COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, June 2, 2015

Customer Nie Memang Gila Lah!

Aku ikhlas dlm berbusiness dan aku menjual bukan nak carik keuntungan semata-mata!  Bile aku jual produk aku.. aku nak customer aku puas dan happy dgn produk yg diaorg dpt dari aku.. bile customer aku happy.. maka aku pun akan bertambah-tambah lah happy nya!  Pasal tu aku amat menitik beratkan tentang kualiti dlm setiap produk yg aku keluarkan!

Syukur Alhamdulillah… setakat nie tudung instant NAIFAH memang mendapat sambutan yg menggalakkan since aku release on last week.!  Since aku tak akan restock lagi dah tudung instant NAIFAH nie, so on this production aku memang produce banyak sekali gus.. and as for now.. color black and grey color dah pun sold out.. while color brown & dusty pink dah limited… teal and maroon selling quite fast!

Nie aku nak cerita tentang sorang customer nie… sebelum aku cerita.. korang baca lah dulu my conversation dengan dia via Whatsapp!












Seriously till today aku macam tak percaya jerrrrr yg aku ade customer camgini! Huhuhu… sumpah rasa sebakkk and terharu sgt bile org percaya gila-gilaa kat produk aku tanpa diaorg cuba terlebih dahulu.. Last week waktu aku baru release dia whatsapp kata nak beli 3 helai tu aku rasa mcm ok lah dia nak grab the free postage so pasal tu dia beli 3 helai sekali gus.. Dia beli hari Rabu, aku pulak akan buat postage pada setiap hari ahad…



Tup2 pada hari Jumaat malam sabtu.. waktu aku tengah aku sibuk membuat packaging utk kesemua order yg diterima, tetiba aku dpt msg dari dia yg mengatakan nak tambah lagi 8 helai tudung NAIFAH!  Mula2 tu memang aku macam blurrrrrrrr jerr… sebab no phone dia lain… so takde trailing conversation yg mengatakan dia dah beli 3 helai tudung naifah ngan aku.. so bile dia kata dia pakai no phone lain waktu beli ngan aku previously… then baru lah aku paham.. Dia dah order 3 helai tudung naifah… then nak tambah lagi 8 helai walaupun dia belum terima 3 helai yg pertama tu! hahaha..

Aku nie pulak punyer lah risau… kot lah kan.. mana tahu tak sesuai ke ngan dia.. so at least dia dah beli 3 helai dulu tu kira ok lah.. nie nak beli 11 helai zaaazzzzzzzzz sekali gus.. Gulp!  Memang aku tertelan ailio jugak lah… hahaha.. ikutkan aku happy lah kan bile ade customer macam nie.. tapi tu lah… aku nie payahh tau.. terlebih concern terkadang tuu.. takot customer tak sesuai ke with my product kan… that’s why aku suggest utk dia cuba dgn 3 helai pertama yg dia dah beli earlier… tapi as she said.. dia tak nak nangis tepi bucu katil kalau tak dpt all my NAIFAH collection! OMG..Ahahahaha… adoii.. sweet gile budak nie!



This is her respond yesterday after receiving my product!  aku ngan en.teman paling risau ngan dia nie lah sbb dia beli bukan skit… abis dia rembat setiap color of tudung naifah!  So harus lah kiteorg tertunggu-tunggu feedback dari dia… hehehe…

Syukur Alhamdulillah…  segala pujian bagiNYA.!  Aku terima setiap pujian dgn rendah hati dan sebagai satu pembakar semangat utk aku terus berikan yg terbaik pada setiap customer, dan aku juga menerima setiap kritikan yg diberikan agar aku dpt terus memperbaiki mutu produk yg aku keluarkan!

Anyway Royaha… most probably you baca this entry.. sebenarnye bukan you yg gila.. tapi I yg menggila bile ade customer ohsem macam you! hehehe…


Oh by the way, nie lagi sorang customer Naazneen Faiqa yg dah dpt tudung dia semalam…









Alhamdulillah… customer nie dah buat repeat order tuk tudung NAIFAH… thank you !  thank you!  and thank you aje lah yg boleh aku katakan sebagai tanda penghargaan!  Hehehe…


Ade lagi byk lagi testimony dari customer Naazneen Faiqa.. tapi aku tak sempat nak snapshot lagi.. nanti lah aku share kat enty yg lain ya!

Again and again.. thank you so much pada semua customer yg dah purchase tudung Naazneen Faiqa… pada yg belum beli.. korang tak nak beli ke? Kalau nak beli cecepat Whatsapp Kak Neen di 0193769459 ya!  Ingat tau.. stock tudung Kak Neen takde restock… so kalau nak kene grab sementara stock masih ade.. and now Kak Neen tengah bagi Free postage utk pembelian 2 helai tudung dan ke atas ok! ;)

3 comments:

Nurzakiah Hanum said...

alhamdullilah

Farah Waheda Wahid said...

Alhamdulillah, semoga rezeki neena bertambah murah hendaknya...

yoorin melacolea said...

kak neen pon layan customer baik.. customer pon mestilaa sayang... murah rezeki kak neen.. ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails