COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, June 1, 2015

Ramai Betol Yang Tanyer Tentang Pengalaman Aku Tengok Wayang kat TGVSambil Baring-Baring Nie!


Tak sangka aku ramai jugak yg tak tahu rupanye tentang kewujudan panggung wayang yg boleh baring-baring sekarang nie! Rasanya Beanieplex nie dah lama jugak kewujudannya… so bile ramai yg tak tahu tentang kewujudan panggung wayang yg boleh baring2 nie seriously aku rasa macam aku very the up todate sebab dok tengok wayang kat beanieplex! Bhahahahaha…

Ok, meh nak bagi info.. info nie percuma… TGV tak bayar kat aku pun utk buat iklan nie.. tapi kalau ade org TGV yg terbaca blog aku nie.. harap2 dpt lah bagi aku free ticket utk menonton wayang di TGV lepas nie ya! ahaha..

Actually aku dah tahu lama dah pasal Beanieplex nie… tapi tak pernah tergerak hati nak try… sampai lah hari tu aku kebetulan kat Sunway Pyramid.. nak tengok citer Cinderella 2015.. So tengok2 utk show Cinderellla ade ditayangkan di Beanieplex.. aku ajak en.teman layan citer Cinderella nie kat Beanieplex sebab dia asalnya tak berapa nak suke nak layan citer Cinderella nie sebab dia kata citer budak2.. so aku kata.. ok takpe.. bagus.. pasal tu I nak ajak you tengok citer budak2 nie kat Beanieplex.. so kalau you bosan… you boleh tido dengan penuh gaya kat dlm tu! ahahah..


Untitled



Oohhhh.. seriously it is super comfy tengok wayang kat dlm Beanieplex nie! Aku memang dah jatoh cinta gile ngan Beanieplex… seriously lepas first experience nie.. bile tiap kali en.teman ajak tengok wayang jerr.. memang aku ajak tengok kat Beanie.. aku tak nak tengok IMAX.. apatah lagi kat standard seat! Ahahahaha..


Untitled



Then second movie yg aku tengok kat Beanieplex adelah Fast Furious 7! Time nie makhencik InaAchik teringinnn jugekkkkkkkkk katanye nak tengok wayang sambil baring-baring… ahahah.. dia jelly ler tuuu lepas tengok aku golek2 tengok citer Cinderella… terus whatsapp katanya nak tengok gak wayang golek2 macam aku tuu! Terus dia tanyer.. “Mahalllllllllll kerrrrrrrrrrrr tengok wayang sambil golek-golek nie makchikk???”


Untitled

Untitled



Hahahaha.. harga nya pada aku lah.. utk tahap keselesaan yg aku dapat… aku rasa aku puas hati kot utk bayar RM25 per pax.. So total utk dua org RM50! It’s a couple seat ok.. korang memang kene beli 2 seat terus.. tak leh select satu2… contohnya macam kat bawah nie…


Untitled



Seat dlm satu panggung tak banyak tau.. its very limited.. so kalau nak tengok wayang kat beanieplex nie kene purchase tiket awal2… and someore.. tak semua kat panggung TGV ade beanie plex nie yer.. nie kat bawah nie adelah senarai panggung yg menyediakan Beanieplex.!


Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

And lagi satu yg aku notice.. tak semua cerita akan ditayangkan kat Beanieplex nie tau.. its only selected movie jer yg akan ditayangkan di Beanieplex nie.. biasanya kalau citer tu baru keluar utk tayangan.. memang akan ade.. so pendek kata.. kalau nak tengok citer yg kite suke kat Beanie tu kene pegi tengok diawal-awal tayangan tau.. sebab dia punyer tempoh tayangan tu sekejap jer utk setiap movie!


Untitled



Yeaa… memang ternyata… Its Worlds’ Most Comfy Cinema! I can’t agree more than this! Hehe..

Dan pada hari sabtu baru nie.. aku sekali lagi menonton wayang di Beanieplex! aku tengok citer San Andreas… perrgghhh.. memang terbaekkkkkkkkkkkkkk sgttt citer nie! Sesiapa tak tengok lagi better gie tengok yer.. dia punyer effect CGI memang ohsem.. and the family bonding stories sgt2 menyentuh perasaan utk di tonton.. dan juga ianya penuh dgn adegan suspen!


Untitled

Kak Neen bagi 5 bintanggggggggg utk San Adreas! Hehehe…

Mungkin ade yg berpendapat dan tertanya-tanyer.. tak tertido ke duduk tengok wayang sambil baring2 nie? ahahaha.. entah lah.. aku nie pelik skit.. bile aku tengok wayang kat standard seat yg aku selalu tido… yg kat beanie nie bukan main segar bugar plak bijik mata aku melayan movie yg ditayangkan! Hehee.. so far aku memang enjoy giler lah tengok wayang kat Beanieplex nie… aku nie jenis badan yg cepat lenguh dan berasa tak selesa kalau duduk tengak lama2.. so pasal tu aku prefer tengok wayang kat beanieplex nie sebab aku boleh melunjur kaki.. dan seluruh badan aku relaxxx sepanjang menonton wayang! Aku tak stresss macam aku tengok wayang kat standard seat! Hehehe..

So for you guys yg tak pernah experience lagi tengok wayang kat Beanieplex nie.. you guys should try it ok.. macam aku dah try gold class… oh.. sorry.. aku still in love with beanieplex! hehehe!

Cumanya pada aku pawagam beaniplex ni tak sesuai utk pasangan yg belum berkahwin yer... Bahaya gak kang silap haribulan Bukannya diaorg tgk wayang tapi diaorg yg bikin wayang! Haihh.. Memamg aku rasa beaniplex ni kene ade syarat utk tunjuk surat nikah!  Tapi so far waktu Aku pegi tgk wayang kat beaniplex ni takde lah pulak terdengar atau ternampak wayang2 yg di luar jangkaan tu... Hahahah.. 


Untitled



Kak Neen donning tudung instant NAIFAH color teal pada hujung minggu lalu… seriously kalau weekend memang Kak Neen cukup malas nak pakai tudung shawl yg lilit membelit.. so tudung sarung NAIFAH is my bestfriend over the weekend.. hehe.. senang nak pegi solat.. tak lambat.. sarung jerrr then jalan! So takde lah buang masa utk pakai tudung.. buang masa takat pakai makeup jer lah! Hehehe..

Btw, tudung instant NAIFAH masih lagi available utk korang purchase yer… masih ade 10 color seperti di bawah nie yg boleh korang grab


Untitled

Untitled

Untitled

Tudung grey tinggal 1 last piece jer skg nie.. color kedua hot selepas color black! Hehe.. so kalau korang berminat nak order.. do whatsapp me at 0193769459 ya! ;)

7 comments:

Nurzakiah Hanum said...

terbaik la kan, anum selalu tertido kalau tgk wayang beanie

mama tisya said...

Mmg best tgk wyg sambil baring.. Pernah tgk kt tgv 1utama.. Aritu pegi tgv kt jaya shopping centre yg beanie ni Hall die sama yg seat biasa.. Sbb kt 1utama asing Hall nye.. Mmg kalo cite xbest bole lena hehe

sumysya said...

wah bestnya panggung ni...baru tau de jenis wayang gini..hihi,,,cantek baju kak neen biru tu

FadMN said...

sepadan la dengan harga nya tu kan.

FAD

nadiah hanum said...

Best! Sempoiiii jer...

pB said...

Seat tu kalau untuk anak anak boleh tak?
Ada yang dtg check tak agak agak ?

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam sis,
tu laaaaaaa
dah laaaamaaaa teringin nak try test seat itu
tak tercapai lagik
sob3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails