COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, June 25, 2015

Tudung Halfmoon Shawl Nie Tak Perlu DiGosok, Tak Perlu Pakai Inner Neck , Tidak Jarang, Anti Licin dan Macam2 Lagi Lah.. Sapa Tak Beli Rugi!


Siapa nak tudung yg tak perlu digosok, yg mudah dibentuk, yg rasa sejuk ketika dipakai, yg selesa bila digayakan, yg melekap cantik dikepala tapi tidak di dada, anti-licin dan yg paling best ianya tidak jarang dan tidak perlu memakai inner neck! Sapa nakkkk??? Nak ke Tidekkkkkkkkkkkkk????


Kalau nakk.. korang kene grab tudung terbaru dari Naazneen Faiqa by NeenaAnuar nie! Seriously tudung terbaru dari Kak Neen nie memang gorjes and ohsem gilerr… Berkonsepkan “Less is More”.. confirm pagi raya korang akan tampakk vogedevasss gituuuu! Hahaa..

Haihhhh… tak zaabarrrrrrrrrrr nyaa Kak Neen nak release tudung halfmoon nie.. ok lah… tanpa lenggah lagi sesaat… dengan ini korang di jemput utk beli Tudung Halfmoon Shawl Shakila dari NaanzeenFaiqa! Ade 4 pilihan warna kesemuanya…


Shakila (Lavender)



Shakila (Electric Blue)



Shakila (Dusty Pink)



Shakila (Brown)



Tudung halfmoon nie korang boleh gaya kan dengan pelbagai bagai cara.. ikut lah creativity masing2 yer… yg gambar kat atas tu merupakan salah satu cara pengayaan shawl halfmoon shakila nie… and now Kak Neen bagi korang beberapa lagi cara pengayaan tudung Halfmoon Shakila dari Naazneen Faiqa nie ya!


IMG_4975 copy



IMG_4983 copy



IMG_4989 copy



IMG_4995 copy 1



IMG_4997 copy



5 gambar diatas nie adelah cara pengayaan yg ke-2… gambar2 ni di ambil dari sudut sisi yg berbeza!


IMG_4998 copy



IMG_5007 copy



Bagi pengayaan yg ke-3 nie, ianya lebih simple dan lebih muslimah friendly gituu!


IMG_5014 copy



Pengayaan yg ke-4 nie Kak Neen suke gak!


IMG_5019 copy



IMG_5029 copy



IMG_5031 copy



Gaya ke-5 nie pun menjadik favorite sytle Kak Neen bile pakai tudung halfmoon!


IMG_5032 copy



Nie pulak gaya yg ke-6!


IMG_5036 copy



IMG_5037 copy



IMG_5039 copy



Yg nie sama macam cara pengayaan yg pertama tadi, tapi saja nak tunjuk dari sudut yg berbeza pulok!


Oh seriously Kak Neen dah terlalu jatoh cinta dengan tudung halfmoon Shakila niee.. for your info Kak Neen memang peminat tegar tudung Halfmoon shawl.. lagi2 dah dekat nak raya nie.. memang Halfmoon Shawl lah pilihan hatiku! Paling suke sbb dia lebar.. so senang nak main belit2 dan digayakan dlm pelbagai cara! Ukuran tudung Halfmoon Shakila ialah Lebar nya 27.5 inchi dan Panjang nya 62.5 inchi!


For your info, tudung halfmoon Shakila nie diperbuat dari kain High Quality Pattern Moss Crepe! Satu yg korang kene tahu kain Moss Crepe lagi mahal dan lagi berkualiti dari kain Cotton Lycra yer.. Just like cotton Lycra ianya lebih mahal dan lebih berkualiti dari kain jenis Lycra! So kite kene tahu jugak jenis2 kain nie kan.. so baru kite boleh buat pilihan yg bijok! Hehee…


Macam Kak Neen sebelum nie selalu guna tudung halfmoon dari material Chiffon & satin! Macam chiffon nie memang lah dia nampak flowyy tapi satu yg Kak Neen tak suke bile pakai Chiffon.. gile annoying sbb dia licin! Ahaha. Tension tauu biler nak pin and nak gayakan tudung chiffon nie.. dia senang lari2.. Satin pun sama jugak 2 x 5! Hehe.. but yet.. masing2 ade keistimewaan yg tersendiri lah kann…


But as for me.. now Kak Neen memang dah terlalu obsess dgn kain jenis moss crepe nie.. sbb utamanya adelah kerana dia tak licin and dia tak jarang! Oh lagi satu yg paling obsess sebab tak payah pakai inner neck.. ohh lagi satuuu sebab tak perlu di iron! Ahahahaha.. So you guys kene cuba dulu.. then baru tahu kenikmatan nya! Hehe..


Btw, since kite tak pakai inner neck, make sure korang pakai headband kat kepala yer.. so senang nanti kalau korang pakai pengayaan yg menggunakan pin tudung.. so boleh selit kat headband yg korang pakai.. lagi pun elok pakai headband nie sebab dia boleh halang rambut korang terkeluar-terkeluar!


Selalu Kak Neen kalau pegi holiday kan.. takde nya nak bawak tudung yg bershawl-shawl nie.. tudung pebret Kak Neen bile bercuti mesti tudung sarung like tudung Insant Naifah nie! Tapi lepas nie rasanya akan rajin lah kak neen nak bergaya dgn shawl lepas ade tudung halfmoon shakila nie bile pegi holiday.. sebab ianya sgt mudah, selesa dan jugak pantas!


Ok, dah penat celoteh… skg nak bagi tahu harga pulak! Ahaha.. so utk tudung yg terlalu banyak kelebihannya nie.. kot korang lupa meh nak ingatkan.. Kain Kak Neen bagi High Quality Moss Crepe, kain Kak Neen bagi lagi up to almost 2 meters, Kak Neen bagi lagi kualiti jahitan, Kak Neen bagi lagi keselesaan tahap maxima (anti licin, ironless & etc) dlm penggunaan tudung Shakila nie.. so dengan ini Kak Neen bagi harga paling kebabomomm khas utk korang semua..


HARGA ASAL – RM58.90

HARGA RIANG RIA HARI RAYA – RM56.90


Suker tak dpt harga riang ria hari raya tu?? ahahaha.. korang patot bertambah suke sbb bersempena bulan Ramadhan al-mubarak nie kite kene perbanyakkan sedekah kan? so dengan ini Kak Neen berbesar hati nak menanggung kos postage utk korang!


POSTAGE – FREE OF CHARGE


Kalau korang tak grab offer nie memang rugi sbb takot lepas raya Kak Neen dah pokai.. so korang kene bayar postage sendiri! Ahahahaha.. So grab it fast okkk.. nak order senang jer… begini caranya…


WHATSAPP KAK NEEN @ 019-3769459 / EMAIL KAK NEEN @ pin2it.neenaanuar@gmail.com


Ok, demi korang yg tercinta.. demi nak bantu korang bergorjes dgn tudung halfmoon shawl Shakila nie.. maka Kak Neen dgn gigih nya buat kan tutorial tudung nie utk korang semua! So dijemput utk korang layan videolog tutorial gonjeng Kak Neen nie yer…





IMG_5010 copy

So selamat bercantik-cantik di hari raya youolllz! :D

3 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cantiknya

QasehnyaRania said...

wow. cun
suka yg warna electric blue tu.. huhuhu

nor nazliana said...

cantiknyerr

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails