COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, June 17, 2015

SPECIAL TEASER Buat Pencinta Tudung Halfmoon!


IMG_4995 copy 1



Yuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!


Ade sesapa kat sini pencinta tudung halfmoon takkkkk?????


Kalau adeee…. sila lah bersiap sedia utk dapatkan collection terbaru dari Naazneen Faiqa by Neena Anuar nanti yaaaa! Haihhh… sejujurrrr nya Kak Neen tak zaaaabaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr nak release tudung halfmoon yg super duper ohsemm nie tau!


Material dah lah kebabommm… bile pakaiii… perrgghh lagi lah bertambah-tambah boooommmmm booommmm kebaaabooommm! Hahaha…


But seriously weiii… korang kalau peminat shawl.. better grab this super ohsem halfmoon shawl ni nanti! Errmmm.. bile lah release ek??? Minggu depan lah kot ehh… hehehe..


Dah lah nak raya…. So bagi yg sukekan effect simple but gorjes.. then mudah utk dipakai… tak panas… haaaaaaaaaaa.. tudung halfmoon Kak Neen nie adelah pilihan yg sgt tepat!


Okk.. nanti lah Kak Neen citer dgn lebih detail lagi pasal tudung halfmoon yg superrr ohsemm nie ya… Kak neen siap buat tutorial gorjes gonjeng Kak Neen tau.. ingat tak dulu Kak Neen penah buat satu tutorial gorjes gonjeng.. korang suke sgt ngan video tu.. sampai mintak Kak Neen buat lagi… ahhaha.. okk ok… nanti dah ready utk release tudung ohsem nie akan Kak neen upload kan sekali tutorial gorjes gonjeng tu ya.!


Till thenn… tata!

5 comments:

YieN said...

cantik! cantik!
btw, ternampak sidebar kat sebelah gambar u n kajol.. seriously.. nak signnn, hehehe~

Nurzakiah Hanum said...

cantiknya

Chekgu Azrine said...

Wahhh...seyes lawa

Farah Waheda Wahid said...

neenaaaaaa i is dah jatuh cinta...yang ni I tazaabar nak tengok koleksi yang sepenuhnya...cepat cepat cepat...

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam kak neen,
iols soka la kaler & fabrik dia

pssstt : walopun iols seenornya xtau pun halfmoon tu menatang pa :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails