COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, June 3, 2015

AWAS!


Pagi tadi on the way nak pegi keje.. dlm kereta layan perasaan sgt! Rasa sedih pun ade.. sebak pun ade… haihhh.. teringat pada memori 20 tahun yg lalu!

Waktu tu umur aku 15 tahun.. alarm clock aku setting kat radio.. so setiap pagi nak pegi sekolah.. lagu2 KRU akan mengejutkan aku! Tepat jam 6 pagi jer radio aku pun menyanyi.. “ Awas… Awas… Awass gerak langkah muu Ooo ohh!” Teruk betol.. waktu tu lagu KRU okk.. bukannya ayat2 suci al-quran yg kejutkan aku bangun tido! Teruk betol…. hahaha…

Waktu bangun tido dengar lagu Awas… tengah bersiap nak ke sekolah pulak dengar lagu OooooOOLalalalalala… ahahaha.. memang aku membesar ngan lagu2 KRU! So pagi tadi kat radio HotFM ade buat tribute bersama KRU bersempena dgn 23 tahun ulang tahun penubuhan KRU! Tu yg rasa touching sgt bile dengar lagu2 KRU tuu… seriously rindu sgt2 dengan kehidupan zaman remaja ku… waktu tu tengah seronok pegi sekolah sebab suke tengok abg2 senior form 5 kat sekolah.. semua macho2 and handsome2… tapi malangnya sekor pun tak jadik boypren aku… takat kene tackle2 tu ade lah! Ahahahaha…

Haihhh.. how time flies kan! skg umur aku dah 35 tahun… adoyaii… rindu nya pada kehidupan zaman remaja dulu… takyah fikir nak carik duit.. yg kite tahu mintak duit kat mak ayah jer… huhu..


Untitled



Walaupun dah almost 20 tahun berlalu… Kak Neen masih tampak mude remajaaa kann???? Ahahaha.. matikk lah pujik diri sendirik! Bhahahahaa… Oh by the way.. I'm donning my tudung instant NAIFAH color Dusty Pink! For your info, color dusty pink ni stock nya dah tinggal last 2 pieces shj ya..

So sesapa yg nak order cecepat whatsapp (0193769459) Kak Neen yg nyata tampak mude remaja bile bergaya dgn tudung instant naifah nie! hehehe..


Untitled

Untitled

Untitled

9 color nie masih available tau.. color brown, teal and maroon dah limited ok.. so ingat yer… kalau korang tak grab skg.. esok2 kalau dah sold out jgn salah kan Kak Neen ok… sebab as I told you guys earlier.. Kak Neen takkan restock the same tudung lagi dah lepas nie… so kalau sold out kire sold out terus dah nie tau… hihi..

8 comments:

Nurzakiah Hanum said...

comel lagi

Farah Waheda Wahid said...

ha ah neena pagi tadi i pun layan perasaan teringat zaman-zaman kru...hik hik hik... waktu waktu sedang membesar tu...

iza izyani said...

me... membesar zaman kru gk.. oh la la..

YieN said...

cantiknyer.. nak order :)

safurara said...

cantik2 semua tudung kak neen.teringin nak beli.

Jan@Afzan said...

Neena memang cantik dan awet muda.. tak nampak pun 34 tahun. Apa supplement yang neena amalkan?

Care to share? Sebab saya confused dengan pelbagai jenama supplement dan drink collagen yang ada di pasaran. Shaklee, Ephyra, Radiance Signature.. dll. (just sebut beberapa nama produk)

hehe.

ComelComot said...

hi, 1st time singgah.. eh awak macam kajol seketol lah..cuma awk kajol sopan berhijab.. cantikk.. 1st time singgah sini..salam perkenalan

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam kak nee,
he3
iols peminat KRU dedolu he3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails