang Nak Hadiah Misteri Tak?


Esok insyallah Kak Neen akan ke Shah Alam.. ade hal skit kat sana.. so Kak Neen fikir alang2 dah ke sana.. apa kata Kak Neen buat direct selling jer terus utk product Naazneen Faiqa! Haha..


Yer la.. Kak Neen paham sebab Kak Neen pun seorang pembeli jugak.. kadang kite sebagai seorang pembeli nie kite terkadang ade rasa macam berbelah bahagi nak beli ke tak sesuatu produk tu kalau kite tak nampak depan mata.. especially kalau kite adelah first time buyer kann…


Ade customer dia jenis yg mesti nak tengok sesuatu produk tu di hadapan mata dia baru dia nak beli! Ye lah bile satu2 produk tu ade depan mata, kite boleh try test dan tengok product tu kann.. Kak Neen paham perasaan tu sebab terkadang Kak Neen pun tak lari dari perasaan camgitu! Hehe..


So atas faktor itu, since Kak Neen akan berada di Shah Alam esok, sesiapa yg berada disekitar kawasan yg berdekatan dgn Shah Alam boleh lah roger2 Kak Neen yer.. Esok kalau korang jumpa Kak Neen, korang boleh try test dan tengok dulu tudung2 yg kak neen jual.. bile dpt tengok depan mana, korang boleh rasa kualiti kain nya macam mana.. then lagi best korang boleh cuba pakai kat kepala.. then bile dah puas hati boleh terus bagi duit kat Kak Neen and korang boleh bawak balik tudung yg korang berkenan! Ahahaa…


Gift Box

Lebih istimewa, esok siapa yg datang jumpa Kak Neen akan berpeluang membawa pulang hadiah misteri.. Hadiah misteri nie terbuka kepada 20 org pertama yang berCOD dgn Kak Neen pada hari esok di Shah Alam sahaja!


Haaa.. jgn lepaskan peluang ni tauuu!


So siapa berminat utk COD esok di Shah Alam, sila whatsapp Kak Neen @ 019-3769459 dgn kadar segera ok! ;)


Untitled

Untitled

Thank you so much for your kind feedback my beloved customer! Sorang happy and look very stunning donning tudung Kamilia-X color Emeral Green and sorang lagi looks very cute and sweet bile pakai tudung express Eryna color Grey!


Header FB 3 (Express Eryna)

HARGA TUDUNG SARUNG EXPRESS ERYNA – RM38.90/pc (exclude postage)


Guys… for your info tudung ERYNA color brown dah pun SOLD OUT okkk.. so as for now tudung sarung express Eryna dah tinggal color Dark Blue, Maroon & Grey sahaja!


Header FB (Half Moon Kamilia)

Header FB 2 (Half Moon Kamilia)

HARGA TUDUNG HALFMOON SHAWL KAMILIA-X – RM55.90/pc (exclude postage)


Header FB (Half Moon Kamilia Plain)

Header FB 2 (Half Moon Kamilia Plain)

HARGA TUDUNG HALFMOON SHAWL KAMILIA-plain – RM39.90/pc (exclude postage)


*FREE POSTAGE utk pembelian 3 helai dan keatas – item can be mixed*


As for tudung halfmoon Kamilia-X / Kamilia Plain pulak… warna Brown Caramel, Magenta, Bluish Grey and Maroon dah stock dah tinggal very limited!


So kalau nak kene cepat2 grab it while stock last yea! Do whatsapp me at 019-3769459 / email me at naazneenfaiqa@gmail.com now.. Kak Neen akan buat postage on this Sunday.. so insyallah kalau takde apa2 masalah kat bahagian pejabat pos laju, by this coming Monday korang dah boleh terima tudung2 gorjes korang ok! Pada yg dah purchase, thank you so much for your continuous support.. tunggu abg posto tiba on this coming week ok!


Oh di kesempatan ini Kak Neen nak ucapkan Selamat Menyambut Bulan Ramadhan Al-Mubarak to you guys.. semoga kite semua senantiasa di bawah kasih sayang dan rahmat Allah SWT hendaknya.. amin! ;)

1 comment:

MG schmidt said...

wah! cantik2 tudungnya tp MG sejak akhir2 ni kurang rajin nak lilit2 shawl tambah pula nk iron nya .. hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails