COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, June 18, 2015

My Wonderful Anniversary Journey to New Zealand – Day 5 @ Tengok Sunset di Tepiaan Lalang!


Waktu dlm perjalanan pulang dari Milford Sound utk ke Queenstown.. tetiba jerrr si Lee berhentikan kereta ditepian jalan! Haa.. nie kalau dah berhenti kereta nie confirm nak amik gambar lah nie apa lagi… ahhahaa..


1-IMG_1595 copy


Waktu nie memang dah nak sunset.. so tu yg kiteorg berhenti sbb nampak macam cantik jer tempat nie kalau nak buat photoshoot! Hehe…


2-IMG_1628 copy


Nama kawasan tidak lah dpt di kenal pasti… sebab memang dia betol2 kat main road waktu we all balik dari Milford Sound.. maybe kawasan nie masih lagi under Te Anau.. aku agak2 je lah.. hehehe…


But seriously kawasan lalang nie gorjes giler… bile dia kene sinaran matahari yg dah nak terbenam… lalang2 nie bertukar menjadi very shining and it looks very goldddddddddd… so just enjoy some pictures yg sempat kami click2 waktu berada di kawasan semak samun nie yer…


3-IMG_1629 copy

4-IMG_1631 copy

5-IMG_1632 copy

6-IMG_1633 copy

7-DSC08379 copy

8-DSC08407 copy

9-DSC08409 copy

10-DSC08417 copy

11-IMG_1612 copy

12-IMG_1615 copy

13-IMG_1616 copy

14-IMG_1622 copy

15-IMG_1641 copy

16-IMG_1651 copy

Hahahaa.. sampai dah jadik model tak berbayar RayBan dah aku rasa! :p


17-IMG_1586 copy


Ni lah rupa kawasan lalang yg kiteorg menyelinap masuk utk amik gambar! Haihhh.. bile fikir2 balik.. kiteorg nie tak abis2 dok buat kerja gile tau waktu bercuti di NZ nie… ahaha.. ye lah… gile tinggi punyer lalang macam nie.. silap hari bulan mauuu ade ular tedung kat dlm nie.. huhu.. tapi Alhamdulillah lahh.. we all semuanya baik baik aje… takde lah kejadian yg tidak diingini berlaku waktu we all tengah ralit bergambar kat sini! Uhuhu… oh btw nampak tak lalang tuu semuanya menyondonggg ke kanannn jerrr… haaaa.. itu petanda angin kuat bangat! Sejukkk nya tak leh nak ckp okkk.. tapi tetap we all semua gagahkan diri semata-mata utk amik gambar di sini! Hehehe..


OK, dari sini we all meneruskan perjalanan ke Queenstown.. boleh tahan jauh lagi nak sampai ke penginapan gorjes yg seterusnya… tapiii before selamat sampai ke tempat penginapan di bandar Queenstown.. kami lagi sekali buat kerja gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa… ahahahaha… adoiii… nanti lah aku story mory kat dlm next entry kerja gila apakah yg telah kami lakukan… hehehe..

3 comments:

Nurzakiah Hanum said...

bestnya dapat smp ke sini

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam kak neen,
betoooiiiiiiiiiii laaaaa
masa iols memola nengok all those picture awai2 tu kan3, dalam otak dok mikior takuitnya lalang tu tinggi bebenor tau2
dasar penakuit kan3 :)

Cinta Zakirah said...

Cantiknya Kak Neen oi..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails